Duchu - 3:00 (2019)
Duchu - 3:00 (2019)
Wleciał pierwszy numer z nowego albumu
Duchu - Inna wolność / 03:00
Duchu - Inna wolność / 03:00
Re: Duchu - 3:00 (2019)
Mega fajny numer, chyba Anglia służy Duchowi rapowo
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Zajebiście to siada, może coś z tego będzie. Trzymam kciuki! 
ojeju, jakie to przepiękne 
W poniedziałek numer z Kajktiem aka Hade aka Kaietanovich.
Trzymam kciuki żeby tym razem tego nie spierdolił #legenda
- przedszkolanek
Trójmiasto polskie Chicago jeżeli chodzi o urodę języka, nawet nie handlujcie z tym
Dzięki za dobre słowo chłopaki, zaglądam
Duchu
Duchu
dołączam się do propsów
generalnie dzięki Innej wolności w końcu sprawdziłem Legendę w całości, czego wcześniej przez zamieszanie z promocją nie zrobiłem i ładnie siedzi
A remix A do Z który był wydaje mi się hejtowany bardzo mi mega siedzi, choć na początku coś nie pasowało, to teraz pięknie wchodzi
generalnie dzięki Innej wolności w końcu sprawdziłem Legendę w całości, czego wcześniej przez zamieszanie z promocją nie zrobiłem i ładnie siedzi
A remix A do Z który był wydaje mi się hejtowany bardzo mi mega siedzi, choć na początku coś nie pasowało, to teraz pięknie wchodzi
[mention]pawel g[/mention] to sprawdź sobie jeszcze Update EP, bo warto. Naprawdę fajne ma wyczucie muzyczne Duchu i widać, że układanie melodii czy to na biach czy w podśpiewywanych refrenach bardzo dobrze mu wychodzi.
Dziś nadrabiam ślizgawe, jakie to jest piękne. " Inna wolność " Na jesienną porę jeden z najlepszych utworów jakie słyszałem w ostatnim czasie. Czekam 
Dzięki za przypomnienie, petarda jest ten numer.
Gdyby odpuścić to podśpiewywanie na początku i efekty na wokalu na końcu to byłoby naprawdę spoko, Duchu
PS kibicuje od dawna, pozdro.
Spoiler
zuchu
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 17:42 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja wczoraj doszedłem do wniosku, że na miejscu Ducha spróbował bym trochę odbić się od tych minimalistycznych bitów. Tak naprawdę nie pamiętam kiedy czułem, że jakiś bit właśnie poniósł i wyciągnął numer do góry. Raczej jest tak, że albo Duchu nadrobi rapem to, albo nawet w miare przyzwoite rapy znikną na tych nudnych bitach. Rapowo potrafisz imo dać mega dobre rzeczy, ale produkcja przynudza mnie strasznie. Zresztą to też mógłbym powiedzieć o jakiejś części numerów z Legendy. Linie Lotniczne może miały zupełnie inny odbiór bo PTK też stanął tam na wysokości zadania i była harmonia, a tak to te bity często przynudzają
+1, to samo z JRSem było. Wracam do domu, Atlas chmur czy PIMP to sztosy, które często były grane jak śmigałem nocą po trójkąciePiters pisze: ↑08 lis 2019, 20:53 Ja wczoraj doszedłem do wniosku, że na miejscu Ducha spróbował bym trochę odbić się od tych minimalistycznych bitów. Tak naprawdę nie pamiętam kiedy czułem, że jakiś bit właśnie poniósł i wyciągnął numer do góry. Raczej jest tak, że albo Duchu nadrobi rapem to, albo nawet w miare przyzwoite rapy znikną na tych nudnych bitach. Rapowo potrafisz imo dać mega dobre rzeczy, ale produkcja przynudza mnie strasznie. Zresztą to też mógłbym powiedzieć o jakiejś części numerów z Legendy. Linie Lotniczne może miały zupełnie inny odbiór bo PTK też stanął tam na wysokości zadania i była harmonia, a tak to te bity często przynudzają
Racja, numery o których wspominasz to moje ulubione z Legendy
Duchu wrzucił na grupkę. Świetnie nawinięte zwrotki, tylko zobaczymy z czasem czy refren mi się wkręci. Obok Flojda i Ejmatta (i po dziś Kidda) z podziemia największe czekanko