SB Maffija - Hotel Maffija (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

onizuka

Re: SB Maffija - Hotel Maffija (2020) [Zapowiedź]

Post autor: onizuka »

za drugim zajebiscie siada a nie pamietasz jak, mata zajebiscie
daveyo

Post autor: daveyo »

Szacun za całą akcję. Wyszło zajebiście.
moxxi

Post autor: moxxi »

Mata największy wygrany tego wyjazdu

prócz Białasa, Solara, Bedoesa, White2115 wspomnianego Maty i w sumie Lanka (który pierdoli czasem takie głupoty że to koniec XD) to nikogo nie zapamiętałem
Ostatnio zmieniony 06 cze 2020, 17:24 przez moxxi, łącznie zmieniany 1 raz.
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

Ogólnie to wychodzi że zarówno muzycznie i na vlogach najwięcej akcji było z Bedoesem, którzy nawet zdania tam nie wypowiedzieli xD Mata to nie wiem czy on gra takiego "przećpanego" zielskiem czy faktycznie tak już mu zryło banie, każdy ma takiego ziomka na wiecznym "chillu", wkurwiają mnie niemiłosiernie choć niekiedy im zazdroszczę takim lajtowego podejścia do życia. Ogólnie cały wyjazd na mega plus, aż im zazdroszczę tego wypadu coś pieknego taki tydzień z ziomkami w domku w lesie. Fajnie chłopaki z nich.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

jedyne co jest z tego spoko to to ze jest pokazany ten proces tworzenia, bo poogladalbym takie w pl rapie, a tak to masakra
no ale idee zamkniecia sie z ziomami i robienia mikstejpa szanuje
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
daveyo

kocham ich.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Dobry numer
Kocham, pozdrawiam
daveyo

Pamiętajcie, że to praktycznie ostatnia chwila żeby zamówić preorder:
https://www.sbmstore.pl/
PREORDER JEST LIMITOWANY CZASOWO I TRWA DO 6 CZERWCA DO GODZINY 23:59. WYDANIE JEST WZBOGACONE O DODATKI.

edit:
wleciała wersja standard:
https://www.sbmstore.pl/kategoria/preor ... a-standard
Odbiór projektu "Hotel Maffija" zdecydowanie przerósł nasze oczekiwania. Nie inaczej jest ze sprzedażą wersji preorderowej - w ciągu zaledwie 6 dni, kupiliście ponad 10 tysięcy egzemplarzy albumu w wersji deluxe, nie znając żadnych szczegółów poza tworzonymi i publikowanymi na bieżąco kawałkami! 😱
Kolejny raz dziękujemy. Pracujemy nad produkcją wydania fizycznego, by jak najlepiej odwdzięczyć się za wasze zaufanie. Datę premiery i wysyłki preorderów podamy niezwłocznie , a tych, którzy nie zdążyli jeszcze zamówić swojego egzemplarza, zachęcamy do zamawiania płyty w wersji standardowej na SBM Store!
daveyo

Na temat preorderu :
Spoiler
Cześć,

Jeśli czytasz ten mail, to znaczy, że znajdujesz się w gronie osób, które zamówiły preorder albumu “Hotel Maffija” w wersji deluxe. Wiemy, że możecie się niecierpliwić i sami niemniej czekamy na efekt finalny, dlatego odpowiemy na Wasze pytania w poniższej wiadomości.

Standardowy czas projektowania i produkcji wydania preorderowego to kilka miesięcy. Prace nad wydaniem “Hotelu Maffija” ruszyły tak naprawdę wraz z pierwszym dniem naszego wyjazdu i staramy się skrócić ten czas do minimum, ale zaprojektowanie, wytłoczenie i wyprodukowanie tak dużej liczby egzemplarzy fizycznych niestety musi chwilę zająć, szczególnie że zależy nam na zrobieniu czegoś naprawdę nieszablonowego - dosłownie!
Od zawsze przykładamy wagę do wyglądu i zawartości wydawanych przez nas albumów. Nie inaczej jest w tym przypadku. Za Wasze zaufanie chcemy odwdzięczyć się wyjątkowym wydaniem, zarówno od strony muzycznej oraz wizualnej, dlatego w pocie czoła pracujemy nad stworzeniem wyjątkowego produktu, z którego, mamy nadzieję, będziecie zadowoleni.

Biorąc pod uwagę te wszystkie czynniki możemy poinformować, że wysyłka preorderów Hotelu Maffija rozpocznie się w dniach między 3.08 a 9.08.

Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i cierpliwość i zapewniamy, że robimy wszystko, co w naszej mocy, by preordery trafiły do Was jak najszybciej.
moxxi

Post autor: moxxi »

Eh te kurwa opisy co to to nie jest :what:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
daveyo

Kolejna wiadomość w sprawie preorderu:
Spoiler
Drogi Słuchaczu,

Z przykrością musimy przekazać Ci informację o opóźnieniu w wysyłce preorderowych wersji albumu Hotel Maffija. Z przyczyn niezależnych od nas nie jesteśmy w stanie wysłać Twojego zamówienia w terminie, o którym pisaliśmy wcześniej tj. początek sierpnia. Na ten moment realistyczna data wysyłki to pierwsza połowa września. Zdajemy sobie sprawę, jak duże jest to opóźnienie, ale robimy wszystko, żeby to wydanie było wyjątkowe i warte każdej wydanej na nie złotówki. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za tak późną informację, sami dopiero ją otrzymaliśmy.

Na osłodę przygotowaliśmy dla Ciebie nowy niepublikowany track z wyjazdu. Mamy nadzieję, że chociaż trochę wynagrodzi Ci to ten dłuższy okres oczekiwania.
Będąc fair nie wrzucam linka do tego kawałka, ale pewnie i tak wleci w sieć.
daveyo

W końcu coś się ruszyło z preorderem, paczka została nadana więc pewnie na dniach będzie. :oops:
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Do mnie w końcu dotarło - w środku paczki kartonowy domek, a w nim album 2cd i dodatkowo jeszcze jedna płytka z mixtapem , wieczorem odsłuch.
daveyo

ale wydanie :bowdown:

warto było czekać, fajnie, że dodali mixtape ze starymi kawałkami i drugą płytkę z 5 nowymi, gdzie udzielił się nawet Żabson, chociaż ten domek średnio się wyróżnia i mogliby coś do niego dodać, ale wiadomo, że czas gonił i na szybkości robione.
Awatar użytkownika
SiNi

Przez ten album zdecydowanie czuje syndrom niedosytu Maty czy też Bedoesa, nie mogę się doczekać, kiedy coś od nich wleci nowego, nie na darmo sbm to wysoka pozycja na polskim rynku muzycznym, kurcze nawet nie ma co się rozpisywać , super produkt, który powstał na spontanie oraz ziomkowej zajawie, oglądając blogi specjalnie omijałem klipy, aby na świeżo zapoznać z materiałem i jest to idealne odzwierciedlenie ich muzycznej więzi. Mam słabość do Żabsona ,więc jak go usłyszałem i to jeszcze w takim tracku to nie ukrywam, że się uśmiechnąlem, super, że znalazł się na Cd. "Nobocotel" zamykający cały album mega mi się podoba, ale to jest numer ufff. W ogóle opakowanie z ilustracjami to dla mnie bajka, idelnie współgra z całością.
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

jakies foty tego preorderu
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
SiNi

@FÜRDIEGANG Na YouTubie masz kilka unboxingów , a foty na ich profilu w insta - łap pierwsze lepsze rozpakowanie :)

Awatar użytkownika
manieq

Re: SB Maffija - Hotel Maffija (2020)

Post autor: manieq »

Wleciała całość na streamingi
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

3 CD jako bonus SBM w składzie z 2k16
Spoiler
genius.com/albums/Sb-maffija/Gonimy-sny-z-ulicy-mixtape
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Mata ft. Janusz Walczuk - NOBOCOTEL (NBCT FREESTYLE 2)
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
ODPOWIEDZ