PRO8L3M - Fight Club (2021)
Re: PRO8L3M - Block Party Mixtape hosted by PRO8L3M (10.2020)
kurwa kukon z ogrodów w połączeniu z oskarem na bicie steeza? to nie moze sie nie udac
+iufo pisze: ↑26 maja 2020, 19:44No w sumie tak, w sumie tak. Z drugiej strony, dwa featy (Eis i Borixon) to inne wersje pełnoprawnego kawałka, a Rojek równie dobrze mógłby być zastąpiony syntezatorem Ivona : )
Po Art Brut 2 mam duże obawy, bo to pierwszy album Pro8l3mu, który mnie zmęczył i nie mam ochoty do niego wracać. Może to kwestia przesytu.
Spoiler
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Bolo nie to że nie umieją tylko co tu resselowac? ART BRUT 2 który wyszedł w jakiejsć gigantycznej liczbie i ma ją każdy ? Bo każdy miał ten sam pomysł żeby później sprzedać limitkę? Tylko to nie jest limitkaBolo pisze: ↑27 maja 2020, 7:35 Wyrok ulicy a spekulacje to co innego suseł. Oczywiście powinni zrobić przerwę od muzyki a pandemia byłaby na to bardzo dobrym powodem, jednak trasy nie da się zrobić a pieniążki trzeba przyciąć to zrobimy płytkę z samymi gośćmi prawie i ojebiemy ją za 130zl oczywiście zejdą jak ciepłe bułeczki a na Allegro będą chodziły za grosze jak art brut 2 bo ludzie nawet w resell nie umieją obecnie.
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Kukon to ten łysy troglodyta? W sumie pasuje to do obecnego 'nowoczesnego' Problemu - walczą o równość ludzi z paleolitu i z XXI wieku.
Ludzie, którzy zaczęli resellować Pro8l3m, odkąd rozkręcił się hajp, robią to tak nieudolnie, że szkoda gadać. "Widmo" limitowane było jeszcze normalnie dostępne w sklepie Pro8l3mu, a te dzbany już wystawiały na Allegro za 200 zł XDD. Winyle, Art Brut 1 i C30 "osiągają" na Allegro kosmiczne ceny (nawet 2000 zł), tylko że nikt tego nie kupuje i te aukcje sobie wiszą i wiszą.PeterStillNinety's pisze: ↑25 cze 2020, 8:56Bolo nie to że nie umieją tylko co tu resselowac? ART BRUT 2 który wyszedł w jakiejsć gigantycznej liczbie i ma ją każdy ? Bo każdy miał ten sam pomysł żeby później sprzedać limitkę? Tylko to nie jest limitkaBolo pisze: ↑27 maja 2020, 7:35 Wyrok ulicy a spekulacje to co innego suseł. Oczywiście powinni zrobić przerwę od muzyki a pandemia byłaby na to bardzo dobrym powodem, jednak trasy nie da się zrobić a pieniążki trzeba przyciąć to zrobimy płytkę z samymi gośćmi prawie i ojebiemy ją za 130zl oczywiście zejdą jak ciepłe bułeczki a na Allegro będą chodziły za grosze jak art brut 2 bo ludzie nawet w resell nie umieją obecnie.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Zgadza się Jednocześnie nadmienię że mam do sprzedania:
Art Brut 1 - CD Folia
Pierwszy nielegal Problemu C30-C39 CD bez folii
Art Brut 1 - CD Folia
Pierwszy nielegal Problemu C30-C39 CD bez folii
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
na stories PRO8L3Mu jutrzejsza data i godz. 12:00 oraz przekierowanie do nowego profilu 2020.loading, który obserwuje póki co jedna osoba - Taco Hemingway. czyżby jakiś singiel jutro? a może w ogóle jakiś inny, spontaniczny projekt? liczę na coś grubego.
- Serdecznosci
Płyta Taco x Sokół x Pezet x P83 róbcie screeny.
Oby nie, każdy z wymienionych lepiej działa solo prócz Sokoła dla którego już nie ma ratunku 
- stratemirat
Taco miał śpiewać na tych steezowych koncertach Block Party, więc logiczne, że może się pojawić na płycie wychodzącej zamiast nich. Ciekawe czy Dziarma i Schafter też będą 
Taco też story wstawił
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Nie czekam
Nasz mainstream zrobił się ohydnie nudny. Ba nawet Ci trochę niżej stają się przewidywalni ( vide dzisiejszy Berson )
Tylko 2 lata przerwy mogą uratować poziom jakiejkolwiek muzy związanej z P83
Steez znowu się będzie bawił w Techno w stylu presetów z nexusa?
Nasz mainstream zrobił się ohydnie nudny. Ba nawet Ci trochę niżej stają się przewidywalni ( vide dzisiejszy Berson )
Tylko 2 lata przerwy mogą uratować poziom jakiejkolwiek muzy związanej z P83
Steez znowu się będzie bawił w Techno w stylu presetów z nexusa?
Oj tak, kółeczko wzajemnej adoracji się zrobiło.
Influencer.
-
FÜRDIEGANG
w ogole nie czekam, nuda.
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
wiecie już, że nuda, mimo że to jeszcze nie wyszło? rozumiem, że ksywki mogą się przejeść ale bez przesady
Ja to raczej myślę, że to ten klip Taco co kręcili po prostu wyjdzie jutro o 12, dlatego odwołuje do profilu, który obserwuje tylko on.
kurwa taco nie nagrywaj z nimi ja pierdole XD
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Ostatnio zmieniony 08 lip 2020, 12:05 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.