SB Maffija - Hotel Maffija (2020)
- krakowski łotr
Re: SB Maffija - Hotel Maffija (2020) [Zapowiedź]
Od wczoraj zapętlam Hotel Maffija. Ten refren się pięknie wkręca
- benzoabuser
- Zbanowany
Przyjemne
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Który traczek na tę chwilę siadł Wam najbardziej? U mnie prezentuje się to tak:
1. Hotel Maffija
2. Biorę się w garść
3. Przepis na dzień dobry
1. Hotel Maffija
2. Biorę się w garść
3. Przepis na dzień dobry
u mnie tak samo, przepis na dzień dobry jakoś mi nie siedzi
Jak wyżej.
1. Hotel Maffija
2. Biorę się w garść.
1. Hotel Maffija
2. Biorę się w garść.
Ale gówno XD
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
wgl na huj komu takie kolabo? wolałbym pierwszy w polsce drill, czyli oyche doniz, rogal ddl i gsp
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Nie no super super bo "LeTnIaCzKi", jak ktoś Was zmusza do słuchania tego to zostawcie w poście jednego bowdowna 
żaden, jak dotąd.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
To już lepszy jest Cypis Solo.
Poprawiłem.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2020, 11:13 przez Suseł, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Bedi pojawia się na filmiku w 4:40, a już w 5:00 uchwycona jego rozmowa telefoniczna zakończona "kocham cię mamo". Miło że montażysta nam o tym przypomniał, bo można było zapomnieć.
W ogóle to mega mi się podobają te vlogi, czuć zajawkę i taki pozytywny vibe że aż żałuję że mnie tam nie ma
kiedy hotel ślizgawka
kiedy hotel ślizgawka
Witam forum
Nie ukrywam, że nie jestem w stanie spojrzeć na Białasa i Solara tak jak dawniej. 7-8 lat temu daliby sobie samym w pysk. Rozumiem sukces wydawniczy, zbudowanie potężnej wytwórni od zera - props. Ale też chyba nikt w Polsce nie przyczynił się aż tak do rozrostu hip hopolo. A filmiki z okazji kręcenia tego materiału utwierdzają mnie w przekonaniu, że to jest po prostu banda niewykształconych imbecyli (z paroma wyjątkami), którzy mają więcej szczęścia niż rozumu w życiu i robią chujową muzykę, pchają dzieciakom do głowy puste teksty i połowa z nich to pewnie płaskoziemcy. A do tego robią przede wszystkim słabą popową muzykę i skrzeczą. Po paru tygodniach spędzonych z klasykami z różnych gatunków muzycznych odbiór tego szajsu stał się dla mnie jeszcze bardziej nieprzystępny.
Nie ukrywam, że nie jestem w stanie spojrzeć na Białasa i Solara tak jak dawniej. 7-8 lat temu daliby sobie samym w pysk. Rozumiem sukces wydawniczy, zbudowanie potężnej wytwórni od zera - props. Ale też chyba nikt w Polsce nie przyczynił się aż tak do rozrostu hip hopolo. A filmiki z okazji kręcenia tego materiału utwierdzają mnie w przekonaniu, że to jest po prostu banda niewykształconych imbecyli (z paroma wyjątkami), którzy mają więcej szczęścia niż rozumu w życiu i robią chujową muzykę, pchają dzieciakom do głowy puste teksty i połowa z nich to pewnie płaskoziemcy. A do tego robią przede wszystkim słabą popową muzykę i skrzeczą. Po paru tygodniach spędzonych z klasykami z różnych gatunków muzycznych odbiór tego szajsu stał się dla mnie jeszcze bardziej nieprzystępny.
7 lat temu to oni wydali Stage Diving na którym już był autotune i podśpiewywanie więc nie wiem gościu co ty w ogóle pierdolisz z głupoty
Oni są dokładnie tacy jacy zawsze byli, normalne chłopaki, nigdy nie ukrywali inspiracji ameryczką, więc przenoszą ten styl na nasze podwórko nadal
A żeby używać terminu hiphopolo w 2020 to trzeba mieć ostro skamieniały łeb, rap to jest mainstreamowa muzyka rozrywkowa już na całym świecie
(Nie jestem żadnym sajko ale takie pierdolenie że głowa mała)
Oni są dokładnie tacy jacy zawsze byli, normalne chłopaki, nigdy nie ukrywali inspiracji ameryczką, więc przenoszą ten styl na nasze podwórko nadal
A żeby używać terminu hiphopolo w 2020 to trzeba mieć ostro skamieniały łeb, rap to jest mainstreamowa muzyka rozrywkowa już na całym świecie
(Nie jestem żadnym sajko ale takie pierdolenie że głowa mała)
Ale ja nie mam problemu z tym że rap idzie do przodu i jest mainstreamowy, co nie zmienia faktu że większość muzyki z SBM na czele z Bedoesem to jest po prostu okropne hip hopolo. Jestem pierwszy który doceni dobry pop ale to po prostu wysrywy beztalenć które potrafiły w miarę dobrze na muzyce zaśpiewać hymn polski.
Ale pierdolisz głupoty gościu, wytłumacz mi Twoją definicje hip hopolo, bo idąc Twoim tokiem myślenia to praktycznie wszystko co teraz wychodzi to hip hopolo i w ogóle używanie tego terminu w 2020 
Moja definicja hip hopolo to Beteo, White, trochę barwniejszy od nich Bedoes. Jesteś raperem to rapuj a nie stękaj i nie próbuj zgrywać wielkiego wokalistę jak tego nie potrafisz. Ci goście opanowali to do perfekcji. Że wam nie wstyd tego słuchać, to lekkie zaskoczenie.