Fity polskich raperów

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Wrzucać do tematu fity polskich raperek?

Tak
125
80%
Nie
31
20%

Liczba głosów: 156

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Fity polskich raperów

Post autor: oldschool »

W sumie to wszyscy chujowo, w najlepszym wypadku średnio (Malik, Sentino)

A WENA to jak menel wyglada, no kurwa:
Spoiler
Obrazek
Dużej różnicy nie ma:
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

przeciez Gedz dal dobrze. Sentino na pierwszym zdjeciu tez moze byc, reszta slabo
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Buczer też całkiem normalnie jak na niego
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

oldschool pisze: 28 lis 2020, 17:10Spoiler
fajny ficik tu wena dał akurat ale on to by sie mogł za rapowanie wsiąść bo jego ficik>>jego rapik nowy i to chyba kazdy kurwa powie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
deleuze

Post autor: deleuze »

oldschool pisze: 28 lis 2020, 17:10 A WENA to jak menel wyglada, no kurwa:
albo przelezales pod lodem ostatnich kilka lat, albo po prostu nie lubisz weny i robisz tzw przypierdolke na sile (to akurat wariant optymistyczny, też nie lubię chuja). casualowy sektor mody aktualnie zatoczył koło, a co za tym idzie wsrod największych, najbardziej wpływowych projektantow czy dyrektorów artystycznych da się wylapac tendencje do inspiracji krojami z ubiegłych dekad (z wyłączeniem ohydnych 00s); stad to co ty nazywasz stylem na menela, w rzeczywistości jest po prostu schludnym, cenionym u ludzi zainteresowanych tematem oversizem. zreszta, twoje porównanie jest w tym przypadku po prostu głupie, no bo jak nie można dostrzec zasadniczej różnicy między earth-tonowym polarem weny a odzieniem jegomościa z drugiego zdjęcia?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Przeleżałem pod lodem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

kurczę, jak następnym razem mnie ktoś zaczepi o 50 gr do wina, to muszę pamiętać, by koniecznie spropsować jego earth-tonowy oversize polar
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

@deleuze co ty wąchasz gościu?
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
oyche

Post autor: oyche »

malik tylko i buczer moze, ale on dobrze wyglada bo jest konretnie dojebany, a nie bo sie fajnie ubral. wena to tam wiadomo, na harnasia mozna mu kopsnac
moody

Post autor: moody »

no wyglada wena jak menel i tyle. mozna se dorabiac idelogie nawet do dziurawych swetrow kanye, ale rzeczywistowosc jest taka, ze wygladasz w nich jak idiota
Awatar użytkownika
Ybnaldo

Post autor: Ybnaldo »

Bardzo lubię jego rap, ale ciężko o większe bezguście niż Sokół. :roll:
deleuze

Post autor: deleuze »

moody pisze: 01 gru 2020, 19:51 no wyglada wena jak menel i tyle. mozna se dorabiac idelogie nawet do dziurawych swetrow kanye, ale rzeczywistowosc jest taka, ze wygladasz w nich jak idiota
nie no przysięgam, że nie istnieje chyba mniej użyteczny wentyl bezpieczeństwa niż „dorabianie ideologii”, tym bardziej w kontekście przestrzeni społecznej, która obejmuje niemal każdą osobę (świadomą tego lub nie) na świecie. można oczywiście tupać nogą, obrażać się na rzeczywistość i desperacko wskakiwać w wygodny dres 4f, żeby nie wyglądać jak DEBIL a normalny ziomek heteroseksualny, ale fakty są takie, że moda zawsze kładła, kładzie i kłaść będzie nacisk przede wszystkim na cele reprezentacyjne. ludzie ubierają się w konkretne ciuchy z przyczyn politycznych, wyznaniowych, poglądowych, ze względu na przynależność do danej grup ludzi, celem zakomunikowania jakiejkolwiek, nawet najmniej istotnej informacji jak choćby fakt sympatyzowania z daną marką, a ten przerażony krzyczy, żeby nie mieszać tu ideologii xd a dziurawe sweterki kanyego są git, tak samo jak menelska styluwa rapera wena (ale tylko na tym zdjęciu, sprawdziłem sobie inne fity i niestety archaiczny wajb jak użytkownik swaggerhypeclub w 2010)
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

deleuze pisze: 02 gru 2020, 17:05 ze względu na przynależność do danej grup ludzi,
no, czyli Wena manifestuje swoją przynależność do grupy społecznej zwanej menelami... dobrze chłopaki napisali tam wyżej.
A Buczer nie wygląda dobrze... nawet tak dojebany.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
moody

deleuze pisze: 02 gru 2020, 17:05
moody pisze: 01 gru 2020, 19:51 no wyglada wena jak menel i tyle. mozna se dorabiac idelogie nawet do dziurawych swetrow kanye, ale rzeczywistowosc jest taka, ze wygladasz w nich jak idiota
nie no przysięgam, że nie istnieje chyba mniej użyteczny wentyl bezpieczeństwa niż „dorabianie ideologii”, tym bardziej w kontekście przestrzeni społecznej, która obejmuje niemal każdą osobę (świadomą tego lub nie) na świecie. można oczywiście tupać nogą, obrażać się na rzeczywistość i desperacko wskakiwać w wygodny dres 4f, żeby nie wyglądać jak DEBIL a normalny ziomek heteroseksualny, ale fakty są takie, że moda zawsze kładła, kładzie i kłaść będzie nacisk przede wszystkim na cele reprezentacyjne. ludzie ubierają się w konkretne ciuchy z przyczyn politycznych, wyznaniowych, poglądowych, ze względu na przynależność do danej grup ludzi, celem zakomunikowania jakiejkolwiek, nawet najmniej istotnej informacji jak choćby fakt sympatyzowania z daną marką, a ten przerażony krzyczy, żeby nie mieszać tu ideologii xd a dziurawe sweterki kanyego są git, tak samo jak menelska styluwa rapera wena (ale tylko na tym zdjęciu, sprawdziłem sobie inne fity i niestety archaiczny wajb jak użytkownik swaggerhypeclub w 2010)
nie rozumiemy sie. dla mnie dziurawy sweter to jest chuj, a nie fajny ciuszek. ty twierdzisz, ze moze byc fajnym ciuszkiem jezeli jest od kanye, bo wtedy wyraza przynaleznosc do pewnej grupy spolecznej albo sympatyzowanie z tym wykonawca bla bla bla. tu sie roznimy. tez lubie czasem kupic drozsze szmaty, ale nauczylem sie odkladac na bok to pierdolamento o wyzszych celach mody i wyrobilem sobie taki nawyk, ze przed zakupem sam siebie pytam, czy ten sam thsirt dalej by mi sie podobal, gdyby na klacie zamiast gucci pisalo np. gucio? albo gdyby zamiast gracza polo bylo logo croppa. jesli nie, to znaczy ze jest chujowy, a mi znowu odpierdala i probuje leczyc kompleksy drogimi markami. wiem, ze mnostwo ludzi tak robi, tez tak kiedys mialem, ale cytujac klasyka - to moglo kiedys imponowac, dzisiaj smieszy. i dlatego dla mnie dziurawy sweter - niewazne czy za piec kafli od kanye, czy z reserved jest zalosnym pomyslem na odzienie, a wena wyglada jak menel i gowno mnie obchodzi ze on w swojej glowie czuje sie mega stylowy
Awatar użytkownika
zlewam

Post autor: zlewam »

wena fajny ten polarek i uzytkownik deleuze prawde pisze a raper wac toja wyglada jakby byl na cos chory
oyche

Post autor: oyche »

deleuze=wena
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

oyche=penis
moody

i jak tu nie uwazac zabsona za najlepiej ubierajacego sie polskiego rapera? mega wyczucie stylu, nadazanie za najnowszymi trendami, swiadomosc siebie, cos pieknego. uzytkownik deleuze zapewne wylapal jeszcze jakies smaczki, ktorych ja nie przyuwazyl

ps borygo :lol:
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

Glaca x Kasta x Peja
Obrazek
Obrazek
jak oceniacie leganckich panów
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Na pierwszym wally jak Depardieu z wciągniętym bebzunem, reszta jak menele po liftingu.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
ODPOWIEDZ