Zajebiste, tylko dodałbym jeszcze 60 zł które leży w Berlinie na ulicy
Sentino
Re: Sentino
Lepsza fryzura i z 5/10 kg mniej i znów jest ciacho latino.
- benzoabuser
- Zbanowany
Seba nie usuwaj klipów, bo już kolejny zniknął
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- marco_pantani
po prostu Sebastiana Enrique Alvareza niepokoi to, że konstytucja w Polsce jest łamana i dlatego przytył i nie wraca na polską scenę muzyczną.
zwracam honor
Sebus wrzucił hot 16 !!!!!!!!!!!!!!!
Oficjalnie
Sentino - Brak słów ft. Bedoes
080620
Sentino - Brak słów ft. Bedoes
080620
Spoiler

Bardzo dobrze, niech wchodzi do mainstreamu.
I te marne raperki z Polski niech widzą, że ma wsparcie od aktualnie mocnych graczy. Z takim Sokołem też mógłby coś puścić.
I te marne raperki z Polski niech widzą, że ma wsparcie od aktualnie mocnych graczy. Z takim Sokołem też mógłby coś puścić.
Ta suka to Piotrek.
Nie lubię obecnie sentino ze względu na to co odpierdala, a tu jeszcze bedopies. Oby Sebastian zgarnął rozgłos, ogarnął się i będzie gitarka

przeciez bedoes na feacie to fajna sprawa dla Sebka... napewno da wiekszy rozglos
ja to bym bardziej ubolewal z dioxa na tabu ;/ ale najbardziej czekam na numer "gdzies indziej"
ja też najbardziej czekam na gdzies indziej no i na onassis
Jeszcze "One" mógłby Diox wypuścić, może puści po premierze zl3 jak Sebek złapie jakiś hype to na tej fali żeby wyświetlenie złapać.
ależ to będzie numer, nie mogę się doczekać 
-
JastrzabHBO
Ja myśle że tak w głębi serduszka Seba sie jara niesamowicie tymi liczbami. Sprawdzcie na te kawałki z Niemiec 100-300 k wyświetleń maks. Tutaj "16"wleciała z rana i juz ponad 100k, myśle ze 300-350k spokojnie to wbije. To pokazuje ze jak nagra troche z mainstreamem to Seba bedzie ładował liczby jak Malik
Obsługujcie komputere
Spoiler
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Jest gdzieś do dorwania oryginalne nagranie z legendarnego freestyle Sebka pod mask off?
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.