Pyskaty
-
FerrisBueller
Re: Pyskaty
Nie wiem ile Kafar wypuścił tych singli, ale przez uszy przemknął mi chyba już 3 i słyszę, że zmienił uliczne bity na bardziej podkłady z paczki polskie podziemie 2008-2012, trochę zasko.
ARTIST...
Pyskaty chyba wraca 
Na kilku fanpejdzach ostatnio pisal komentarze, miedzy innymi o tym ze troche jego muzyki jeszcze sie pojawi
Czekam na jednego z najlepszych raperow w tym kraju <3
Na kilku fanpejdzach ostatnio pisal komentarze, miedzy innymi o tym ze troche jego muzyki jeszcze sie pojawi
Czekam na jednego z najlepszych raperow w tym kraju <3
Nie nastawiam się, ale przyjemne info.
Czuję się jak na przełomie 2008 i 2009 przed premierą "Pysk w Pysk", czekam jak na nic innego. 
czekam z chujem w garści
Dzisiaj wrzucone na peja:

Spoiler

Pitstop był słaby, Pasja była dla mnie też słaba, jak Pysk dalej będzie taki spokojny (a czemu miałby nie być) to meh. No ale sprawdzę bo Pysk w Pysk uwielbiałem kiedyś i samego Pyska tez
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ciesze sie ze tyle osob czeka 
Dla mnoe pasja to klasyk, uwielbiam ta plyte.
Foto ze studia a wiec jazda
On zawsze brzmi jak kocur/walec/rozkurwiator przykladajacy sie do techniki, flow i przede wszystkim ma wyczucie dobrego smaku.
Dla mnoe pasja to klasyk, uwielbiam ta plyte.
Foto ze studia a wiec jazda
On zawsze brzmi jak kocur/walec/rozkurwiator przykladajacy sie do techniki, flow i przede wszystkim ma wyczucie dobrego smaku.
dojebane info, Psykaty zawsze props pysk w pysk do teraz sluchane, pasje też uwielbiam
On miał własny label tak ? Co się stało, że była taka cisza o nim ?
Przepraszam kolego, ale zacząłeś słuchać rapu po 2015, że nie wiesz co to Aptaun? 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Lubię Pyska i fajnie, że wraca, sprawdzę materiał, ale ogłaszanie powrotu po niecałym roku z hakiem od:
"Do gry nie wrócę choćbyś stawał na głowie"
To zalatuje trochę Sariusem i jego mitycznym końcem kariery
"Do gry nie wrócę choćbyś stawał na głowie"
To zalatuje trochę Sariusem i jego mitycznym końcem kariery
Kocham, pozdrawiam
- slimak9321
aptaun swego czasu fajny label - prz, pysk, wena, Tetris. Dlaczego się swoją drogą posypali? Co do powrotu to jeżeli to będzie słuchalne to mocno się zdziwię, a szkoda, bo pysk w pysk klasyk dla mnie i często wracam, z pasji kilka kawałków też było dłużej walkowanych, natomiast pitstop to zawód i myślę, że tu będzie tak samo
@Krynew ale jakbyś się miał już czepiać o ten wers, to trzeba było wcześniej, bo się dograł Kafarowi jeszcze i nawet na klipie był
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji