Z tym że sarius jest o 15 lat mlodszy i wiadome było że nie zostawi zajęcia które daj mu tak duże siano
Pyskaty
- slimak9321
Re: Pyskaty
Nie pamiętałem nazwy, dzięki za przypomnienie. Nie no kojarzę jak jeszcze nagrywał jako Skurwiały pyskacz z tym Pihem
Spoiler
Pyskaty skurwiel rzecz jasna
- przedszkolanek
wtedy właśnie jeszcze nie dawało :Pslimak9321 pisze: ↑15 lut 2021, 21:33 Z tym że sarius jest o 15 lat mlodszy i wiadome było że nie zostawi zajęcia które daj mu tak duże siano
Z tymi gościnkami to różnie, mógł to dograć równolegle a płyta kafara wyszła pozniej
Pewnie że tak, dlatego napisałem tylko że "zalatuje", nie porównuje tych sytuacji 1 do 1. Możliwe, że Pyskowi pandemia trochę krwi napsuła i wraca trochę dorobić na wiernych słuchaczach, sam mu w tym pomogę i zamówię cokolowiek nowego wysmaży.slimak9321 pisze: ↑15 lut 2021, 21:33Z tym że sarius jest o 15 lat mlodszy i wiadome było że nie zostawi zajęcia które daj mu tak duże siano
Tak czy siak napisałem to z przymrużeniem oka
Kocham, pozdrawiam
A nie był współwłaścicielem?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- slimak9321
Nigdy nie widzę informacji, żeby Pyskaty był współwłaścicielem firmy TOMASZ GOCHNIO APTAUN. Jednak biorąc pod uwagę fakt, że Przemysław Chojnacki był jednym z producentów wykonawczych Dalekich zbliżeń, to rzeczywiście nie mogę tego wykluczać. W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd 

fajnie by było gdyby pyskaty wrócił
dobre info, nigdy nie byłem wielkim fanem aczkolwiek powrót dobrych, truskulowaych graczy zawsze cieszy
cieszy mnie powrót Pyska, ale nie oszukujmy się, kto to będzie sprawdzał? uważam, że za długa przerwa i za bardzo odbiegające obecne trendy od stylówy Pyskatego spowodują, że sprawdzi to pięć osób na krzyż
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Niech sprawdzi pięć osób na krzyż, ale będzie to pięć osób na krzyż, które znają się na rapie i słuchają rapu. A nie niedopierdoleńcy od żapsów czy innych sariusów albo kasie słuchające PRO8L3M.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
nie wiem czy te zdjęcia na fb i ig cokolwiek oznaczają, ale od Przemka nowości sprawdzę ZAWSZE
Na premierę odkopie koszulkę "dziękuję nie pije" Która w dobrych czasach przeszła tyle imprez i melanży że to głowa mała (niestety to wersja 2.0 bo pierwsza kurwa cwel bramkarz mi rozjebal w śp Alibi jak przeleciałam przez pół sali na koncercie RR Brygady ale miałem taki do niej sentyment zw sprawilem sobie 2 taka sama)
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
dokładnie tak
Pyskaty topka w kraju od zawsze na zawsze
- OmarStooleyman
Zawsze fajnie jak ktoś wraca, ale żeby to nie był kolejny powrót typu "hehe przespałem swój moment, kiedyś to miałem flow, zmądrzałem i teraz idę po swoje" bo nikt tego już nie kupi.