Berson - ŻELBETON SOLO EP (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Re: Berson - TBA (2020) [Zapowiedź]

Post autor: Bryx Fenrir »

Ale to jest zajebiste. Zarówno Berson jak i Kazik polecieli bardzo dobrze. Bałagane ma coś w tej stylówce, że leci czasami jak rzemieślnik, a nagle jak odpali to głowa mała. Atutowy co za bit
daveyo

Post autor: daveyo »

BERSON - MAPA | LIVE @ newonce.radio
Spoiler
bedwae

Post autor: bedwae »

berson dobry chłopak, fajną ma tą charyzmę w głosie. Często monotematyczny ale mi to siada.
Frosti zaczyna wyglądać jak nowobogacki banan podrywacz z opalaczem co strzela bajer za hajs ojca :D niedługo w lovesongi pójdzie i wizerunek ulicznika pójdzie się jebać xd
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

kwa kwa to potężny kawałek, bit kosa, obaj dobrze polecieli
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

bedwae pisze: 12 sie 2020, 19:35 Frosti zaczyna wyglądać jak nowobogacki banan podrywacz z opalaczem co strzela bajer za hajs ojca niedługo w lovesongi pójdzie i wizerunek ulicznika pójdzie się jebać xd
zwracałem na tu uwagę gdzieś na forum - imo symboliczne jest już to, że rok temu przy akcji stała tam za nawijającym grupka kilkuosobowa, dzisiaj sam jeden frosti

sama akcja troche nuda
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

A tam pierdolisz z tą ekipą, bo te ziomki się dalej na ich klipach przewijali :dunno:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

no nie wiem, to troche wygląda jakby def jam targetował występy pod fanbase, żeby słuchacza niuasnsa nie zrazić za mocnym dresiarstwem
bedwae

lepiej żebyś nie miał racji bo def wykastruje wszystkich i jeśli targetem będzie niuans itp. to zaczną nudzić jak Ras który przesiąknął wwa - ale o tym było w innym temacie, że wróci do formy jak odwiedzi na stałe korzenie
Awatar użytkownika
przedszkolanek

nie widzi mnie się żeby frosti czy berson skończyli jako teabe 2.0 ale rozmiękczanie stylówki (póki co poza samą muzyką, tylko wizerunkowo) ewidentnie jest grane
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

bedwae pisze: 12 sie 2020, 19:35 Frosti zaczyna wyglądać jak nowobogacki banan podrywacz z opalaczem co strzela bajer za hajs ojca niedługo w lovesongi pójdzie i wizerunek ulicznika pójdzie się jebać xd
wygląda jak normalny chłopak z ulicy, któremu zaczęło się w końcu co raz lepiej układać, co wy czasami pierdolicie na tym forum to ja nie mogę :lol:

Dodano po 55 sekundach:
przedszkolanek pisze: 12 sie 2020, 19:42
zwracałem na tu uwagę gdzieś na forum - imo symboliczne jest już to, że rok temu przy akcji stała tam za nawijającym grupka kilkuosobowa, dzisiaj sam jeden frosti

sama akcja troche nuda
może dlatego, że audycja była o 9tej rano i głównie chodziło o wywiad z bersonem, a nie o zjazd całej ekipy w jednym miejscu? faktycznie kurwa najlepiej jakby tam stało 128418248 osób
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
bedwae

cloud pisze: 12 sie 2020, 20:25 wygląda jak normalny chłopak z ulicy, któremu zaczęło się w końcu co raz lepiej układać, co wy czasami pierdolicie na tym forum to ja nie mogę
pierdolisz Pan Panie Chmurka :D ja nie wymagam od niego wizerunku pseudouliczniaka w dresie itp. po prostu jakoś jego charyzma, tematy nawijki i ogólny wizerunek w mojej głowie tworzą takiego agresywnego chłopaka co się w tańcu nie pierdoli. Teraz ma takie ocieplenie wizerunku w stylu gucci, lui, prada #bedoes tak jak Przedszkolanek gada. Szanuję jeśli mu się powodzi lepiej niż kiedyś, wiadomo nikt za frajer tego nie robi i kasa ma się zgadzać. Zresztą kurwa, ja nic od niego nie mogę wymagać bo nie mam takiego prawa :oops: jeśli będzie dobre rapy nagrywał to sobie może w sandałach i sukience latać.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Co wy kurwa rozkminiacie :bowdown:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
przedszkolanek

cloud pisze: 12 sie 2020, 20:25 może dlatego, że audycja była o 9tej rano i głównie chodziło o wywiad z bersonem, a nie o zjazd całej ekipy w jednym miejscu? faktycznie kurwa najlepiej jakby tam stało 128418248 osób
no i na chuj takie dopierdalanie się? wystarczyłoby spokojnie 2137 osób
jak to pisałem, to miałem w pamięci wjazd frostiego z zeszłego roku i wtedy wyglądało to znacznie bardziej zajawkowo
Awatar użytkownika
cloud
chmura

przecież dopierdalasz to się tylko i wyłącznie ty pisząc jakieś teksty o targetowaniu fanbejsu, jak i o tym, że na pewno coś jest na rzeczy skoro w porannej audycji radiowej nie było ich 214881 ziomków
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
filipthekiddo

Post autor: filipthekiddo »

chłop sie wziął za siebie, a prawilniaki ze ślizgawki oburzeni. niezła faza, odklejcie hologram z fullcapa i idźcie na rower lepiej
Awatar użytkownika
cloud
chmura

to samo miałem na myśli, odnoszę wrażenie, że dla niektórych udzielających się tutaj lepiej by było, jakby frostmen cały czas ważył 120kg i chodził ubrany jak hip-hopowiec w 2007 roku, to wtedy byłaby sztywna ulica i chuj w dupe 60tkom
bedwae

filipthekiddo pisze: 13 sie 2020, 9:53 chłop sie wziął za siebie, a prawilniaki ze ślizgawki oburzeni. niezła faza, odklejcie hologram z fullcapa i idźcie na rower lepiej
cloud pisze: 13 sie 2020, 10:48 to samo miałem na myśli, odnoszę wrażenie, że dla niektórych udzielających się tutaj lepiej by było, jakby frostmen cały czas ważył 120kg i chodził ubrany jak hip-hopowiec w 2007 roku, to wtedy byłaby sztywna ulica i chuj w dupe 60tkom
kompletnie nie zczailiście fazy moim zdaniem. Czy ktoś się przypierdolił, że waży 80 czy 120? bo chyba nie kumam fazy o której nawijacie. Chodziło o ocieplanie wizerunku względem fanbase'u. Już wiem, że prawdziwy ulicznik który wygrywa życie powinien chodzić w gucci a nie w dresie (oczywiście piszę to sarkastycznie, żeby znowu się nikt nie spiął). No offence, ale wydaje mi się, że tworzy się z tego niepotrzebne nieporozumienie zdań w tej dyskusji.
ps. 160 barsów Frosta było kozak w chuj.

Wróc do tematu o Bersonie, bo ja osobiście na płytę czekam.
barbadoses
Zbanowany

Post autor: barbadoses »

jak masz na to kwit to kupujesz dres gucci zamiast 4f i ray bany zamiast okularów z decathlonu, to w miare naturalne tak jak kupno volvo xc90 zamaist dacii sandero, jakie w tym "ocieplanie wizerunku" ? Dobrze, że ktoś się nie przyjebał że defjam ociepla frostiemu fanbejs ekologów i obrońców zwierząt i mu włożyli w łapy yorka żeby go głaskał %-).
To trochę jak z tym wierszem na maturze co twórcy matury przekminili wiersz 10 razy bardziej i w innym kierunku niż sam autor. Sam DefJam nie pokapował się, że ociepla niechcący wizerunek bersona i frostiego :D
Awatar użytkownika
kn00ck

Post autor: kn00ck »

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Co wy tu odjebaliście za rozkminę z tym ubieraniem się i wagą to aż się zastanawiam czy nie usunąć, bo wygląda jak komentarze z pudelka :lol: Frosti już dawno relacjonował na ig że bierze się trochę za siebie, zmienił parę nawyków, a i nawet kulinarne wrzuty się pojawiały, bo chłop jest smakoszem tego i owego, więc nie, DefJam nie zajmuje się cateringiem swoich wykonawców.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ODPOWIEDZ