Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

ksxn

Re: Wini - rozmowy

Post autor: ksxn »

gods bidness pisze: 16 lis 2020, 22:04 I teraz obserwujemy jak Wini się miota między bezkompromisowością, a robieniem z siebie słodko-pierdzącego idioty pod publikę. Jeszcze nie mówi "klikajcie łapki w górę, moi kochani", ale już stara się nie przeklinać, pomijać niektóre tematy, tu jakieś usuwania rozmów, wycinanie fragmentów, czyli z jednej strony chciałbym się ponabijać z Fabijańskiego, podkreślając swoją bezkompromisowość, ale z drugiej chciałbym, żeby fani Fabijańskiego mnie lubili i subskrybowali...
Pierwsza wrzuta wywiadu z Fabijańskim na niepubliku była niepowycinana, więc Wini miał to w piździe, czy fani Fabijańskiego (są w ogóle tacy ludzie?) go zwyzywają za to, że mu dojebał. A było na niepublicznym, bo zapewne wysłał tę rozmowę Fabijańskiemu przed oficjalną wrzutką, żeby ten sprawdził czy jest wszystko git. Jeżeli twierdzisz, że skasowanie tego fragmentu to inicjatywa Winiego, to przecież zrobiłby to od razu. Na bank Fabijański zbóldupił, tak jak to DJ Bobo napisał. A wywiad z JNR'em przerwało, bo zabrakło pamięci, zwykła wpadka.

Ogólnie twoje spostrzeżenia trochę wyssane z dupy. Oglądam rozmowy Winiego od początku i jedyne co można zauważyć to to, że Winicjusz poświęca więcej czasu jutubkowi, bo dotarło w końcu do niego, że można na tym zarobić. I moim zdaniem, nie jest to ani sztuczne, ani na siłę, ja tam widzę w tym progres. Niech napierdala te rozmowy do końca życia, bo są zajebiste, luźne, bez żadnej napinki. I tyle.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Wini - unboxing mieszkania
Spoiler
Awatar użytkownika
kuldziuki

Post autor: kuldziuki »

ile Wini mógł dostać za taką reklamę?
tak serio
to nie pierdolony zbieg okoliczności
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

barter, 2 noce mógł się przespać za friko
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

kuldziuki pisze: 18 lis 2020, 19:10 ile Wini mógł dostać za taką reklamę?
tak serio
Z kilka koła, zdziwiłbym się gdyby dostał ponad 10k.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

w ogóle ta wizyta w wrocku sporo ma lokowania, lokal, sushi, książka krajewskiego, a to na pewno jeszcze nie koniec, a może nawet sony podrzuci coś za wywiad z sitkiem
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

ksxn pisze: 18 lis 2020, 18:44
gods bidness pisze: 16 lis 2020, 22:04 I teraz obserwujemy jak Wini się miota między bezkompromisowością, a robieniem z siebie słodko-pierdzącego idioty pod publikę. Jeszcze nie mówi "klikajcie łapki w górę, moi kochani", ale już stara się nie przeklinać, pomijać niektóre tematy, tu jakieś usuwania rozmów, wycinanie fragmentów, czyli z jednej strony chciałbym się ponabijać z Fabijańskiego, podkreślając swoją bezkompromisowość, ale z drugiej chciałbym, żeby fani Fabijańskiego mnie lubili i subskrybowali...
Pierwsza wrzuta wywiadu z Fabijańskim na niepubliku była niepowycinana, więc Wini miał to w piździe, czy fani Fabijańskiego (są w ogóle tacy ludzie?) go zwyzywają za to, że mu dojebał. A było na niepublicznym, bo zapewne wysłał tę rozmowę Fabijańskiemu przed oficjalną wrzutką, żeby ten sprawdził czy jest wszystko git. Jeżeli twierdzisz, że skasowanie tego fragmentu to inicjatywa Winiego, to przecież zrobiłby to od razu. Na bank Fabijański zbóldupił, tak jak to DJ Bobo napisał. A wywiad z JNR'em przerwało, bo zabrakło pamięci, zwykła wpadka.

Ogólnie twoje spostrzeżenia trochę wyssane z dupy. Oglądam rozmowy Winiego od początku i jedyne co można zauważyć to to, że Winicjusz poświęca więcej czasu jutubkowi, bo dotarło w końcu do niego, że można na tym zarobić. I moim zdaniem, nie jest to ani sztuczne, ani na siłę, ja tam widzę w tym progres. Niech napierdala te rozmowy do końca życia, bo są zajebiste, luźne, bez żadnej napinki. I tyle.
No zgadzam się, zwłaszcza z fragmentem, że moje spostrzeżenia są wyssane z dupy. Nieźle co?

I piszę to bez ironii, po prostu pisałem tamtego posta, będąc wkurwionym i sam się z nim teraz nie zgadzam. Tzn. dalej uważam, że Wini bywa wkurwiającym, przemądrzałym ignorantem, że czasami aż mnie boli, że mnie tam z nim teraz nie ma, żeby go naprostować. Ale właśnie 'bywa', a nie 'jest'. Jakbym go nie lubił, to bym pewnie tych rozmów jednak nie oglądał.

Z tym kastrowaniem się dla łapek w górę też mocno przekoloryzowałem, ale kilka małych zmian, powiedzmy, pod publiczkę następuje.

Pozdro Wini.
oyche

Post autor: oyche »

ja sie zgadzam z tamtym twoim postem jak cos, mam wrazenie ze wini chcialby byc influencerem ale nie bardzo wie jak to ugryzc
Awatar użytkownika
przedszkolanek

oyche pisze: 19 lis 2020, 0:52 ale nie bardzo wie jak to ugryzc
może niech cycki pokaże, zazwyczaj działa

Dodano po 1 dniu 16 godzinach 12 minutach 44 sekundach:
rozmowa z kasztanem (zgadnij który)
Spoiler
Dodano po 38 minutach 6 sekundach:
jaki ten kasztan jest spierdolony w gadce :what:
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Nawet nie bede ogladal tej kurwy :what:
Chyba ze wini mu jedzie?
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

:D
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Kurwa akurat rozmowa z Filipkiem bardzo fajna. I widać, że trochę my się w głowie zmieniło, tzn nie jest taki zjebany.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

to czekamy na epke starszy bukowski
na której będzie tak samo chujowy jak na większości swoich albumów z wyłączeniem kilku poszczególnych kawałków
Ostatnio zmieniony 21 lis 2020, 23:45 przez pawoleh666, łącznie zmieniany 1 raz.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
edenmar

Post autor: edenmar »

MalkoNTENT pisze: 21 lis 2020, 18:42 tzn nie jest taki zjebany.
Podjął decyzję o zakończeniu kariery rapera?

Ja pierdolę, wyjebałem z beki jak Filipek zaczął tłumaczyć Winiemu na czym polega streamowanie i zarabianie na donejtach :rotfl: Teraz to chyba Wini zostanie patostreamerem :lol:
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Wini - trening - Ćpaj Sport #4 (gościnnie BNT)
Spoiler
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

żal mi winiego :(
biedny grubasek, mam nadzieje ze schudnie i bedzie mgl normalnie zwisac na drazku
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Metoda drastyczna ale skuteczna jak u grabowskiego, niech zmniejszy troche żołądek bo takimi zwisaniami to chuja zdziała, musi wręcz zapierdalać na siłowni
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

chyba najfajniejszy odcinek z treningów, fakt ze wini się męczy ale czy kogoś to nie bawi :dunno:
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
izuagbe
Zbanowany

Post autor: izuagbe »

Spacery rower i wystarczy żeby schudnąć 20 kg na dobry początek a się nie zajechać po co on sie teraz męczy z takimi rzeczami Wini rany boskie ogarnij se trenera co umie doprowadzić tłustego świaniaka do porządku a nie jakieś wynalazki które nie rozumieją co to znaczy być tak grubym.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie wiem co teraz wrzucił, ale widziałem trening z Bedorfem i to był zdecydowanie za intensywne dla tego grubasa. On powinien się odchudzać, ale też przy tym otłuszczeniu serca i innych organów, arytmii i nadciśnieniach nie powinien się doprowadzać do stanu skrajnego wysiłku. Ale Bedorf jest Bedorfem, zbyt wielkim poważaniem u mnie się nie cieszy.
ODPOWIEDZ