NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

ksiazenieporzadek

Re: NBA

Post autor: ksiazenieporzadek »

westbrook jebnął trade request
aVON

Post autor: aVON »

westbrook wypierdalaj do anwilu, błagam. ogólnie w rockets mega zła atmosfera i chyba nie ma nikogo w organizacji kto by nie narzekał :confused:

tylko gdzie rus pójdzie i kto go będzie chciał, idealnie pasuje do knicks ale gdzieś mi mignelo coś takiego: westbrook i house jr do hornets a w druga stronę batum i różowe, chyba idealnie dla obu stron :dunno:
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

kurwa, myślałem, że to góra dwa lata kontraktu są :lol:

w pierwszej chwili pomyślałem o Bucks, w ramach taktyki zatrzymywania Giannisa, ale nie wiem, czy zmieściliby go w salary razem z Westbrookiem i Middletonem (paczka zbudowana na Bledsoe) w kontekście wolnej agentury greka. Knicks to naturalnie byłoby całkiem niezłe środowisko dla Russa, ale to byłaby pewnie w chuj skomplikowana wymiana i ogólnie mam wrażenie, że to może być multizespołowa transakcja.

jaka jest w ogóle realna wartość Westbrooka teraz? w sensie jak bierzemy na warsztat takich Hornets, to oni raczej nie oddadzą trójki w draftcie, więc co? Rozier+Zeller (+jakieś 2nd roundery jako filler)?
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

Westbrook w styczniu i lutym, gdy zaczął atakować obręcz, gdzie dostał więcej miejsca pod nieobecność i transfer Capeli, poszedł w średnio 33 punkty na 53% skuteczności w 19 meczach, także jest w nim jeszcze gracz. Knicks to byłoby idealne miejsce, gdzie robiłby show i triple-double, a wyniki zeszłyby na dalszy plan (choć z drużyną zbudowaną pod siebie na pewno nie byłoby gorzej niż w ostatnich latach), ale faktycznie ciężko z nimi stworzyć jakąś sensowną wymianę.

40 dni do rozpoczęcia sezonu! :bowdown:
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
joey

Spoiler
Obrazek
straszna petarda btw :bowdown:
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

zajebisty ten stroj, ciekawe czy starczy zeby bookera zatrzymac
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
joey

ruszyli
ksiazenieporzadek

Fajny backup na guarda dla Lakers. I dobra cena bo 28 pick to nic w sumie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Oby LAL szli wyłącznie w takie deale, bo jak czytam plotki (nawet wiedząc, że to tylko plotki) o trejdowaniu po DeRozana albo Westbrooka "bo może wyjdzie", to łapię się za głowę. Nie, nie wyjdzie, tacy zawodnicy są niereformowalni i nadają się jedynie do walczenia o szósty-ósmy seed mając zespoły typu Hornets na wyłączność. Roster Lakersów już w tym sezonie był dla mnie z deka dziurawy, więc nie chcę tam nic poza rolesami.

e: aha podobno robiąc ten deal pozbywają się możliwości brania kogoś większego plus prawdopodobnie odejście rondo
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ksiazenieporzadek

a w tym dealu jeszcze greena pozbyli się, no ale green w 2020 to nie jest green z 2014 więc żadna strata imo
Awatar użytkownika
joey

Spoiler
jedziemy
Mider

Post autor: Mider »

Gdzie widzicie to Suns z CP3? Coś więcej niż walka o 7-8 seed mozliwa? Na chwilę obecną ja uważam, że nie.
ksiazenieporzadek

Mider pisze: 16 lis 2020, 19:19 Na chwilę obecną ja uważam, że nie.
Awatar użytkownika
czardi

Samo wejście do playoffów na Zachodzie, to już będzie sukces tej ekipy, a tam wszystko się rozbija o matchupy i doświadczenie, także z Paulem na pewno nie będą bez szans z drużynami, które nie mają LeBrona w składzie, a takich będzie aż sześć.
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

Spoiler
Obrazek
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
czardi

A propros tych picków Prestiego, to moim szczenięcym mokrym enbijejowym snem zawsze była sytuacja, gdzie jakiś team tak żongluje graczami i assetami, by w jakimś drafcie wybrać dwóch pierwszych zawodników, nie mówiąc już nawet o TOP3. Duet niski-wysoki, który od początku rozwija się wspólnie i wypierdala się na LeBronie trzy lata pod rząd w playoffach.

Dodano po 2 minutach 21 sekundach:
Spoiler
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
joey

spodziewam się kosmicznego sezonu Aytona przede wszystkim na ten moment
Awatar użytkownika
czardi

Jeśli Ayton utrzyma kierunek rozwoju w defensywie, który obrał w zeszłym sezonie, to idzie na All-Stara.
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
joey

a co z tym Hardenem btw? wyglądało na to, że akurat on zostanie, a teraz kręci dymy. myślicie, że Sixers zrezygnowaliby dla niego z Simmonsa?
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Harden podobno pisze sobie z KD i Irvingiem, Nets musieliby totalnie wypruć się z zawodników w takim trejdzie, ale Big3 jest do zrobienia
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ODPOWIEDZ