VNM - EXIT2020 (2021)
Re: VNM - EXIT2020 (2021)
ale on jest chujowy
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- qualite_de_schizoide
Vnm topka najgorszych raperów w kraju w tym momencie. Niesamowite jak bardzo ten gość mija się z poczuciem dobrego smaku. Okropne 
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
powinien spakować walize i wypierdalać
To oficjalne stanowisko Warszawy.
czy pih już wypowiedział się w tej sprawie i kazał przenieść temat do innego działu?
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
kurwa wers o kunta kinte xDDDDDDDDDDDDD
kiedyś lubiłem bardzo. Kolejny raz potwierdza się opinia, że gdy polski raper "normalnieje", robi się starszy i poważny to powinien zacząć robić coś innego niż rap
a i najlepsze to chyba Zieleńsza, mógł to nagrać w sumie, po czym poinformować o zakończeniu kariery
kiedyś lubiłem bardzo. Kolejny raz potwierdza się opinia, że gdy polski raper "normalnieje", robi się starszy i poważny to powinien zacząć robić coś innego niż rap
a i najlepsze to chyba Zieleńsza, mógł to nagrać w sumie, po czym poinformować o zakończeniu kariery
Cześć,
Podrzucamy swój unboxing najnowszego albumu VNM`a
Podrzucamy swój unboxing najnowszego albumu VNM`a
ten singiel z grubsonem
pora zakończyć karierę
pora zakończyć karierę
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
O gownianosci utworu szkoda szczempić ryja. Natomiast na papierze singlowe collabo vnma i grubsona xD to absolutne maksimum tego, co polska scena ma do zaoferowania w kategorii skumulowanej, ostentacyjnej wręcz nierelewantności. W obecnej sytuacji vnma, wziąć grubsona na feat to prawie jakby się kurwa szczycić tym, że wszyscy mają go w dupie i nikt go nie chce słuchać, to jest zylasty chuj w dupe tych, którzy liczyli, że jeszcze coś z tego będzie.
Jeśli podejść do tego z odpowiednią dozą dystansu, to jest coś rozczulającego w takim koncepcie i ma on jakiś potencjal prowokacyjno happeningowy.
Aby rozwinąć ten pomysł, vnm musiałby zebrać więcej upadłych gwiazd sprzed lat, których twórczość zestarzala się tak, jak to tylko możliwe, a one same obchodza tylko swoją najbliższą rodzinę, a następnie nagrac epke lub album z refrenami afromentalu, grubsona czy Mietka szczesniaka oraz zwrotkami swoimi, Rasa itd.
Jeśli podejść do tego z odpowiednią dozą dystansu, to jest coś rozczulającego w takim koncepcie i ma on jakiś potencjal prowokacyjno happeningowy.
Aby rozwinąć ten pomysł, vnm musiałby zebrać więcej upadłych gwiazd sprzed lat, których twórczość zestarzala się tak, jak to tylko możliwe, a one same obchodza tylko swoją najbliższą rodzinę, a następnie nagrac epke lub album z refrenami afromentalu, grubsona czy Mietka szczesniaka oraz zwrotkami swoimi, Rasa itd.
jak nie wiesz o czym nawijać to czemu nie skończysz?
nie zrozumcie mnie źle, nie jestem z tych, którzy uważają, że rap musi poruszać ważne tematy czy w ogóle jakiekolwiek tematy, uwielbiam na przykład young igiego i jego kawałki bez żadnego sensu, aktualna scena ogólnie poszła w tym kierunku i jest spk, nie mam z tym najmniejszego problemu, ale vnm ma w sobie coś takiego, że wzbudza we mnie uczucie typu CO TY KURWA PIERDOLISZ I PO CHUJ MI TO KURWA PIERDOLISZ WEŹ JUŻ SERIO WYPIERDALAJ, od dłuższego czasu tak z nim mam
nie zrozumcie mnie źle, nie jestem z tych, którzy uważają, że rap musi poruszać ważne tematy czy w ogóle jakiekolwiek tematy, uwielbiam na przykład young igiego i jego kawałki bez żadnego sensu, aktualna scena ogólnie poszła w tym kierunku i jest spk, nie mam z tym najmniejszego problemu, ale vnm ma w sobie coś takiego, że wzbudza we mnie uczucie typu CO TY KURWA PIERDOLISZ I PO CHUJ MI TO KURWA PIERDOLISZ WEŹ JUŻ SERIO WYPIERDALAJ, od dłuższego czasu tak z nim mam
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
- przedszkolanek
ja pierdolę, numer z grubsonem xDDD

skala cringu wypierdoliło .. Jesteś jak Elbląg, poniżej poziomu.
Jimson może zarapować znowu vnm słyszałem twój album poniżej parteru nie wynajmuj
Jimson może zarapować znowu vnm słyszałem twój album poniżej parteru nie wynajmuj
#free2rzyn
-
wulgarmundur
dokładnie to! to juz nawet nie jest rap o rapie tylko jakies tlumaczenie sie przed samym soba czemu robi sie gowniana muzyke xD szkoda bo teledysk mialby potencjał w sensie koncept nie pasuje itp, ale ladnie zrobionyaleksy pisze: ↑17 sty 2021, 16:59 jak nie wiesz o czym nawijać to czemu nie skończysz?
Wyłaczyłem ten kawałek z Grubsonem w połowie. Gówno obesrane.
@Jose weź zrób serię na RapMATTers gdzie zapraszasz raperów na wspólne czytanie postów z tematu o ich najnowszej płycie 
Imo hejtujecie dla zasady już, przecież ta płyta jest dużo lepsza niż poprzednie dwa jego wysrywy, a zwłaszcza ten motywacyjny czy tam coachingowy album. Nadal to jest dalekie od tego co nagrywał lata temu i chyba to se ne vrati już, natomiast spodziewałem się dużo gorszych rzeczy po tym co tu piszecie. Nawet ten kawałek z Grubsonem ujdzie, choć zgadzam się z kimś tam wyżej, że Grubson zbędny tutaj i bez niego by lepiej weszło.
na tym skrinie wyglada jakby go wyciągneli z setu świata według kiepskich jak nie wiem, robili robota co produkował wódkę albo coś xD
Wygrzeszam Cię, mordzia.