Goń się kapciu!
Kukon & Julia Mikuła – DRAMAT. (2021)
Re: Kukon & Julia Mikuła – DRAMAT. (03.2021) [Zapowiedź]
A ty co, założyłeś kolejne multi i chcesz błysnąć na forum? Cieszy że społeczność ślizgawki wzbogaca swoje grono bortwicków, moderatorzy biją brawa
- Rafał81000
Dużo lepszy byłby ten materiał bez damskich wokali
no chujowa jest ta typiara
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
wkurwia mnie dykcja tej julki, a konkretnie wypowiadanie "sz","cz" i "rz".
Ostatnio zmieniony 29 mar 2021, 20:12 przez guzi, łącznie zmieniany 1 raz.
typiarka robi fajny klimat na tych trackach ale jest jej troche za duzo, co nie zmienia faktu ze dla mnie plyta jest niesamowita, ka-meal jak zwykle zrobil perfekcyjna robote swoimi beatami, reszta tez trzyma bardzo wysoki poziom
kukon & julia mikuła - szukam ciebie w złych miejscach

Przed chwilą zauważyłem, że coś wyszło właśnie, przesłuchałem. Wrażenia pozytywne, lepsze to niż większość tracków z Ogrodów 2, ale fakt, dykcja tej pani to trochę lipa. No i jest jej tak dużo, że zatraca klimat, choć w numerze 'szukam ciebie ciągle w złych miejscach" zajebiście wyszła z kukonem,.
w numerze o malutkim domu też jej wokal się fajniej wpasował, a "zrób ze mnie lepszego chłopca" to taka klasyczna kukonowa żenada xd
w numerze o malutkim domu też jej wokal się fajniej wpasował, a "zrób ze mnie lepszego chłopca" to taka klasyczna kukonowa żenada xd
Ostatnio zmieniony 28 mar 2021, 21:19 przez alfred44, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie słucham i czekam na Cd , ale singiel piękny ahh i ta przestrzeń między puknięciami <3
piękne bity, naprawdę kurwa zachwycają mnie przy pierwszym odsłuchu, szczególnie w deszcz pada na namiot ale no trzeba sobie otwarcie powiedzieć, że ta panna jest średnio uzdolniona niestety i no kurwa to nie jest materiał na wiosnę jak się świat budzi do życia. to powinno mieć premierę w listopadzie to pewnie bym słuchał wracając w środku nocy o 17 z pracy, a tak to meeeeh no
Nie czuję tego zupełnie, ale no może tak jest, że to zwyczajnie zła pora roku dla takiej muzyki.
Ta szeleszcząca typiarka jest absolutnie najgorsza, nie będę wracał mimo ładnych kompozycji
Kocham, pozdrawiam
macie rację, tytuł płyty odnosi się ewidentnie do wokali tej laski
- larsson1991
Otrzymałem dzisiaj EP preorder. 7 kawałków + 7 skitów. Ale gdzie jest niby ta super okładka bez cenzury?
A zamawiałeś limitowana czy podstawkę?