PRO8L3M - Fight Club (2021)
Re: PRO8L3M - Fight Club (30.03.2021) [Zapowiedź]
Ej ale kurwa lista gości akurat zajebista Bałagan, Kukon, Pih, Wdz, Ero, Sokół, Podsiadło przecież w polskim rapie dawno nie było albumu z tak konkretnymi gościnkami a co wy byście chcieli Dziarma OKi Igi Gverilla kurwa serio?
-
ksiazenieporzadek
ten autoune ahahahahahahhahahah

ci goście to też przesada, dobrze ze przestalem sluchac ich z dwa lata temu
ci goście to też przesada, dobrze ze przestalem sluchac ich z dwa lata temu
fajnie, może Ci goście trochę odświeżą te ekipę i płyta nie będzie taka nudna
Singiel na YT, PRO8L3M - Fight Club
Płyta dopiero co wrzucona na sklep, ale w opisie na youtube już dali że "ostatatnie sztuki limitowanego preorderu"
tak, wiem że wcześniej było w sprzedazy block party, ale jakoś wątpię żeby brali to pod uwagę
Płyta dopiero co wrzucona na sklep, ale w opisie na youtube już dali że "ostatatnie sztuki limitowanego preorderu"
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 12:28 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
-
frontkick
Nie rozumiem czemu płytę na ktorej 9 numerow na 14 jest z gośćmi promuja glownie numerami bez gości, przeciez taki numer z Paluchem pewnie by zrobil dojebane wyswietlenia
Fajnie ze jakies producenckie kolaboracje są, w sumie te featy to nie jest jakas wielka tragedia poza Szpakiem Kukon Bałaganem i Podsiadlo
Jeśli "widnokrag" bonusowy to jest pelna wersja numeru z tamtego filmu z 2k20 to sie jaram nawet, tak samo Ziemia obiecana w remiksie Piha to tez pewnie bedzie piekna sprawa
Fajnie ze jakies producenckie kolaboracje są, w sumie te featy to nie jest jakas wielka tragedia poza Szpakiem Kukon Bałaganem i Podsiadlo
Jeśli "widnokrag" bonusowy to jest pelna wersja numeru z tamtego filmu z 2k20 to sie jaram nawet, tak samo Ziemia obiecana w remiksie Piha to tez pewnie bedzie piekna sprawa
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
z tracklisty z yt:
18. Ritz Carlton Remix feat. Vito Bambino - TYLKO Block Party Preorder
ojej
18. Ritz Carlton Remix feat. Vito Bambino - TYLKO Block Party Preorder
ojej
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- afterlight
haha ale gowno
ale jestem w stanie zrozumiec ze chlopaki chca sprobowac czegos nowego wiec bez hejtu tak ogolnie, pierwsze koty za ploty costam costam
ale jestem w stanie zrozumiec ze chlopaki chca sprobowac czegos nowego wiec bez hejtu tak ogolnie, pierwsze koty za ploty costam costam
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
oskar wez sobie przyklad z rasa i przestan rapowac
- MalkoNTENT
O kuurwa co za gowno
Oni tego nie przesłuchali czy mieli chuje w uszach? Nie No ciężko opisać jak fatalnie to brzmi, bo o nudnej, wałkowanej do porzygu warstwie tekstowej nie ma co wspominać
Oni tego nie przesłuchali czy mieli chuje w uszach? Nie No ciężko opisać jak fatalnie to brzmi, bo o nudnej, wałkowanej do porzygu warstwie tekstowej nie ma co wspominać
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
bit świetny, ale Oskar koncertowo spierdolił ten numer
PIH Ero Wilku, co to kurwa ma być xD
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
spoko ten autotune wyszedł, fajnie, że się bawią chłopaki, ale tekstowo miałkość w tym wałku mocno. no i mogli pozostać przy formule mixtape'u, bo to będzie przecież taka składaneczka typowa, przelot po stylach i podgatunkach w zależności od gości.
czekam na traczki z Dronem, Pezetem i Sokołem.
Wilku WDZ na jednej płycie z Brodką i Podsiadło
tylko oni mogli to zrobić.
czekam na traczki z Dronem, Pezetem i Sokołem.
Wilku WDZ na jednej płycie z Brodką i Podsiadło
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 17:49 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Straszne gówno ten nowy kawałek.
Przydałaby się im przerwa od muzyki, bo to jest trochę smutne że jedna z najbardziej unikalnych grup na scenie, przekształciła się w wykalkulowany i przezroczysty twór mainstreamowego rapu.
Przydałaby się im przerwa od muzyki, bo to jest trochę smutne że jedna z najbardziej unikalnych grup na scenie, przekształciła się w wykalkulowany i przezroczysty twór mainstreamowego rapu.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 12:47 przez Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.
hmmm zamknięcie albumu kawałkiem Adios, kreatywne, unikalne i dawno nikt tak nie zrobił
kawałek chujowy
kawałek chujowy
- yungXpaproch
drona i szamza sobie poslucham chetnie ale wiekszosc goscinek to 
Re: PRO8L3M - Fight Club (2021)
....
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 5:08 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
O co tu chodzi
Wziąć taki film i wypluć z siebie tylko "jestem konsumentem rzeczy niepotrzebnych"
Czy Pro8l3m ma w portfolio gorszy kawałek? To już jest niebezpieczny poziom wyjebki "fani kupią wszystko, a jak dodamy do tego nawiązanie do popularnego filmu to jeszcze znajdą piąte dno w tekstach"