bsergio pisze: ↑18 lis 2020, 13:17
My słuchaliśmy zawsze fała dla beki na melanżach, nie ma nic bardziej uroczego niż wczuty fał próbujący zrobić klimat
booo padał graaad, padał padał graaad, a do tego raz po raaaz zawiał halny wiaaatr
przed koncertem smirnoff, ja bede pił go
Takich onelinerów melanżowych to on ma setki, tylko chyba nie całkiem taki odbiór planował
Nie tylko ty. Pamiętam że Ment lub Ras wspominał w jakimś wywiadzie że najśmieszniejszą akcją na ich koncertach było rapowanie przez nich zwroty VNM ze "STU".
Właśnie sobie odświeżyłem ten numer i polecam każdemu bo to co on tam pierdoli + jak weźmie się pod uwagę jak teraz wygląda jego kariera i wytwórnia to jest to jeszcze większe XD.
Nie wiem jak można napisać coś takiego na poważnie:
Na przykład mój hajp i booker, nigdy nie był tutaj harpidrutem
Przecież ten wers ma więcej treści niż dyskografia tych njuskulowych asuw XD. A historia w nim zawarta (czyli pierdolenie tego roku betonowym chujem) i tak jest poza zasięgiem Young Kogoś tam, który nie umie złożyć jednej sensownej linijki, tylko rzuca przypadkowe słowa (np. Szpaku).
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Denar pisze:
Nie tylko ty. Pamiętam że Ment lub Ras wspominał w jakimś wywiadzie że najśmieszniejszą akcją na ich koncertach było rapowanie przez nich zwroty VNM ze "STU".
Na pewno jeszcze wspominali, że dopiero jak im podesłał tekst to zrozumieli, co on tam rapuje w niektórych miejscach.
A tego z koncertami nie wiedziałem i zawsze się zastanawiałem, po co Ras rapuje czyjeś gościnki, ale jak dla beki, to szanuję jednak xd
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
To teraz ras niech podeśle vnmowi co tam pierdoli pod koniec zwrotki z "wyjdziesz na dwor", żeby tomasz mógł sobie dla beki ponawijać.
Przeciez wers o betonowym chuju ok, gdyby miał więcej takich to dzisiaj byłby w innym miejscu, no ale przez lata wolał wczuwac się i próbować robić klimacik oraz udawać Mesa z downem
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Albo mam chuja w uszach albo akurat w tym numerze całkiem płynnie nawija.
Ten refren bardzo ryzkowny kurwa no dziwna faza z nim jest, ale no Tomuś znowu coś nowego próbuje z tą swoją nawijką i dlatego ma przejebane z dzisiejszym słuchaczem. Nagrywasz albo z generatora rapmuzyki2020, albo nagrywasz comedyrap tutaj nie ma miejsca na eksperymenty
e; no i nik nawet nie wspomni, że megot bardzo fajny bit
kosciey pisze: ↑03 mar 2020, 13:07
wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: ↑15 sty 2021, 17:13
Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Denar pisze:
A tego z koncertami nie wiedziałem i zawsze się zastanawiałem, po co Ras rapuje czyjeś gościnki, ale jak dla beki, to szanuję jednak xd
Pewnie wszystkich gościnek nie rapowali dla beki tylko po prostu mieli z tego fun i chcieli by kawałki na koncercie brzmiały jak na płycie.
Ale tutaj możesz zobaczyć jak zwrotka VNM była przez nich traktowana:
Spoiler
bsergio pisze: ↑18 lis 2020, 13:17
My słuchaliśmy zawsze fała dla beki na melanżach, nie ma nic bardziej uroczego niż wczuty fał próbujący zrobić klimat
booo padał graaad, padał padał graaad, a do tego raz po raaaz zawiał halny wiaaatr
przed koncertem smirnoff, ja bede pił go
Takich onelinerów melanżowych to on ma setki, tylko chyba nie całkiem taki odbiór planował
Właśnie sobie odświeżyłem ten numer i polecam każdemu bo to co on tam pierdoli + jak weźmie się pod uwagę jak teraz wygląda jego kariera i wytwórnia to jest to jeszcze większe XD.
Nie wiem jak można napisać coś takiego na poważnie:
Na przykład mój hajp i booker, nigdy nie był tutaj harpidrutem
Kumam nie jarać się tym co dzisiaj robi VNM, ale przypierdalać się do tej gościnki to już jest kurwa przesada. Akurat ten feat pochodzi z bardzo dobrych czasów VNMa i znacząco urozmaica numer. Ogólnie tam Fał się wpierdala i leci jak szef. A to, że cały Label nie wyszedł to już osobna kwestia.
Autonomia tragedia, ale ten nowy track taki całkem ok, ale właśnie balansuje na delikatnej linii żenady. Jak dla mnie na plus, że coś zaczyna kombinować.
Nie wiem mam jakieś dziwne wrażenie, że tak jak wszyscy narzekają, że rapery nawijają, iż ich życie się ogarnęło i teraz rodzina, siłka i biznes, to jak VNM nadal jest na poziomie lub niżej jak zaczynał to też narzekacie, że się nie ogarnął .
u mnie to była taka pozytywna bk, nie że co za jebany debil tylko bardziej lol xd pozdro dla niego
i w sumie śmieszne, że zamknięte głowy od vnma plują teraz na comedy rap, a można powiedzieć, że v robił coś w tym stylu dużo wcześniej, może zabrakło tutaj samoświadomości w tym wszystkim
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Przeciez u nas też pozytywna beka byla, zawsze z nim lecielismy STRUKTURYTOCHUJBURYNIEGNÓJKTORY i tak na prawdy każdy nawijal co mu się podobalo bo chuj wie co on tam pierdoli
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
tam gdzie psy chujami wode piją klasyk tekst używany do dziś
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.