League of Legends

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Re: League of Legends

Post autor: benzoabuser »

hahaha, ikonki jak z mobile legends, sklep nieczytelny niczym pismo paralityka, w grze z 2k20 nie można powiększyć okna sklepu xDD mimo, że stary sklep można było powiększać i pomniejszać jak knage starego

a co da samej esencji patcha czyli tego co dają itemasy to leci testing, wyglądają ciekawie, zmiana oblivion orba na plus

@crbn byku, przez cały sezon 10 był ten bug, nie ma co po risssotto gaming spodziewać się, że to naprawią
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
crbn

Post autor: crbn »

Grałem przez ostatnie dwa tygodnie ostatnio zakończonego sezonu i zawsze poprawnie mi wyświetlało, ile wardów jest na mapie. :(

Ale tanki są słabe teraz. :(
Obrazek
moxxi

Post autor: moxxi »

Lucian, Vayne, Ezreal kurwa jakie to jest broken teraz :bowdown:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

niech te kurwy z riot naprawiaja te polaczenie, bo to niemozliwe ze mam 160 ms przy stałym łączu krwua
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
moxxi

ffeee pisze: 11 lis 2020, 15:13 Sklep turbo chujowy

ezreal rozjebie presezon pewnik, 90% banow zlapie, z mysticsami mozna go budowac pod wszystko. Eclipse -> manamune -> essence reaver -> botrk -> mortal reminder robi totalne oro na tanki. A zamiana eclipsa na divine sunderer i essenca na silvermere daje fajny sustain z tym pojebanym healem z divine

Ciekawe czy manamune wyleci z kitu
Sprawdziłem to, podbijam :lol:
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Riot to banda cepów niezmiennie od lat.

paskudny jest ten nowy sklep, i pod względem zmian w itemach, i graficznym
cztery żubry i dwie kurwy
moxxi

Tak się głowili chłopy nad tymi 458439284932 itemami z czego i tak 90% robi Eclipse :rotfl:

Piękna jest ta meta na asasynów
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

ej co się odjebało w tej skurwiałej grze z tymi itemami, bo nie ogarniam
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

gówno

Narzekanie na preseason patch po jednym dniu XD Widzę, że i również użytkownicy ślizgawki to jebani debile jak 80% graczy lola :rotfl: :rotfl:
DeDoK

Post autor: DeDoK »

piekna gra, wygrywanie 1v1 lee sinem na nasusa :oops:
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Pierdolicie tam głupoty no zmienili sklep to macie inny sklep i tyle kwestia przestawienia a wy musicie ponarzekać na coś. Jedyny minus imo taki, że podzielili itemki na kategorie 'klas' a mi wcześniej pasowało wyszukiwać se itemki pod AP, atak spida czy HP a teraz to chuj wi trzeba na pamięć się nauczyć co gdzie jest jak co.

no i
PSZ pisze: 12 lis 2020, 14:04 gówno

Narzekanie na preseason patch po jednym dniu XD Widzę, że i również użytkownicy ślizgawki to jebani debile jak 80% graczy lola :rotfl: :rotfl:
o totototo

z tymi nowymi itemkami bard pod elektrokuta też niezłe oro robi na papiery, nie wiem czy jest sens w ogóle jakimiś tank supportami grać teraz?
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Drmz pisze: 12 lis 2020, 15:20 podzielili itemki na kategorie 'klas' a mi wcześniej pasowało wyszukiwać se itemki pod AP, atak spida czy HP a teraz to chuj wi trzeba na pamięć się nauczyć
No to przecież są po lewej filtry z wszystkimi kategoriami bonusów, klikasz sobie poszczególne i ogranicza ilość itemów

Chyba że nie o to chodziło

Dla mnie sklep sam w sobie spoko, przede wszystkim zakładka polecanych podrzuca w miarę sensowne przedmioty i z tego co czytałem w przyszłości ma działać w oparciu o staty innych gier, więc będzie takie jakby u.gg najpopularniejszych buildów, tylko w samym lolu. Ja póki co totalnie nie mam wyczucia do tego nowego smajtowania - nie wiem czy wykorzystywać to na pałę co drugi camp, żeby jak najszybciej mieć upgrade, czy klikać swoim tempem i jak będzie to będzie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Ty no faktycznie gram od dwóch dni i nie ogarnąłem tego lul :wall:
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
TheD

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:38 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
moxxi

Liandry robi więcej dmg niż skille także wielkie pozdro dla tego itemu

jak ktoś gra Miss Fortune to polecam użyć Galeforce i Rki :lol:
TheD

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:38 przez TheD, łącznie zmieniany 2 razy.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

huehuehuehuehue es #1 ciekawe czy mordekaiser wróci na należny tron bo to jedyny champ którym mam autentyczny fun z gry, innymi potrafię wygrywać ale wtedy jest to na siłę
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
crbn

Post autor: crbn »

Jako wielbiciel wszelkiej maści tanków i safe-picków już teraz muszę powiedzieć, że nie podoba mi się ta meta. :(
Obrazek
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

obrzydliwe są te nowe grafiki, nieźle wypatroszyli tego bloodthirstera
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

olaf z turbo chemtankiem jest nie do rozpierdolenia
ten item daje 75% movement speeda w strone oponenta lub turretów na 4 sekundy + approach velocity + blue smite :lol:
ODPOWIEDZ