Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
FLoo

Re: Transfery

Post autor: FLoo »

Nikt przecież eleven nie traktuje poważnie
Bakan

Post autor: Bakan »

Whiskiz pisze: 25 maja 2019, 20:19
ksiazenieporzadek pisze: 25 maja 2019, 20:11
Cz4rny1337 pisze: 25 maja 2019, 18:18 Od razu serdecznie apeluej do grona fanow LFC zeby wzieli ze 3 oddechy, bo post nie jest o nich, chyba, ze macie tam kurwa konto
[mention]Bakan[/mention] tam ma konto z tego co mi wiadomo
Ma, ale za swoje spekulacje transferowe zostal zjebany przez kolegow z tego jakze zacnego miejsca + modow na forum wiec nie wiem czy sie liczy :lol:
Mam konto ale dość rzadko piszę.

Co do tych spekulacji to nie do końca jest tak jak piszesz, jakiś jeden się przyjebał, że to nie jest koncert życzeń itd. ale mod potwierdził raczej, że w owym temacie akurat taka forma jest dopuszczalna ale chuj tam.

Co do tamtego forum to nie uważam by było aż tak tragiczne. Owszem, przeczytałem tam dziś, że Gomez>De Ligt ale np. na forum Barcy było jebanie TAA za to, że jego podanie przy 4 bramce było nie fair i powinien za nie przeprosić a najlepiej to oddać bramkę także...
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Forum lfc mniej tragiczne od forum Barcelony. To jakby goście na wózkach inwalidzkich kłócili się który ma gorzej bo jednemu amputowali lewą nogę a drugiemu prawą...
F1 to królowa. Zawsze była.
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

Ramos prosi o kartę zawodniczą
Trudno było tego nie przewidzieć
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

Robert Martinez jest pierwszym wyborem Barcelony jeśli Valverde odejdzie (RAC1).
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

no i nie wiem, co mam na ten temat myśleć, już wcześniej były takie głosy z innych źródeł. Barcelonie jest potrzebny nie tylko nowy trener, ale i nowy projekt sportowy, co będzie trudne z tym zarządem, jaki jest.
TheGreatestGolota pisze: 27 maja 2019, 16:45 Ramos prosi o kartę zawodniczą
Trudno było tego nie przewidzieć
Walkę o podwyżkę czas zacząć :roll:
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

Perez to potwierdził. Na realmadryt pl bylo że ramosa ranczo przynosi straty a mkeszkanie z 10 mln ma kosztować 12
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Potwierdził? Przecież właśnie live mówi w Onda Cero i wszystkiemu zaprzecza :lol:

W ogóle, co on tam daje, król
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Ramos? Nic się nie stało. Nadano temu wagę... Spotkanie w domu Ramosa? Nie, ani w moim.

– Do spotkania doszło w moim biurze. Powiedzieli, że mają ofertę z Chin, ale ci nie mogą zapłacić za transfer, bo tam są takie przepisy, że trzeba to pokryć podwójnie.

– To była zwykła rozmowa. Co powiedziałem? Co miałem mu powiedzieć... Że nie da się tego zrobić, ale porozmawiamy z chińskim klubem. Niemożliwe jest jednak, żeby Real oddał za darmo swojego kapitana, z którego jest dumny. To też stworzyłoby niebezpieczny precedens. Moim zdaniem nadano temu w mediach za dużą wagę.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

o kurwa, :bag:

zacząłem oglądać w momencie jak mówił, że nie było spotkania w domu, przegapiłem co wcześniej

to jest z rm.pl?

e: ok, przeczytałem co wcześniej gadał, andrzej gołota zwracam honor. jak odpaliłem to mówił, że nie było tego spotkania w domu SR, co wziąłem za zaprzeczenie tematu, faktycznie wcześniej potwierdzał temat chińskiego klubu
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Mutley

Post autor: Mutley »

Asystentem Roberto Martineza miałby być Thierry Henry.
Fabregas dementujący newsa Indy o Mbappe to coś pięknego :D
Hiszpanie wnioskują, że wpis Rodrigo w mediach społecznościowych jest pożegnaniem z Nietoperzami.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Tottenham daje 54m funtów za LO Celso - BBC
Obrazek
Kalom

Post autor: Kalom »

Awatar użytkownika
Sined

Post autor: Sined »

Na ile La Gazetta dello Sport legitne w kontekście Interu?

Piszą, że Bukaku z Manchesteru United zgodził się na wstępne warunki kontraktu 5 lat, €7.5m za rok gry.
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

Mutley pisze: 28 maja 2019, 1:58 Asystentem Roberto Martineza miałby być Thierry Henry.
barcelonie w tej chwili żaden trener nie pomoże bez porządnego sprzątanka w szatni. a że z tym zarządem jest to niemożliwe to raczej nie wróżę w najbliższych latach wielu sukcesów - a szkoda, bo kolejnego messiego możemy długo się nie doczekać i dobrze byłoby jakby sobie jeszcze chłop ponabijał trofeów. coby nikt nie miał wątpliwości, że jest najlepszym piłkarzem w historii :cool:
thexe

Post autor: thexe »

Delete
Ostatnio zmieniony 10 lis 2019, 23:36 przez thexe, łącznie zmieniany 1 raz.
jefecito

Post autor: jefecito »

Romero w ostatnich sezonach niestety stracił na jakości i często daje jakieś absurdalne plotki transferowe, dlatego nie robiłbym sobie wielkich nadziei na taką transakcje.
thexe

Post autor: thexe »

Dell
Ostatnio zmieniony 10 lis 2019, 23:36 przez thexe, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Romero to tier1 i dużo przecieków z klubu do niego trafia. Stracił renomę po akcji z Coutinho, bo ludzie z Barcy zapewnili go, że będzie transfer w lecie, a był dopiero w zimie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

no i chuj. bartomeu potwierdził, że valverde zostaje

ale odejście neymara to była jedna z tych rzeczy w piłce, których nie mogłem odżałować. byłbym zachwycony gdyby wrócił, a już całkiem miodzio byłoby gdyby zamiast dembele włączyli w transakcję coutinho
ODPOWIEDZ