PRO8L3M - Fight Club (2021)
Re: PRO8L3M - Fight Club (2021)
props ze przesluchaliscie do konca
- FruitOffTheWall
nie jest takie złe ale nie chce mi się do tego wracać najlepszy kawałek z pezetem , strange deys, the end fin esc abort, i ten z podsiadłem. W refrenie wilka brakuje jeszcze jakiegoś wątku o illuminatii
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Słucham sobie kawałka z Szamzem i Dronem i mówię co oni kurwa Laysy reklamują jak Messi?
A tu w refrenie jednak:
Ale lej i syp, lej i syp, lej i syp, lej i syp
Ale lej i syp, lej i syp, ale lej i syp, lej i syp
A tu w refrenie jednak:
Ale lej i syp, lej i syp, lej i syp, lej i syp
Ale lej i syp, lej i syp, ale lej i syp, lej i syp
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Więcej nie słuchałem.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
ksiazenieporzadek
reszty nie słuchałem i nie zamierzam
ta płyta to jakieś prowo przecież
- stratemirat
Dajcie im znowu grać koncerty, bo od tych płyt z odrzutami głowa zaczyna boleć
Największy regres na polskiej scenie ever. To jest przykre kurwa
-
laxoncreed
puściłem w robocie i śmieję się na głos z chujowości, jedyne momenty to te co bardziej pro8l3mowe (V choćby), reszta serio do wyjebania
kto kurwa przyklepał to, że przeszły wersy o wydymaniu się samego jak człowiek guma u sokoła, nawijanie ze trzy razy o kodzie na hajs w simsach w numerze ze szpakulcem i bałaganem, ero brzmiący jakby zaraz miał zejść i cała reszta kwiatków na tym z dupy wysranym albumie, ja naprawdę liczyłem na to, że po zesraniu się formuły duetu na art brut 2 otwarcie na wspólpracę da jakikolwiek powiew świeżości a okazalo się ze to powiew zesrania się pólpłynną mazią po wypiciu za dużo kolaboracyjnego ballantinesa
kto kurwa przyklepał to, że przeszły wersy o wydymaniu się samego jak człowiek guma u sokoła, nawijanie ze trzy razy o kodzie na hajs w simsach w numerze ze szpakulcem i bałaganem, ero brzmiący jakby zaraz miał zejść i cała reszta kwiatków na tym z dupy wysranym albumie, ja naprawdę liczyłem na to, że po zesraniu się formuły duetu na art brut 2 otwarcie na wspólpracę da jakikolwiek powiew świeżości a okazalo się ze to powiew zesrania się pólpłynną mazią po wypiciu za dużo kolaboracyjnego ballantinesa

borixon > juicy j
Tak patrząc po socialach dobrze kumam, że są 3 wersje płyty?
1. Zielona z gadżetami
2. Pomarańczowa
3. Zwykły superjewelbox
I ja biorąc opcję (2) dostanę jakiś zajebany kartonik zamiast normalnego legitnego plastikowego pudełka, bo mam 3 numery więcej na cedeku? (leży na chacie jeszcze nie zdążyłem odpakować)
Jeśli tak to ostre XD i na marginesie, materiał całkiem spoko, aczkolwiek powinni sobie zrobić przerwę rok, dwa
1. Zielona z gadżetami
2. Pomarańczowa
3. Zwykły superjewelbox
I ja biorąc opcję (2) dostanę jakiś zajebany kartonik zamiast normalnego legitnego plastikowego pudełka, bo mam 3 numery więcej na cedeku? (leży na chacie jeszcze nie zdążyłem odpakować)
Jeśli tak to ostre XD i na marginesie, materiał całkiem spoko, aczkolwiek powinni sobie zrobić przerwę rok, dwa
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
tak, 1 i 2 to ten sam format tylko kolor inny, więc preordery mają pudełko bsmart zamiast jewel boxa
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
zamówilem wlasnie na empik.com, bo nie mam czego słuchac w samochodzie, chociaż po opiniach widze, ze szykuje sie gówno obesrane.
a jak te bonus tracki? bo ciągle czekam na preorder
No to straszna chujnia. Myślałem, że w tym pudełku normalnie jest superjewelbox. A tak za wyższą cenę rozwalone przez firmę kurierską kartonowe pudełko. Ani tego do auta zabrać, ani na półce położyć. Imo wtopamlody jelcz pisze: ↑30 mar 2021, 13:53 tak, 1 i 2 to ten sam format tylko kolor inny, więc preordery mają pudełko bsmart zamiast jewel boxa
podsumowaniem tej płyty jest to że najlepiej wypadli Szamz i Wilku WDZ 
możesz mi mówić daquan
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
widnokrąg skipowany
ten utwór z pihem i kukonem ma zwrotkę piha dodatkowo
żar ma zamiast brodki steeza
a ritz carlton jest na nowym bicie i do tego vito na zwrotce i bridgach
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel