Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
55
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 125

TheD

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 15:36 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Graf

Post autor: Graf »

————-—— Lewy
————Zielu——Klich
Rybus-Moder-Linetty-Beres
Bednarek-Glik-Walukiewicz

Ale potrzebny ogarnięty trener i parę zgrupowań. Nie ma czasu i okolicznosci (jeszcze) nie te.
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Gra trójką z tyłu wymaga masy treningów i doświadczenia, a i tak nie ma pewności czy to zacznie funkcjonować. W reprezentacji tego czasu za dużo nie ma plus z Polaków mało kto ma większe doświadczenie z taką linią. Pablo Machin w Gironie był trenerskim odnośnikiem do gry trójką, a w Sevilli nie potrafił tego przeszczepić, we Włoszech gdzie grają tak niektóre drużyny piłkarze przy zmianie klubu miewają duże problemy żeby przestawić się z 3 na 4 i na odwrót. Tej kadrze póki co potrzebny jest trener, który sprawi, że zacznie grać na miarę potencjału albo powyżej, na razie nie ma co udziwniać. Swoją drogą śmieszne jest jak PZPN mówi, że nie mają na dobrego trenera podczas gdy tak się chwalą super przychodami, a potem okazuje się, że mniej na MŚ płacił tylko Senegal (który i tak wygrał z Polską) :lol:
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

po co nowy trener? już pal licho że prezes znowu wybierze kogoś kto nie będzie mu się wtrącał w paradę

zresztą, nie po to PZPN PRowo zrobił z siebie maszynkę do zarabiania pomimo przeciętnych wyników reprezentacji żeby zaryzykować, wydać więcej na trenera i się sparzyć/stracić te parę baniek

ale jeżeli faktycznie przyszedłby sponsor gotowy wyłożyć lwią część kontraktu zagranicznego selekcjonera (jak Kompania Piwowarska z Beenhakkerem) i ten zostałby zatrudniony?

i taki zagraniczny selekcjoner nie daj Boże zacząłby krytykować to że szkolenie młodzieży dalej jest do poprawki, że każda młodzieżówka gra inną taktyką, że nie ma odgórnej koncepcji (pomimo eee Pro... Junior, brawo Romku), wskazałby kilka/naście innych błędów... i że tego wszystkiego przez osiem lat nie naprawił człowiek z najbardziej rozdętym ego na świecie?

nie no, panowie, tak to nie będziemy rozmawiać
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

krychowiak nadal w pierwszym :lol: :lol:
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Reca, Krychowiak i handi -1
pardon

Post autor: pardon »

beka z forsowania jozwiaka ktory daje tej reprezentacji cale nic.

a krycha pyka bo nikt inny nie umie na szostce, pora schowac szydere do kieszeni i pogodzic sie ze swiadomoscia, ze krycha to starter.
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

pardon pisze: 18 lis 2020, 16:14 krycha pyka bo nikt inny nie umie na szostce
Krycha też nie umie
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Jerzy Brzęczek powiedział na konferencji, że potrzebuje czasu. - przypomnijmy,że euro miało się odbyc 5 miesięcy temu, a teraz są plotki, że rudy może go wyjebie jak przejebią z Holandią. Ten to jest dzban :lol:
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

Imo to jest farmazon z tym, że to jest mecz o posadę Jurka. Tyle już było momentów w których media plus okołopiłkarska społeczność rzucała newsy i opinie o konieczności wypierdolenia na zbity pysk Pana Selekcjonera, że trudno mi uwierzyć, że rudy przy bilansie w tym roku 4-1-2 i jego tendencji do bronienia Jureczka podejmie taką decyzję. Tak swoją drogą to jest fenomen przy całej chujowości Buzzera, rozbraja mnie fakt jakie on mimo wszystko wykręcił liczby, 12 zwycięstw, 5 remisów, 6 porażek.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

szczerze, nie widzę tego.

boniek tyle się upierał przy swoim. Zwolnienie Jurka to byłoby zaprzeczenie wszystkiego, co prezes opowiadał przez ostatni rok (wiem, że on w gadce przeczy samemu sobie często, ale nie w wyborach) i zbyt chaotyczny ruch na pół roku przed euro. W takiej sytuacji trzeba mieć gotowego strażaka na już, a chyba nic w kuluarach nie słychać.

Na prawdę musieliby dostać srogie lanie dzisiaj wieczorem i Lewandowski zabrać głos, a nie nabrać wody w usta. Jakoś w to nie wierzę.
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Negatyv

Post autor: Negatyv »

ksiazenieporzadek pisze: 18 lis 2020, 16:04

krychowiak nadal w pierwszym :lol: :lol:
A kogo miał dać skoro Góralski nie może zagrać. Ale, że Reca? Musi przywozić rudemu kiełbę i wino z Włoch jako łapówkę.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Dobra wpierdalam handi +3 polsce esa, łatwa kasa. albo holandii -3 nie jestem pewny jak to kurwa działa, moment.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
2ps__

Post autor: 2ps__ »

mam nadzieję że to wszystko prawda co tu piszecie polska hujowa i w pizde grubo od holki dziś bo pograne holandia + over 3,5 grubo

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

najlepsze, że wśród ogromu debilizmu Brzęczka wciąż kluczowe jest to, ze typ sobie zadecydował, że będzie ROTOWAŁ BRAMKARZAMI i chuj, Szczęsny na ławce, a broni typ z West Hamu

to jest kurwa komedia
vego

Post autor: vego »

znając jego szczęście, to wymodlimy 0:0, 0:1 i tyle z rewolucji :bag:
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Wiara w Panu Roberciku, może zacznie sypać

Bo inaczej też tego nie widzę, chociaż Lewego napierdalającego po meczu z grubej na wuje też nie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

co to jest over 3,5 w sensie ze holandia wjebie conajmniej 4 gole?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

ja też sądzę, że tu będzie jakiś wynik bez wstydu i się skończy wymachiwanie szabelką, ale na kuponie mam Holandię z handi -2
trójkąt bermudzki wola mokotów
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

@Bolo może być coś typu zakład 2/+3,5 czyli zwycięstwo gości i ponad 3,5 bramki ogółem w meczu, czyli 1:3 i wszystko co powyżej
ODPOWIEDZ