League of Legends
Moderator: con shonery
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: League of Legends
hahaha, ikonki jak z mobile legends, sklep nieczytelny niczym pismo paralityka, w grze z 2k20 nie można powiększyć okna sklepu xDD mimo, że stary sklep można było powiększać i pomniejszać jak knage starego
a co da samej esencji patcha czyli tego co dają itemasy to leci testing, wyglądają ciekawie, zmiana oblivion orba na plus
@crbn byku, przez cały sezon 10 był ten bug, nie ma co po risssotto gaming spodziewać się, że to naprawią
a co da samej esencji patcha czyli tego co dają itemasy to leci testing, wyglądają ciekawie, zmiana oblivion orba na plus
@crbn byku, przez cały sezon 10 był ten bug, nie ma co po risssotto gaming spodziewać się, że to naprawią
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
Grałem przez ostatnie dwa tygodnie ostatnio zakończonego sezonu i zawsze poprawnie mi wyświetlało, ile wardów jest na mapie. 
Ale tanki są słabe teraz.
Ale tanki są słabe teraz.

Lucian, Vayne, Ezreal kurwa jakie to jest broken teraz 
- benzoabuser
- Zbanowany
niech te kurwy z riot naprawiaja te polaczenie, bo to niemozliwe ze mam 160 ms przy stałym łączu krwua
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Sprawdziłem to, podbijamffeee pisze: ↑11 lis 2020, 15:13 Sklep turbo chujowy
ezreal rozjebie presezon pewnik, 90% banow zlapie, z mysticsami mozna go budowac pod wszystko. Eclipse -> manamune -> essence reaver -> botrk -> mortal reminder robi totalne oro na tanki. A zamiana eclipsa na divine sunderer i essenca na silvermere daje fajny sustain z tym pojebanym healem z divine
Ciekawe czy manamune wyleci z kitu
Riot to banda cepów niezmiennie od lat.
paskudny jest ten nowy sklep, i pod względem zmian w itemach, i graficznym
paskudny jest ten nowy sklep, i pod względem zmian w itemach, i graficznym
cztery żubry i dwie kurwy
Tak się głowili chłopy nad tymi 458439284932 itemami z czego i tak 90% robi Eclipse
Piękna jest ta meta na asasynów
Piękna jest ta meta na asasynów
ej co się odjebało w tej skurwiałej grze z tymi itemami, bo nie ogarniam
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
gówno
Narzekanie na preseason patch po jednym dniu XD Widzę, że i również użytkownicy ślizgawki to jebani debile jak 80% graczy lola

Narzekanie na preseason patch po jednym dniu XD Widzę, że i również użytkownicy ślizgawki to jebani debile jak 80% graczy lola
piekna gra, wygrywanie 1v1 lee sinem na nasusa 
Pierdolicie tam głupoty no zmienili sklep to macie inny sklep i tyle kwestia przestawienia a wy musicie ponarzekać na coś. Jedyny minus imo taki, że podzielili itemki na kategorie 'klas' a mi wcześniej pasowało wyszukiwać se itemki pod AP, atak spida czy HP a teraz to chuj wi trzeba na pamięć się nauczyć co gdzie jest jak co.
no i
z tymi nowymi itemkami bard pod elektrokuta też niezłe oro robi na papiery, nie wiem czy jest sens w ogóle jakimiś tank supportami grać teraz?
no i
o totototo
z tymi nowymi itemkami bard pod elektrokuta też niezłe oro robi na papiery, nie wiem czy jest sens w ogóle jakimiś tank supportami grać teraz?
No to przecież są po lewej filtry z wszystkimi kategoriami bonusów, klikasz sobie poszczególne i ogranicza ilość itemów
Chyba że nie o to chodziło
Dla mnie sklep sam w sobie spoko, przede wszystkim zakładka polecanych podrzuca w miarę sensowne przedmioty i z tego co czytałem w przyszłości ma działać w oparciu o staty innych gier, więc będzie takie jakby u.gg najpopularniejszych buildów, tylko w samym lolu. Ja póki co totalnie nie mam wyczucia do tego nowego smajtowania - nie wiem czy wykorzystywać to na pałę co drugi camp, żeby jak najszybciej mieć upgrade, czy klikać swoim tempem i jak będzie to będzie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ty no faktycznie gram od dwóch dni i nie ogarnąłem tego lul 
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:38 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Liandry robi więcej dmg niż skille także wielkie pozdro dla tego itemu
jak ktoś gra Miss Fortune to polecam użyć Galeforce i Rki
jak ktoś gra Miss Fortune to polecam użyć Galeforce i Rki
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:38 przez TheD, łącznie zmieniany 2 razy.
huehuehuehuehue es #1 ciekawe czy mordekaiser wróci na należny tron bo to jedyny champ którym mam autentyczny fun z gry, innymi potrafię wygrywać ale wtedy jest to na siłę
Jako wielbiciel wszelkiej maści tanków i safe-picków już teraz muszę powiedzieć, że nie podoba mi się ta meta. 

obrzydliwe są te nowe grafiki, nieźle wypatroszyli tego bloodthirstera
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
olaf z turbo chemtankiem jest nie do rozpierdolenia
ten item daje 75% movement speeda w strone oponenta lub turretów na 4 sekundy + approach velocity + blue smite
ten item daje 75% movement speeda w strone oponenta lub turretów na 4 sekundy + approach velocity + blue smite