oKulTywowany pisze: ↑06 sty 2021, 12:55
Ale belmondo jest chujowym raperem Filipek zaczął od niego lepiej lecieć
haha to, filipek jak nie robi czegoś na odpierdol (patrz: dissy na bedopiesa) to jest świetnym raperem, ostatnio dał tego pokaż też na tym kawałku z Rahimem i dwoma randomami. Na kawałkach z gambit jednak chujnia nadal, on ma skillsy ale chyba woli być chujowy czy coś.
A belmondo to one hit wonder
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
belmondo > filipek i filipek jako świetny raper miejcie litosc nad soba ludziska
czekam az belmondziak pierdolnie w koncu mikstejpem, a najlepiej niech podadza sobie rece z tym gnomem bedogie i puszczaja no dayz off
Haha co wy tu gadacie wgl. Typ nie potrafi nawinac wiecej niz 8 wersow do tego te jego teksty halko sralko. Jako czlowiek jest zerem i jako raper bez umiejetnosci. Nie wiem kto wgl go slucha oprocz 12 letnich plodow, ktorych i tak robi w chuja nie wysylajac zamowionych bluz.
Dodano po 11 minutach 11 sekundach:
dmz pisze: ↑27 gru 2020, 16:15
Dobrze posłuchać kawałka, w którym raper rzuca dobre linijki i nie zasłania się klimatem czy produkcją (co więcej robi to wręcz na minimalistycznych aranżacjach). Nota bene wydaję mi się, że większość współczesnych raperów pomyliło brak przekazu z brakiem treści (+formy), dlatego ich utwory brzmią jak rymowane konwersacje na Messengerze.
Belmondziak to jeden z nielicznych MC, który jak chce, to umie w songwriting i co najważniejsze, robi to z niewymuszonym luzem.
Wysrywów dotyczących afery tranzystorowej nie warto komentować, bo jak nawinął klasyk to nie 2005.
2ps__ pisze: ↑29 gru 2020, 16:18
mam tak samo, ogólnie na początku posłuchałem i fajne a dziś pół dnia na pętli i humorek gituwa mega mi się miło i przyjemnie robi jak tego słucham
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
FruitOffTheWall pisze: ↑06 sty 2021, 12:58
żyjemy w takim kraju ze belmondziak u nas to całkiem spoko raper, patrząc na te czilwagony i inne twory mejnstrimu to ja chyba wole przećpanego belmondziaka hastlera co lubi do wanny wskoczyć.
Co nie zmieni faktu ze na scibie i numerach z kazem miał swoją najwyższa formę później zaczęło to wszystko pikować w dół
Jaayu pisze: ↑06 sty 2021, 15:43
belmondo > filipek i filipek jako świetny raper miejcie litosc nad soba ludziska
czekam az belmondziak pierdolnie w koncu mikstejpem, a najlepiej niech podadza sobie rece z tym gnomem bedogie i puszczaja no dayz off
No co? ja wole puścić sobie filipka , belmondo nawet dla beki ciezko mi sie się slucha. Filipek po bukowskim leci lepiej niz mlody g przez cala swoja kariere , chyba że dobraa dajcie mi numer gdzie belmondo przyśpiesza czy bawi się flow xd wlasnie flow u belmondo to samo mam u kaza balagane jak leca na 808 tym swoim jednostajem prostoliniowym. Hejty za 3 2 1
Lukaszek Polski rap jest do wyjebania bez belmondziaka.
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Niezły lot. Filipek dobry raper, pokazał na tracku u Rahima XDDD U Rahima pies by zaszczekał i by dobrze wypadł. Tak to jest, że Belmondo nagra 8 wersów i jest król polskiego rapu, bo jest oryginalny i ciekawi, i tyle. Na chuj mu przyśpieszenia xD
ja pierdole ale my wciaz mowimy o filipku aka mlody bukowski na trawniku, co w ogole nie potrafi rapowac, ma chujowy bezjajeczny glos i linijki panczlajn rap type bars. jakbys tu wrzucil nie wiem np chlopakow z tuzzy i klocil co jest bardziej wizjonerskie to bym zrozumial i moze to mialoby jakis poziom, ale no kurwa