Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

pawoleh666
Zbanowany

Re: Belmondo

Post autor: pawoleh666 »

oKulTywowany pisze: 06 sty 2021, 12:55 Ale belmondo jest chujowym raperem :dunno: Filipek zaczął od niego lepiej lecieć
haha to, filipek jak nie robi czegoś na odpierdol (patrz: dissy na bedopiesa) to jest świetnym raperem, ostatnio dał tego pokaż też na tym kawałku z Rahimem i dwoma randomami. Na kawałkach z gambit jednak chujnia nadal, on ma skillsy ale chyba woli być chujowy czy coś.
A belmondo to one hit wonder
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

o belmondo mozna powiedziec wszystko poza tym ze jest chujowym raperem. nikt nie nawija tak jak on i to po prostu slychac
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

make slizg zamknieta rejestracja again
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

belmondo > filipek i filipek jako świetny raper :bowdown: miejcie litosc nad soba ludziska
czekam az belmondziak pierdolnie w koncu mikstejpem, a najlepiej niech podadza sobie rece z tym gnomem bedogie i puszczaja no dayz off
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Lukaszek
Zbanowany

Post autor: Lukaszek »

Haha co wy tu gadacie wgl. Typ nie potrafi nawinac wiecej niz 8 wersow do tego te jego teksty halko sralko. Jako czlowiek jest zerem i jako raper bez umiejetnosci. Nie wiem kto wgl go slucha oprocz 12 letnich plodow, ktorych i tak robi w chuja nie wysylajac zamowionych bluz.

Dodano po 11 minutach 11 sekundach:
dmz pisze: 27 gru 2020, 16:15 Dobrze posłuchać kawałka, w którym raper rzuca dobre linijki i nie zasłania się klimatem czy produkcją (co więcej robi to wręcz na minimalistycznych aranżacjach). Nota bene wydaję mi się, że większość współczesnych raperów pomyliło brak przekazu z brakiem treści (+formy), dlatego ich utwory brzmią jak rymowane konwersacje na Messengerze.

Belmondziak to jeden z nielicznych MC, który jak chce, to umie w songwriting i co najważniejsze, robi to z niewymuszonym luzem.
Wysrywów dotyczących afery tranzystorowej nie warto komentować, bo jak nawinął klasyk to nie 2005.
2ps__ pisze: 29 gru 2020, 16:18 mam tak samo, ogólnie na początku posłuchałem i fajne a dziś pół dnia na pętli i humorek gituwa mega mi się miło i przyjemnie robi jak tego słucham

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
FruitOffTheWall pisze: 06 sty 2021, 12:58 żyjemy w takim kraju ze belmondziak u nas to całkiem spoko raper, patrząc na te czilwagony i inne twory mejnstrimu to ja chyba wole przećpanego belmondziaka hastlera co lubi do wanny wskoczyć.
Co nie zmieni faktu ze na scibie i numerach z kazem miał swoją najwyższa formę później zaczęło to wszystko pikować w dół
Jaayu pisze: 06 sty 2021, 15:43 belmondo > filipek i filipek jako świetny raper :bowdown: miejcie litosc nad soba ludziska
czekam az belmondziak pierdolnie w koncu mikstejpem, a najlepiej niech podadza sobie rece z tym gnomem bedogie i puszczaja no dayz off
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

baqlashan pisze: 06 sty 2021, 14:56 make slizg zamknieta rejestracja again
za późno już, przegapiliśmy moment
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

stawianie filipka obok belmondziaka co jest kurwa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

No co? ja wole puścić sobie filipka , belmondo nawet dla beki ciezko mi sie się slucha. Filipek po bukowskim leci lepiej niz mlody g przez cala swoja kariere , chyba że dobraa dajcie mi numer gdzie belmondo przyśpiesza czy bawi się flow xd wlasnie flow u belmondo to samo mam u kaza balagane jak leca na 808 tym swoim jednostajem prostoliniowym. Hejty za 3 2 1
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

oKulTywowany pisze: 06 sty 2021, 17:24 Filipek po bukowskim leci lepiej niz mlody g przez cala swoja kariere
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Podoba ci się awatar ?
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Lukaszek :D Polski rap jest do wyjebania bez belmondziaka.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
przedszkolanek

pasuje do sytuacji
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Dobra :rotfl: sam sobie dopowiedziałem :lol: ,,co ty pierdolisz typie"
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

Niezły lot. Filipek dobry raper, pokazał na tracku u Rahima XDDD U Rahima pies by zaszczekał i by dobrze wypadł. Tak to jest, że Belmondo nagra 8 wersów i jest król polskiego rapu, bo jest oryginalny i ciekawi, i tyle. Na chuj mu przyśpieszenia xD
Rev

Post autor: Rev »

Belmondo nie ma przekazu więc go nie słucham
Awatar użytkownika
oKulTywowany

No chciałbym tego psa usłyszeć :lol: pałe yytr już odjebałeś królowi? Taki oryginalny że tylko ślizgawka go propsuje , pozdro Białas....
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

:damn:
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

ja pierdole ale my wciaz mowimy o filipku aka mlody bukowski na trawniku, co w ogole nie potrafi rapowac, ma chujowy bezjajeczny glos i linijki panczlajn rap type bars. jakbys tu wrzucil nie wiem np chlopakow z tuzzy i klocil co jest bardziej wizjonerskie to bym zrozumial i moze to mialoby jakis poziom, ale no kurwa
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
oyche

Post autor: oyche »

nie ma co odpisywac
frontkick

Post autor: frontkick »

J.Wors > Belmondo byloby jeszcze do obronienia ale z tym Filipkiem to niesmieszne prowo bo zbyt absurdalne
ODPOWIEDZ