fajnie jakby to było w takiej totalnie luźnej formie, z jakimiś szalonymi skitami, z fajnymi gośćmi, na różnych bitach (nie tylko retro-futuro), solidnie oskreczowane i przygotowane z pieczołowitością Niewidzialnej Nerki choćby.
Też uważam, że powinni sobie zrobić przerwę, bo Oskar był wyprztykany z linijek ostatnio, a tu kolejny projekt. Ech, narobiłem sobie ochoty na rzeczywiście coś fajnego, czemu ja wierzę newonce. :/
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
podbijam Jose i Floo. chetnie bym od nich odpoczal i zatesknil za nowymi nagrywkami. no ale cala masa nowo nabytych sluchaczy przy okazji wydania 2 ostatnich albumow na pewno jest spragniona nowych rzeczy, wiec ciezko sie dziwic chlopakom ze robia ruchy.
Wszystkie osoby, które zakupiły wcześniej bilety na którykolwiek przystanek trasy festiwalowej, mogą je zwrócić lub wesprzeć inicjatywę i wymienić wejściówki na pełen pakiet “Block Party Mixtape hosted by PRO8L3M” na który składają się:
- wyjątkowa wersja CD Block Party Mixtape hosted by PRO8L3M, która nigdy nie będzie dostępna w regularnej sprzedaży
- zin dokumentujący prace nad albumem
- praktyczny niezbędnik festiwalowy, czyli czapka z kolaboracyjnej kolekcji PRO8L3M x Block Party oraz worek sportowy z materiału Tyvek®
Szczegółowe wskazówki dotyczące wymiany biletów na pakiet wydawniczy, a także zwrotu zakupionych wcześniej wejściówek na trasę Block Party znajdziecie na stronie: https://goingapp.pl/blockpartymixtape
Mam nadzieje że obędzie się bez jakichś kurwa Rasów
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
niezbyt czekam po ostatnim flopie i wyraźnie występującej tendencji spadkowej
ale featy to może być dobre odświeżenie formuły - o ile zaproszone zostaną ciekawe osoby i dadzą rade pod kierownictwem Steeza wskoczyć (chociaż) na swój najwyższy lvl, bo to że w przypadku projektu z dużą liczbą gości on jako exec będzie miał najważniejszą role to nie ma wątpliwości
Nie ukrywam, że też jestem zmęczony trochę ich muzyczką i przydałaby się przerwa, żeby móc pomyśleć "o kurwa nowy Pro8l3m", ale jeśli naprawdę mają pomysł na ten mixtape i okaże się to ciekawe to spoko.
Do kilku numerów z AB2 wracam, chociaż całościowo faktycznie jeden z ich gorszych projektów. No ale czekam, mimo wszystko to ciągle moi ulubieni rapowi wykonawcy na polskiej scenie.
Możliwe że jeszcze producencka Steeza wyjdzie - był post w social media od niego że zamiast trasy, to w czasach pandemii powstanie prawdopodobnie dużo nowej muzyki i ktoś napisał że czas na producencką, a Steez polubił
Ciekawe, bo niedawno sluchalem ich wywiadu po premierze artbruta2 (z jakas babeczka, nie pamietam nazwy) i powiedzieli ze robia przerwe od muzyki chwilowa a w szczegolnosci oksar zaznaczyl cos ala "nie mam weny na pisanie", a tu takie info
imo to będą goście + problem
goście głównie ci powiązani z problemem - dziarma, oki, gverilla, żabson, jakieś wokalistki których nikt nie zna, wojtek sokół, rasmenty, jwp, atz może
oldschool pisze: ↑26 maja 2020, 16:13
Na winylu był feat. Eisa
checix69 pisze: ↑26 maja 2020, 16:19
a co do featow to na Widmie byl jeszcze rojek
Kysys pisze: ↑26 maja 2020, 16:51
Jeszcze był Borixon w remixie Jak Disney.
No w sumie tak, w sumie tak. Z drugiej strony, dwa featy (Eis i Borixon) to inne wersje pełnoprawnego kawałka, a Rojek równie dobrze mógłby być zastąpiony syntezatorem Ivona : )
Po Art Brut 2 mam duże obawy, bo to pierwszy album Pro8l3mu, który mnie zmęczył i nie mam ochoty do niego wracać. Może to kwestia przesytu.
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
Ej, wiecie co to znaczy hosted?
Tu nie musi być ani jednej nowej zwrotki Oskara
Ja to odbieram bardziej jako V/A - Block Party Mixtape hosted by PRO8L3M niż to jak jest w tytule