Od 12 czerwca na rynku znaleźć będzie można zestawy przedsprzedażowe zawierające specjalne steelbooki lub brelok. Każdy z kilku sklepów biorących udział w akcji związany jest z inną grupą z gry – Empik z Voodoo Boys, Media Expert z Valentinos, Euro RTV AGD oraz Media Markt z Maelstrom, a Muve z Tiger Claws.
Spoiler
Wszystko jest kawałem oraz żartem Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Bolo pisze: ↑11 sty 2020, 21:03
Jestem pewny, że będzie poslizg mniejwiecej na 2 miesiące przed premierą następnej generacji konsol i ma to sens z jakiej strony by na to nie spojrzeć.
Bolo pisze: ↑16 sty 2020, 20:19
Mówiłem kurwa ha! i nawet pasuje datowo. Jak we wrześniu powiedzą, że premiera grudzien jednak i magicznie zejdzie się z datą premier nowych konsol to mnie to wcale nie zaskoczy
Bolo pisze: ↑16 sty 2020, 20:19
Mówiłem kurwa ha! i nawet pasuje datowo. Jak we wrześniu powiedzą, że premiera grudzien jednak i magicznie zejdzie się z datą premier nowych konsol to mnie to wcale nie zaskoczy
TBH nie obraziłbym się ani trochę
No i klawo, to mi się podoba, mówię full poważnie, niech to porządnie zrobią na nextgeny a nie portują jakieś gówno z konsol z przed 7 lat.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
CP będzie kompatybilny z nowymi konsolami, co więcej późniejszy upgrade 'wykorzystujący możliwości nowych konsol' będzie wydany za free. Czyli od startu sprzedają grę na dwie generacje.
Kontrolny wpis, ale wpisy, że przesuwają, żeby dopracować Jeszcze nie było ani jednego gameplayu z gry na potencjalne 2msc przed premierą zanim ogłosili że znów przesuwają. Siedzą z ręką po łokieć w nocniku a nie ostatnie szlify.