Laikike1 x Szops - Diamond Life (2020)
Re: Laikike1 x Szops - Diamond Life (25.09.2020) [Zapowiedź]
^ Ja to samo. A tu widze nadal potencjal jest wedlug mnie ogromny. Perły, Lotos, Disgust itp. Marzy mi sie, zeby Laika wjebac w naprawdę profesjonalne srodowisko i pierdolnąć naprawde w sposób dojebany to wszystko. Tak zeby juz zaden łeb nie mial argumentu, ze spoko, ale chujowa jakosc, wiec nie slucham itp itd. i zeby jebnął należny pokłon dla króla
Perły są piękne, tylko jakiś marniak na feacie
IT’S COMING HOME

Perły są piękne, ale ogólnie mega mocny materiał. Przy Dilerze zaczęła mnie w jakiś męczyć sposób maniera, sposób nawijki i bałem się czy wytrwam w podjarce do końca odsłuchu, ale potem wjeżdzą Lotos i Kręgi i odetchnąłem z kurwa ulgą.
Jezu on zasługuje na najlepsze warunki 
Tak wiele można tu doszlifować technicznie
Tak wiele można tu doszlifować technicznie
#free2rzyn
Re: Laikike1 x Szops - Diamond Life (2020)
Szops

Laik chyba najbardziej gęste teksty w swojej karierze, można się od tego odbić. Jak na razie Lotos i przejście w Kręgi, i oczywiście Perły moi faworyci.
Laik chyba najbardziej gęste teksty w swojej karierze, można się od tego odbić. Jak na razie Lotos i przejście w Kręgi, i oczywiście Perły moi faworyci.
Jak moglem się kiedyś tym jarać, słabiutkie
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:29 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
kiedy to będzie na spotify? bo przez ten jebany pop out na yt nie da się słuchać albumów?
mój ekosystem jest lekko w piździe bo weszły tu bandy prawiczków
jedyne co w życiu wyruchaliście to marzenia własnych rodziców
dla mnie krążek roku
jedyne co w życiu wyruchaliście to marzenia własnych rodziców
dla mnie krążek roku
Przeżyłem swoje i przeżyje jeszcze więcej niż trochę
Zanim mnie wsadzą w worek jak koke
Zanim mnie wsadzą w worek jak koke
ma być o północyprzedszkolanek pisze: ↑13 paź 2020, 17:17 kiedy to będzie na spotify? bo przez ten jebany pop out na yt nie da się słuchać albumów?
- przedszkolanek
o, to dobrze, już się bałem, że za kilka tygodni
dzięki e-kolego
dzięki e-kolego
Cóż, jedyny moment który mnie zatrzymał na dłuższą chwilę to druga zwrotka w "Tratt" (za to refren to xd), dosadne i mocne linijki na wkurwie to to czym zawsze laik mnie kupował najbardziej. Tutaj nie wiem, nie chcę powiedzieć miałkie, bo nie jest to miałkie, ale jakoś mnie nie przekonuje, nie zapada w pamięć, nie wywołuje chęci kolejnego odsłuchu. Do tego jakaś dziwna maniera rapowania, no przecież znana wcześniej "11" wciąga cały ten album na luzie. Dotychczasowe numery we współpracy z Szopsem były w większości super (łącznie z ikon 1) prócz tego nieszczęsnego "mam klucz do twoich powiek" i myślałem, że znajdzie się co najmniej kilka utworów, do których będę często wracał, a tu nic (choć spodziewałem się tego już po singlach). Ewentualnie mógłbym wyróżnić ten z jnrem, ale gościnka do wyrzucenia.
Dawaj Marcin levelowy vibe, no już nawet nie jak jedynka, dwójka czy siódemka jak nie da rady, ale chociaż czwórka
Dawaj Marcin levelowy vibe, no już nawet nie jak jedynka, dwójka czy siódemka jak nie da rady, ale chociaż czwórka
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Kręgi
może to wersja youtubowa, ale moim zdaniem mix jest ultra słaby, o wiele za głośno wokale i mega płytko bit
pare refrenów cringowych opór no ale przesłucham jeszcze parę razy
może to wersja youtubowa, ale moim zdaniem mix jest ultra słaby, o wiele za głośno wokale i mega płytko bit
pare refrenów cringowych opór no ale przesłucham jeszcze parę razy
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
hybryda , diler , kręgi , topka , super album, czasami tylko cos nie pyka , ale 8,5/10 , duzo super przekminionych linijek
osobne ukłony w stronę instrumentali newlife #1-5, przeprzyjemny klimacik po rapowej części albumu.
- afterlight
po pierwszym odsluchu Kręgi, Perły i wiadomo 11 naprawde mocne punkty, ale sporo kawalkow tez niestety slabych a najgorsza jest asluchalna Hybryda, ten bit mnie drazni od poczatku do konca
niestety mysle ze jedna ze slabszych plyt Laika i troche nie kumam tu spustow, tez niezaprzeczalny jest fakt ze to strasznie slabo brzmi, tak jak wczesniej juz pisalem o singlach jakos wokal tak lezy tak ze odsluch po prostu troche meczy, choc w drugiej czesci plyty mam wrazenie ze jest juz z tym troche lepiej? albo sie uszy przyzwyczaily
niestety mysle ze jedna ze slabszych plyt Laika i troche nie kumam tu spustow, tez niezaprzeczalny jest fakt ze to strasznie slabo brzmi, tak jak wczesniej juz pisalem o singlach jakos wokal tak lezy tak ze odsluch po prostu troche meczy, choc w drugiej czesci plyty mam wrazenie ze jest juz z tym troche lepiej? albo sie uszy przyzwyczaily
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
i co, nie ma tego nigdzie jeszcze, a miało być o północy.
-
pawoleh666
- Zbanowany
wolę filmy laikike o uzależnieniu te co wrzuca zgodnie z zaleceniem terapeuty niz jego muzyke i ten album tego jie zmienil
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Powoli się odsłuchuje, ale Kręgi piękne na razie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia