Duchu - 3:00 (2019)
-
nigdyniebralemkoksu
Re: Duchu - 3:00 (2019)
Jest płytka na Spotify. Najbardziej się jaram Kościołem i mógłby całą taką EPkę zrobić https://open.spotify.com/track/0iFfJ7CK ... 46v4AMWyYA
Potem różnie, potem sporo zamuły i potem mocne jest Za mało https://open.spotify.com/track/3vNxsnxZ ... lScCGcqmYg
Potem różnie, potem sporo zamuły i potem mocne jest Za mało https://open.spotify.com/track/3vNxsnxZ ... lScCGcqmYg
up Kościół to jest przejebany numer, rozjebał mi mózg jak pierwszy raz usłyszałem i aż się dziwie, że nie wleciał jako singiel 
Co jest kurwa z tym wokalem w Kościół, to tak tylko u mnie, to tak miało być zjebanie czy jak
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Oo może tym razem płyty wyśle
Odsłuchałem teraz całość na Spotify i to jest zajebista płyta. Szkoda, że odjebał taką kaszanę przy Legendzie, bo zainteresowanie spadło do minimum, a to naprawdę zajebisty zawodnik i na bitach w przeciwieństwie do Klarenza dał radę.
Kocham, pozdrawiam
Co wy macie z tym pierdoleniem o tym preorderze Legendy caly czas? Wysypal mu sie miks i master - skonczyl plyte sam, co troche mu zajelo, ale ogolnie temat zamkniety i kazdy plyte ma chyba? Sam Legendy nie zamawialem, ale za to tę nową płytę miałem u siebie 2 tyg przed premierą. Btw w ogóle na tej nowej plycie tylko jeden bit nie jest jego, a miks i master też zrobil w pelni sam. Dobry zawodnik
Mam tutaj na myśli, że miał to puścić zaraz po Wilkach, gdzie jeszcze jakieś zasięgi mógł złapać, a nie, że kogoś ojebał na preordery czy coś, bo wiem, że wszystko doszło po czasie, bo sam mam na półce. Ale zabił zasięgi ostro, bo to się nie przeciągnęło o miesiąc czy dwa tylko jakiś rok. Teraz ma na kawałkach 1500 viewsów, wcześniej rewelacji nie było, ale wrzutki na stopro itd robiły kilkaset tysi.
Kocham, pozdrawiam
Wiadomo, z tym, że te zasięgi to chyba ogolnie są obcinane ostatnio - czy to na youtube czy na socialach. Co do kanałów typu Stopro to kwestia dogadania sie z kims - ale chyba wybral po prostu rozwijanie wlasnego kanalu, co zawsze jest trudne. Ogólnie to mysle, ze to tez nie jest muzyka, ktora moze robic rekordowe wyswietlenia. Lepiej mieć swoją niszę i dobrze by bylo jakby kiedys zdolal zbudowac sobie taką
Przesłuchałem sobie właśnie ten album i niestety jest on przeciętny. Nie jest zły, ma swoje momenty, ale to za mało żeby 16 kawałkowy album uznać za dobry. Zaczyna się naprawdę dobrze, bo "Wody" i "Kościoły" to są genialne kawałki, które na pewno będę zapętlał, ale im dalej w las tym gorzej. Wszystko się zlewa, brakuje ciekawych zabiegów, chwytliwych refrenów, zapadających w pamięć wersów, a kawałek "Źle" z Anatomem to najgorsze co słyszałem w tym roku.
Oczywiście pod względem bitów jest o wiele lepiej i jako instrumental byłby to świetny materiał. Na mini-plus jeszcze "03:00" "Inna Wolność", kawałek z AdMą i kończąca "Mantra".
Gdyby cała płyta była jak 2 pierwsze kawałki to szapo ba.
Oczywiście pod względem bitów jest o wiele lepiej i jako instrumental byłby to świetny materiał. Na mini-plus jeszcze "03:00" "Inna Wolność", kawałek z AdMą i kończąca "Mantra".
Gdyby cała płyta była jak 2 pierwsze kawałki to szapo ba.
Duchu pierdolnął rap?
tzn po tych wyswietleniach to sie nie ma co dziwic, no ale tak mi sie o nim przypomniało
tzn po tych wyswietleniach to sie nie ma co dziwic, no ale tak mi sie o nim przypomniało
Mi się na youtubie pojawił w proponowanych jakiś numer, odświeżyłem przez to pierwszą część Legendy sprzed obsuwy (co to były za sztosy
) i tak jakoś
Szkoda że przepadł, na przełomie 2016-2017 topka raperów moich
Szkoda że przepadł, na przełomie 2016-2017 topka raperów moich
Cały album "Linie Lotnicze" do tej pory często na słuchawkach 
Podbijam Panowie.
Dykcja chujowa, ale Linie Lotnicze czy wałki typu Inna Wolność
Oprócz tego, że zrobił sobie znowu przerwę chuj wie po co, to zaczął na tej ostatniej chujowej płycie nawijać z jakimiś wtyczkami tragicznymi
Dykcja chujowa, ale Linie Lotnicze czy wałki typu Inna Wolność
Oprócz tego, że zrobił sobie znowu przerwę chuj wie po co, to zaczął na tej ostatniej chujowej płycie nawijać z jakimiś wtyczkami tragicznymi
pamiętam, że w kawałku miałem wybór nawija:
"pyknie płyta i trasa albo wracam na emigrację "
Może to się właśnie zadziało. Szkoda.
"pyknie płyta i trasa albo wracam na emigrację "
Może to się właśnie zadziało. Szkoda.
no na tej płycie juz nawijał że wrócił