Berson - ŻELBETON SOLO EP (2020)
- Bryx Fenrir
Re: Berson - TBA (2020) [Zapowiedź]
Ale to jest zajebiste. Zarówno Berson jak i Kazik polecieli bardzo dobrze. Bałagane ma coś w tej stylówce, że leci czasami jak rzemieślnik, a nagle jak odpali to głowa mała. Atutowy co za bit
BERSON - MAPA | LIVE @ newonce.radio
Spoiler
berson dobry chłopak, fajną ma tą charyzmę w głosie. Często monotematyczny ale mi to siada.
Frosti zaczyna wyglądać jak nowobogacki banan podrywacz z opalaczem co strzela bajer za hajs ojca
niedługo w lovesongi pójdzie i wizerunek ulicznika pójdzie się jebać xd
Frosti zaczyna wyglądać jak nowobogacki banan podrywacz z opalaczem co strzela bajer za hajs ojca
- benzoabuser
- Zbanowany
kwa kwa to potężny kawałek, bit kosa, obaj dobrze polecieli
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- przedszkolanek
zwracałem na tu uwagę gdzieś na forum - imo symboliczne jest już to, że rok temu przy akcji stała tam za nawijającym grupka kilkuosobowa, dzisiaj sam jeden frosti
sama akcja troche nuda
A tam pierdolisz z tą ekipą, bo te ziomki się dalej na ich klipach przewijali 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
no nie wiem, to troche wygląda jakby def jam targetował występy pod fanbase, żeby słuchacza niuasnsa nie zrazić za mocnym dresiarstwem
lepiej żebyś nie miał racji bo def wykastruje wszystkich i jeśli targetem będzie niuans itp. to zaczną nudzić jak Ras który przesiąknął wwa - ale o tym było w innym temacie, że wróci do formy jak odwiedzi na stałe korzenie
- przedszkolanek
nie widzi mnie się żeby frosti czy berson skończyli jako teabe 2.0 ale rozmiękczanie stylówki (póki co poza samą muzyką, tylko wizerunkowo) ewidentnie jest grane
wygląda jak normalny chłopak z ulicy, któremu zaczęło się w końcu co raz lepiej układać, co wy czasami pierdolicie na tym forum to ja nie mogę
Dodano po 55 sekundach:
może dlatego, że audycja była o 9tej rano i głównie chodziło o wywiad z bersonem, a nie o zjazd całej ekipy w jednym miejscu? faktycznie kurwa najlepiej jakby tam stało 128418248 osóbprzedszkolanek pisze: ↑12 sie 2020, 19:42zwracałem na tu uwagę gdzieś na forum - imo symboliczne jest już to, że rok temu przy akcji stała tam za nawijającym grupka kilkuosobowa, dzisiaj sam jeden frosti
sama akcja troche nuda
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

pierdolisz Pan Panie Chmurka
- Moltisanti
Co wy kurwa rozkminiacie 
- przedszkolanek
no i na chuj takie dopierdalanie się? wystarczyłoby spokojnie 2137 osób
jak to pisałem, to miałem w pamięci wjazd frostiego z zeszłego roku i wtedy wyglądało to znacznie bardziej zajawkowo
przecież dopierdalasz to się tylko i wyłącznie ty pisząc jakieś teksty o targetowaniu fanbejsu, jak i o tym, że na pewno coś jest na rzeczy skoro w porannej audycji radiowej nie było ich 214881 ziomków
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

- filipthekiddo
chłop sie wziął za siebie, a prawilniaki ze ślizgawki oburzeni. niezła faza, odklejcie hologram z fullcapa i idźcie na rower lepiej
to samo miałem na myśli, odnoszę wrażenie, że dla niektórych udzielających się tutaj lepiej by było, jakby frostmen cały czas ważył 120kg i chodził ubrany jak hip-hopowiec w 2007 roku, to wtedy byłaby sztywna ulica i chuj w dupe 60tkom

Spoiler

filipthekiddo pisze: ↑13 sie 2020, 9:53 chłop sie wziął za siebie, a prawilniaki ze ślizgawki oburzeni. niezła faza, odklejcie hologram z fullcapa i idźcie na rower lepiej
kompletnie nie zczailiście fazy moim zdaniem. Czy ktoś się przypierdolił, że waży 80 czy 120? bo chyba nie kumam fazy o której nawijacie. Chodziło o ocieplanie wizerunku względem fanbase'u. Już wiem, że prawdziwy ulicznik który wygrywa życie powinien chodzić w gucci a nie w dresie (oczywiście piszę to sarkastycznie, żeby znowu się nikt nie spiął). No offence, ale wydaje mi się, że tworzy się z tego niepotrzebne nieporozumienie zdań w tej dyskusji.
ps. 160 barsów Frosta było kozak w chuj.
Wróc do tematu o Bersonie, bo ja osobiście na płytę czekam.
-
barbadoses
- Zbanowany
jak masz na to kwit to kupujesz dres gucci zamiast 4f i ray bany zamiast okularów z decathlonu, to w miare naturalne tak jak kupno volvo xc90 zamaist dacii sandero, jakie w tym "ocieplanie wizerunku" ? Dobrze, że ktoś się nie przyjebał że defjam ociepla frostiemu fanbejs ekologów i obrońców zwierząt i mu włożyli w łapy yorka żeby go głaskał %-).
To trochę jak z tym wierszem na maturze co twórcy matury przekminili wiersz 10 razy bardziej i w innym kierunku niż sam autor. Sam DefJam nie pokapował się, że ociepla niechcący wizerunek bersona i frostiego
To trochę jak z tym wierszem na maturze co twórcy matury przekminili wiersz 10 razy bardziej i w innym kierunku niż sam autor. Sam DefJam nie pokapował się, że ociepla niechcący wizerunek bersona i frostiego
Co wy tu odjebaliście za rozkminę z tym ubieraniem się i wagą to aż się zastanawiam czy nie usunąć, bo wygląda jak komentarze z pudelka
Frosti już dawno relacjonował na ig że bierze się trochę za siebie, zmienił parę nawyków, a i nawet kulinarne wrzuty się pojawiały, bo chłop jest smakoszem tego i owego, więc nie, DefJam nie zajmuje się cateringiem swoich wykonawców.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag