Sentino
Re: Sentino
Oczywiście że super, bardziej chodziło mi o to, że sukces gościa jeszcze niedawno wyszukującego młode talenty teraz jest niejako zależny od tych samych talentów.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ale Sentino był wtedy dla tych wielu młodych raperów, a zwłaszcza Bedoesa - inspiracją.
- afterlight
prosze nie przywolywac takich obrazow gdy mysle o sentino nie chce sie smucic czy myslec o tym jaki jest pojebany i jak se zjebal kariere tylko ma banglac mi muza nowa tyle na to czekalem wiec trzeba sie nacieszyc
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Sebastian na pewno tego nie spierdoli bo sam snippet można już jak zwykle zapętlić, boję się tylko o Bedoesa na ficie i jego wycie ale to się wytnie...
Ale to jest piękne, oby ZL3 się dobrze przyjęło i była kolejna, solidna polska płyta.
ale ten snippet siedzi, o jezus
wrzuć ktoś na YT, pls.
//nevermind, już znalazłem
https://www.youtube.com/watch?v=kQ3meQN_-hQ
wrzuć ktoś na YT, pls.
//nevermind, już znalazłem
z jednej strony kozak ze wraca, ale czasami mysle juz o tych snippetach co beda wrzucane przed ZL4 i ktorych nie bedzie nam dane uslyszec 
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- Cz4rny1337
- Moderator
Sentino2115 to jedyna szansa na powrót, trzymam za to kciuki odkąd się zaczął bujać z Blacha i Kuqe

nie da się na niego gniewać, jakie to jest cudowne
ta niemiecka płyta to niezły sztosik, zdecydowanie lepszy album niż ostatni nudny i generyczny Gzuz.
Ma ktoś angielski numer I don't really love em?
- przedszkolanek
Sentino - Shem Shem (prod. Goldfinger030)
Spoiler
ogień, niech on wraca do polskich nawijek
ale brzydki się zrobił
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
wyglada teraz jak taki wujaszek co przyjezdza na wielkanoc
To prawda. Ostatnio Seba dużo bardziej stary zbok niż chico latino, ale to wszystko spowodowane stresem wokół dalszej kariery i wyborami prezydenckimi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1kadluba
Elo, jako że miałem wolną chwile i chęć pobawienia się w programie postanowiłem machnąć sobie fanowsko-amatorską okładkę trzeciej odsłony Zabójstwa Lirycznego.

Spoiler

Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- zemsta1kadluba
Bardzo fajne, chociaż zmieniłbym czcionkę sentino i nazwy tytułu na taką samą żeby tak nie odstawały i były bardziej wierne oryginałom.
mołpy są kozackie