Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Nikt przecież eleven nie traktuje poważnie
Mam konto ale dość rzadko piszę.Whiskiz pisze: ↑25 maja 2019, 20:19Ma, ale za swoje spekulacje transferowe zostal zjebany przez kolegow z tego jakze zacnego miejsca + modow na forum wiec nie wiem czy sie liczyksiazenieporzadek pisze: ↑25 maja 2019, 20:11[mention]Bakan[/mention] tam ma konto z tego co mi wiadomoCz4rny1337 pisze: ↑25 maja 2019, 18:18 Od razu serdecznie apeluej do grona fanow LFC zeby wzieli ze 3 oddechy, bo post nie jest o nich, chyba, ze macie tam kurwa konto![]()
Co do tych spekulacji to nie do końca jest tak jak piszesz, jakiś jeden się przyjebał, że to nie jest koncert życzeń itd. ale mod potwierdził raczej, że w owym temacie akurat taka forma jest dopuszczalna ale chuj tam.
Co do tamtego forum to nie uważam by było aż tak tragiczne. Owszem, przeczytałem tam dziś, że Gomez>De Ligt ale np. na forum Barcy było jebanie TAA za to, że jego podanie przy 4 bramce było nie fair i powinien za nie przeprosić a najlepiej to oddać bramkę także...
Forum lfc mniej tragiczne od forum Barcelony. To jakby goście na wózkach inwalidzkich kłócili się który ma gorzej bo jednemu amputowali lewą nogę a drugiemu prawą...
F1 to królowa. Zawsze była.
-
TheGreatestGolota
Ramos prosi o kartę zawodniczą
Trudno było tego nie przewidzieć
Robert Martinez jest pierwszym wyborem Barcelony jeśli Valverde odejdzie (RAC1).
no i nie wiem, co mam na ten temat myśleć, już wcześniej były takie głosy z innych źródeł. Barcelonie jest potrzebny nie tylko nowy trener, ale i nowy projekt sportowy, co będzie trudne z tym zarządem, jaki jest.

Walkę o podwyżkę czas zacząćTheGreatestGolota pisze: ↑27 maja 2019, 16:45 Ramos prosi o kartę zawodniczą
-
TheGreatestGolota
Perez to potwierdził. Na realmadryt pl bylo że ramosa ranczo przynosi straty a mkeszkanie z 10 mln ma kosztować 12
Potwierdził? Przecież właśnie live mówi w Onda Cero i wszystkiemu zaprzecza
W ogóle, co on tam daje, król
W ogóle, co on tam daje, król
yer a wizard, Harry
Ramos? Nic się nie stało. Nadano temu wagę... Spotkanie w domu Ramosa? Nie, ani w moim.
– Do spotkania doszło w moim biurze. Powiedzieli, że mają ofertę z Chin, ale ci nie mogą zapłacić za transfer, bo tam są takie przepisy, że trzeba to pokryć podwójnie.
– To była zwykła rozmowa. Co powiedziałem? Co miałem mu powiedzieć... Że nie da się tego zrobić, ale porozmawiamy z chińskim klubem. Niemożliwe jest jednak, żeby Real oddał za darmo swojego kapitana, z którego jest dumny. To też stworzyłoby niebezpieczny precedens. Moim zdaniem nadano temu w mediach za dużą wagę.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
o kurwa,
zacząłem oglądać w momencie jak mówił, że nie było spotkania w domu, przegapiłem co wcześniej
to jest z rm.pl?
e: ok, przeczytałem co wcześniej gadał, andrzej gołota zwracam honor. jak odpaliłem to mówił, że nie było tego spotkania w domu SR, co wziąłem za zaprzeczenie tematu, faktycznie wcześniej potwierdzał temat chińskiego klubu
zacząłem oglądać w momencie jak mówił, że nie było spotkania w domu, przegapiłem co wcześniej
to jest z rm.pl?
e: ok, przeczytałem co wcześniej gadał, andrzej gołota zwracam honor. jak odpaliłem to mówił, że nie było tego spotkania w domu SR, co wziąłem za zaprzeczenie tematu, faktycznie wcześniej potwierdzał temat chińskiego klubu
yer a wizard, Harry
Asystentem Roberto Martineza miałby być Thierry Henry.
Fabregas dementujący newsa Indy o Mbappe to coś pięknego
Hiszpanie wnioskują, że wpis Rodrigo w mediach społecznościowych jest pożegnaniem z Nietoperzami.
Fabregas dementujący newsa Indy o Mbappe to coś pięknego
Hiszpanie wnioskują, że wpis Rodrigo w mediach społecznościowych jest pożegnaniem z Nietoperzami.
- Cz4rny1337
- Moderator
Na ile La Gazetta dello Sport legitne w kontekście Interu?
Piszą, że Bukaku z Manchesteru United zgodził się na wstępne warunki kontraktu 5 lat, €7.5m za rok gry.
Piszą, że Bukaku z Manchesteru United zgodził się na wstępne warunki kontraktu 5 lat, €7.5m za rok gry.
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
barcelonie w tej chwili żaden trener nie pomoże bez porządnego sprzątanka w szatni. a że z tym zarządem jest to niemożliwe to raczej nie wróżę w najbliższych latach wielu sukcesów - a szkoda, bo kolejnego messiego możemy długo się nie doczekać i dobrze byłoby jakby sobie jeszcze chłop ponabijał trofeów. coby nikt nie miał wątpliwości, że jest najlepszym piłkarzem w historii
Romero w ostatnich sezonach niestety stracił na jakości i często daje jakieś absurdalne plotki transferowe, dlatego nie robiłbym sobie wielkich nadziei na taką transakcje.
Romero to tier1 i dużo przecieków z klubu do niego trafia. Stracił renomę po akcji z Coutinho, bo ludzie z Barcy zapewnili go, że będzie transfer w lecie, a był dopiero w zimie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
no i chuj. bartomeu potwierdził, że valverde zostaje
ale odejście neymara to była jedna z tych rzeczy w piłce, których nie mogłem odżałować. byłbym zachwycony gdyby wrócił, a już całkiem miodzio byłoby gdyby zamiast dembele włączyli w transakcję coutinho
ale odejście neymara to była jedna z tych rzeczy w piłce, których nie mogłem odżałować. byłbym zachwycony gdyby wrócił, a już całkiem miodzio byłoby gdyby zamiast dembele włączyli w transakcję coutinho