Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Re: Transfery

Post autor: Lowrider »

w którym klubie masz źródła? xD czy na redcafe po prostu wszedłeś
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no, czyli mamy kolejnego gracza Raioli, ktory mimo wbrew swoim oczekiwania o dolaczeniu do innego klubu daje sie namowic grubasowi ktory chyba ma jakis kontrakt na boku z United i Woodwardem. Za 1,5 roku De Ligt zwalnia grubasa i w prasie info, ze zaluje, ze dal sie namowic.

Ewentualnie druga wersja jest taka, ze uzywaja United jako wabika na Barce zeby skonkretyzowala ruchy

Trzecia, ze to sama Barca puszcza takie info zeby potem prezydent klubu wyszedl i powiedzial "ufff udalo sie, widzicie jak trudno???? ale jestesmy super ufff, wiecej niz klub, no karzel zrob fikolka uffffff nie dziekujcie"
Obrazek
Awatar użytkownika
crbn

Post autor: crbn »

Lowrider pisze: 24 maja 2019, 21:25 w którym klubie masz źródła? xD czy na redcafe po prostu wszedłeś
Cichaj.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Ale tak szczerze, co obecnie ciągnie piłkarzy do United, zamiast do City, Live i całej reszty z czołówki ligi?
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Awatar użytkownika
crbn

Pieniążki i marketing. To wciąż ogromna maszyna marketingowa, która pomimo problemów z byciem relevant w ostatnich latach, była na szczycie najbogatszych drużyn świata, a w tym roku jest druga za Realem. No i to daje Ci jakąś nadzieję, że możesz stać się twarzą rewolucji, a jak zawodnik trafi w dobry okres i faktycznie po jego transferze United zacznie się bić o mistrzostwo, to automatycznie wartość marketingowa zawodnika leci do góry jak Bitcoin w 2017.
Obrazek
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

De Ligt skusił się na możliwość regularnej gry w Lidze Europy w ciągu kilku następnych lat
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Pierwsze co mi przyszło do głowy po zobaczeniu posta to to samo, o czym wspomniał Czarny - jak po sezonie/dwóch zacznie wypływać info że jest nieszczęśliwy albo z kozaka stanie się patałachem, to będę podskakiwał krzycząc "mówiłem kurwa!!!". Szkoda, bo robiąc Bakanowskie wizje przyszłego sezonu wpisywałem go z De Jongiem już z miejsca.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
crbn

Dobra, już nie potwierdzam jednak.

A tak serio to trzeba przyznać, że kluby nauczyły się jak trzymać ludzi za mordy. Zauważcie, że w ogóle nie znamy, kto zostanie na przykład nowym szkoleniowcem Juventusu - wymienia się ciągle jakieś duże nazwiska, kibice Juve nawet mają nadzieję na Guardiolę(XD). Z obozu United, które ma niby przeprowadzać rewolucję, też ani widu, ani słychu tak naprawdę, masa łączonych nazwisk, zero konkretów(może poza tym młodziakiem ze Swansea). Real też ma rewolucję robić i też cisza póki co tak naprawdę, jak co roku zaczynają pojawiać się nagłówki o Ramosie, co już chce zmienić otoczenie.
Ja wiem, że jeszcze czerwiec się nie zaczął nawet, ale mam wrażenie, że kiedyś to info zawsze wypływało wcześniej, teraz co najwyżej mamy ploteczki i tylko niektóre źródła zaufane dają dobre przecieki, ale najczęściej tuż przed ogłoszeniem transferu, nie wcześniej.
Obrazek
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Sidd pisze: 24 maja 2019, 21:40 Ale tak szczerze, co obecnie ciągnie piłkarzy do United, zamiast do City, Live i całej reszty z czołówki ligi?
United to wciąż mega marka, tylko robią idiotyczne transfery. Np. ja dalej bym wolał grać w United niż w City, bo pierwsze to wciąż wielka firma, która prędzej czy później wróci na swoje miejsce, marzenie wielu od dziecka, oddech historii, tego prestiżu nie kupisz. Liverpool np. ciągle ma łatkę przegrywów w Premier League i gdybym był piłkarzem, mając podejście jakie mam aktualnie, całkiem możliwe, że z angielskich klubów to poszedłbym do United. Nawet finansowo bym nie stracił.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

nie zdziwie się jak zawiną też Griezmanna skoro pan prezes Messi wybrzydza

United mimo średnio-chujowych wyników od lat to wciąż największa marka w UK jak i topowa na świecie
w rankingu Forbesa "World’s Most Valuable Sports Teams" za rok 2018 przegrali tylko z Dallas Cowboys, co mnie troche zszokowało szczerze mówiąc
są w stanie płacić "normalnym" zawodnikom lepiej niż hiszpańskie kluby + taki zawodnik przychodząc może być praktycznie pewien pierwszego placu
a jak jeszcze na jego barkach drużyna się odrodzi to mu zbudują pomnik
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Ja bym wolał iść do City. Nawet nei chodzi o niechęć do United, po prostu City to taki mocny projekt, przemyślane transfery. Zajebiście szanuje jak ten klub się rozwija po prostu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Zacznijmy od tego kto by kurwa chciał mieszkać w Manchesterze
Obrazek
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Obecnie jedynie City jest takim klubem, któremu sie nie odmawia
reszta ma wieksze czy mniejsze problemy to i United sie jakos broni
Influencer.
Graf

Post autor: Graf »

Piters pisze: 25 maja 2019, 1:21 Ja bym wolał iść do City. Nawet nei chodzi o niechęć do United, po prostu City to taki mocny projekt, przemyślane transfery. Zajebiście szanuje jak ten klub się rozwija po prostu
Rozwija się, inwestujac bajońskie sumy, które przechodza pod stołem i omijaja zasady FFP. Faktycznie, szacun
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Awatar użytkownika
Spiritus

Post autor: Spiritus »

crbn pisze: 24 maja 2019, 21:11 Moje źródła informują mnie, że Ajax przyjął ofertę od United za De Ligta i sam zawodnik dogaduje szczegóły kontraktu. Zobaczymy za kilka dni, czy sprawdzone info.
Ale to by była beka :lol:
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Pogba pajac zostaje to moze przyjsc kolejny pajac Griezmann :bag:
Awatar użytkownika
Spiritus

Post autor: Spiritus »

Przecież Girezmann nie przejdzie do United :bag:
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

Liverpool np. ciągle ma łatkę przegrywów w Premier League i gdybym był piłkarzem, mając podejście jakie mam aktualnie, całkiem możliwe, że z angielskich klubów to poszedłbym do United. Nawet finansowo bym nie stracił.
Jeżeli Lfc ma teraz łatkę przegrywów to nie wiem jaką łatkę ma United patrząc po ich wyczynach z kilku poprzednich sezonów
Przecież Girezmann nie przejdzie do United
Nie no, nie widzisz ze każdy chce tam teraz grać ? To wielka marka, mocny marketing, utalentowani koledzy w szatni i uśmiechnięty trener. Nie to co sztuczny twór City z gwiazdeczkami, przegrywy LFC (Haha 7 pkt przewagi xddd :crying emoji:) , Spurs które nie robi transferów, Chelsea z banem i upartym trenerem z ulubieńcami czy Arsenal. Manchester United to w tym momencie spełnienie marzeń i szczyt w realizacji swojej piłkarskiej kariery. I takie są fakty
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Spoiler
Graf pisze: 25 maja 2019, 8:22
Piters pisze: 25 maja 2019, 1:21 Ja bym wolał iść do City. Nawet nei chodzi o niechęć do United, po prostu City to taki mocny projekt, przemyślane transfery. Zajebiście szanuje jak ten klub się rozwija po prostu
Rozwija się, inwestujac bajońskie sumy, które przechodza pod stołem i omijaja zasady FFP. Faktycznie, szacun
Rozumiem, że w życiu też nie szanujesz firm, które mają kapitał na starcie? Można mieć hajs jak United i robić transfery z cyklu "beka", a można robić takie jak City. Mają pomysł, są jedną z najlepszych drużyn w historii Anglii, grają świetny futbol. Dla mnie szacun. No i co do FFP to jestem kibicem Arsenalu, a więc klubu o niskim budżecie pochodzącym jedynie z różnego rodzaju przychodów, ale uważam że cały ten projekt jest bezsensowny. Omijanie głupich zasad mi osobiście nie przeszkadza
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

może Antoine w Realu?
ODPOWIEDZ