PRO8L3M - Fight Club (2021)
Re: PRO8L3M - Block Party Mixtape hosted by PRO8L3M (10.2020)
Po drugim art brucie powiedziałem sobie, że już nic od nich nie kupie i zdania nie zmienię. Singiel kurwa
bit wtórny, oskar brzmi jak najebany soplicą pigwową. Można to porównać do bełkotu najebusa ziomka, który co balet w stanie upojenia pierdoli te same kocopoły, które znasz już na pamięć.
Przeżyłem swoje i przeżyje jeszcze więcej niż trochę
Zanim mnie wsadzą w worek jak koke
Zanim mnie wsadzą w worek jak koke
wtórne
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Bryx Fenrir
Bardzo dobry kawałek. Typowy Steezowy numer, kilka fajnych wersów Oskara, w dodatku stylowo jest jak zwykle, myślę, że powrócę.
- przedszkolanek
Zawsze mówiłem ze Oskar brzmi jak z beki z lokalnych, co za gowno na częstochowskich i czasownikowych
Wygrzeszam Cię, mordzia.
aaaale to jest słabe
- sugarhill_notausgang
Oskar to świetny raper, ale widać, że się kompletnie wypisał. Szacunek do słuchacza wymagałby, żeby zrobić przerwę, pozbierać pomysły, powoli szlifować materiał.
Ale lepiej M O N E T Y Z O W A Ć S Z Y B KO S Z Y B K O S Z Y B K O KUPUJCIE KUPUJCIE WINCEJ SZYBCIEJ WINCEJ MACIE TU OCHŁAPY KUPUJCIE LOL PA JAK SIĘ ZABIJAJĄ
Ale lepiej M O N E T Y Z O W A Ć S Z Y B KO S Z Y B K O S Z Y B K O KUPUJCIE KUPUJCIE WINCEJ SZYBCIEJ WINCEJ MACIE TU OCHŁAPY KUPUJCIE LOL PA JAK SIĘ ZABIJAJĄ
- Moltisanti
Brzmi to jak slaby singiel zapowiadający dobry album, dajcie chlopakom szansę bo akurat im sie należy
poprawiłemMoltisanti pisze: ↑14 paź 2020, 20:02 Brzmi to jak slaby singiel zapowiadający generyczny PRO8L3M-type album
nie napinajcie się tak, ostatecznie to ma być po prostu jakiś okolicznościowy, luźny mixtape. jak na razie na dwóch LP i EPkach nie zawiedli, jeśli chodzi o jakość i poziom przekminienia samego materiału.
Niestety brzmi jak odrzut z poprzednich płyt, ani jednego ciekawego wersu + te rymy częstochowskie. No, ale zobaczymy jak całość będzie brzmiała. Mam nadzieje, że to lekki wypadek przy pracy, bo Oskar to mega dobry raper.
okolicznościowy mixtejp za ponad stówe z jakimis gównami xd, takie rzeczy to się kiedys rozdawało za darmo na koncertach albo pchało za 15zł plus statek lub dawało gratis do płyty.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Cieszę się, że doczekałem w końcu czasów, w których trzy strony postów podzielają opinię na temat dziwnego, kwadratowego stylu rapowania Oskara. Nigdy nie mogłem zrozumieć tej fascynacji jakimiś fragmentami wywiadów o stosowaniu znaków muzycznych, rysowaniu sobie tempa, 'on chodził do szkoły muzycznej kumasz to lecenie poza bitem to tak specjalnie' i tym podobne. Umie chłop świetnie pisać, pół dyskografii P8M to instant klasyki, ale nie wyklucza to jednocześnie tezy, że potrafi też zmęczyć ucho.
Ale nienawidzę też flow Eisa, więc co ja tam wiem...
Ale nienawidzę też flow Eisa, więc co ja tam wiem...
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
nie no abstrahujac od tego numeru to oskar jest raperem wybitnym pod kazdym wzgledem. internaszjonal lewel, jak by powiedzial leo beenhakker
natomiast nie bede ukrywal, ze pierwszy kontakt z tym zespolem pare lat temu to bylo cos w stylu - ja pierdole, ale gosc duka. ale juz dokladnie znajac ich dyskografie, nie da sie nie docenic maestrii w samych pomyslach na "ugryzienie' czesto trudnych bitow steeza, w dziesiatkach roznych flow i niespotykanych podzialach rytmicznych
ps mnie tez eis czesciej wkurwia, niz imponuje
natomiast nie bede ukrywal, ze pierwszy kontakt z tym zespolem pare lat temu to bylo cos w stylu - ja pierdole, ale gosc duka. ale juz dokladnie znajac ich dyskografie, nie da sie nie docenic maestrii w samych pomyslach na "ugryzienie' czesto trudnych bitow steeza, w dziesiatkach roznych flow i niespotykanych podzialach rytmicznych
ps mnie tez eis czesciej wkurwia, niz imponuje
no pewnie, że wybitny pod względem flow, gości, którzy mówili, że duka, zawsze traktowałem jak debili bez uszu i ogarnięcia w rapie i nawet z nimi nie gadałem, żeby się nie poniżać
ale może teraz już nie bd tak uważał, jeżeli admin się z tym zgadza

kawałek chujowy jak ostatnia płyta
ale może teraz już nie bd tak uważał, jeżeli admin się z tym zgadza
kawałek chujowy jak ostatnia płyta
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- Moltisanti
No to przeciez mówię że dobryedenmar pisze: ↑14 paź 2020, 20:09poprawiłemMoltisanti pisze: ↑14 paź 2020, 20:02 Brzmi to jak slaby singiel zapowiadający generyczny PRO8L3M-type album
- JoeyJoeJoe
skoro już gadacie o problemie to czy ktoś mógłby mi łaskawie wytłumaczyć jaki jest sens tego zabiegu artystycznego zwanego off beatem na płycie art brut? bo ja mam wrażenie że to byłaby fajna płyta gdyby nie to
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony