VNM - EXIT2020 (2021)
Re: VNM - EXIT2020 (2021)
Niestety nie, jakieś pierdolenie jak Gonix w młodych wilkach
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Posłuchałem kawałka z Grubsonem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kurwa nie warto, ludzie kochani, nie słuchajcie tego gówna, ja pierdole
kurwa nie warto, ludzie kochani, nie słuchajcie tego gówna, ja pierdole
Przesłuchałem całe (no odpuściłem ostatnie 2 numery, ale one już znane) i
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Wczoraj ziomek podesłał paczkę z tym albumem skipnąłem single, większość kawałków przeklikałem, bo nie dało się tego słuchać. Daję 1/10 na zachętę, szkoda słów kurwa. Kiedyś byłem sajko, ale ostatnie 3-4 płyty to porażka. 
-
kubelekklasik
o kurde byłem kiedyś mocnym sajko, i odbijałem od tego co sie wylewa na slizgawce na VNMa, ale po przesłuchaniu kawałka Fight Club brakuje mi już argumentów. gówno przeokropne 
Do tego hitu właśnie wleciał klip, VNM - A raz tak feat. GrubSon (prod. SoDrumatic)
co za gówno jebane 
-
wulgarmundur
Akurat mi się fightclub najbardziej podoba z tej płyty, może dlatego, że lubię bity gibbsa. Słychać u vnm z roku na rok większy regres w poczuciu rytmu i generalnie nawijki, ale to samo możemy obserwować np. też u typa mesa. Powiem tak, chłopy często chleją i ćpają przez tyle już lat, nie może to nie zostawić żadnego śladu. Ostatni kawałek, który mi się naprawdę spodobał to hope for the best, ale ręce mi opadały, że chłop co z wyciekiem analnym darł się przez tyle lat, że 200k w rok nie kupił sobie nawet głupiej kawalerki w Elblągu za 100 k i teraz biedny bo koronawirus xD a ostatnia fajna płyta to trailblazer (bardzo niedoceniona swoją drogą). U vnma brakuje kogoś z mózgiem kto by dobrze doradził, przecież nawet ta okładka to jest dramat kto coś takiego kupi jak nie jest fanem.
kapec pisze: ↑15 sty 2021, 15:48Do tego hitu właśnie wleciał klip, VNM - A raz tak feat. GrubSon (prod. SoDrumatic)
Jedno z najbardziej amuzycznych rzeczy jakie słyszałem w życiu. Nie wiem czy to nawet można nazwać piosenka
po Waszych opiniach spodziewałem się czegoś dużo gorszego w sumie, ale dzisiaj mam specyficzny nastrój to może dlatego podchodzę bardzo tolerancyjnie do tej płyty. nie napiszę, że to dobra płyta, ale dam jej kilka odsłuchów jeszcze
posłuchałem tego tracka z grubsonem, ide na spacer chyba. nie mam absolutnie pojęcia jak można tak zły utwór nagrać
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
O chuj chodzi z tym teledyskiem? Tzn fajnie zrobiony, ale pasuje do kawałka, jak świnia do siodła.
Ale zabawne to jest, że w tym tracku gada, że będzie robił muzykę tak jak on chce, a nie jak mówią mu ludzie, a dwa kawałki wcześniej żali się, że budżet na płytę miał 100k, a singiel robi w jeden dzień tylko 30k wyświetleń. Może po czwartej zrobionej wbrew sugestiom ludzi i osranej przez słuchaczy płycie zmieni podejście.
Ale zabawne to jest, że w tym tracku gada, że będzie robił muzykę tak jak on chce, a nie jak mówią mu ludzie, a dwa kawałki wcześniej żali się, że budżet na płytę miał 100k, a singiel robi w jeden dzień tylko 30k wyświetleń. Może po czwartej zrobionej wbrew sugestiom ludzi i osranej przez słuchaczy płycie zmieni podejście.
Ten singiel z grubsonem 
Nice Tomek, wspaniały klip jak na 2021 rok. Polska niegotowa albo ktoś przesadził z pastiszem, who knows

Spoiler

nie dosc ze nie ma za grosz smaku co do tekstow, to o klipach moge powiedziec to samo
a reklamowal ten klip jako cos niesamowitego
co za cymbal
a reklamowal ten klip jako cos niesamowitego
co za cymbal
Słuchacz jest jak atrakcyjna kobieta na portalu randkowym. Twórca którego całe życie orbituje wokół gry w fife i siłowni to raczej słaby magnes