Od 12 czerwca na rynku znaleźć będzie można zestawy przedsprzedażowe zawierające specjalne steelbooki lub brelok. Każdy z kilku sklepów biorących udział w akcji związany jest z inną grupą z gry – Empik z Voodoo Boys, Media Expert z Valentinos, Euro RTV AGD oraz Media Markt z Maelstrom, a Muve z Tiger Claws.
Spoiler
Wszystko jest kawałem oraz żartem Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Bolo pisze: ↑11 sty 2020, 21:03
Jestem pewny, że będzie poslizg mniejwiecej na 2 miesiące przed premierą następnej generacji konsol i ma to sens z jakiej strony by na to nie spojrzeć.
Bolo pisze: ↑16 sty 2020, 20:19
Mówiłem kurwa ha! i nawet pasuje datowo. Jak we wrześniu powiedzą, że premiera grudzien jednak i magicznie zejdzie się z datą premier nowych konsol to mnie to wcale nie zaskoczy
Już dwa razy byliśmy o 100 dni od premiery Spoiler
XD
Ostatnio zmieniony 18 cze 2020, 20:01 przez genocidegeneral, łącznie zmieniany 1 raz.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Bolo pisze: ↑16 sty 2020, 20:19
Mówiłem kurwa ha! i nawet pasuje datowo. Jak we wrześniu powiedzą, że premiera grudzien jednak i magicznie zejdzie się z datą premier nowych konsol to mnie to wcale nie zaskoczy
TBH nie obraziłbym się ani trochę
No i klawo, to mi się podoba, mówię full poważnie, niech to porządnie zrobią na nextgeny a nie portują jakieś gówno z konsol z przed 7 lat.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
CP będzie kompatybilny z nowymi konsolami, co więcej późniejszy upgrade 'wykorzystujący możliwości nowych konsol' będzie wydany za free. Czyli od startu sprzedają grę na dwie generacje.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Kontrolny wpis, ale wpisy, że przesuwają, żeby dopracować Jeszcze nie było ani jednego gameplayu z gry na potencjalne 2msc przed premierą zanim ogłosili że znów przesuwają. Siedzą z ręką po łokieć w nocniku a nie ostatnie szlify.