Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Domagała na insta przyjął, Margaret też weźmie udział
Kocham, pozdrawiam
jak gola się nie obsrał i nominował swoich przydupasów to pewnie ładne zasięgi by wyjebało
Spodziewałem się większego jebniecia po alvarezie, niemniej serduszko się raduje i pozostaje mieć nadzieję.
Płyta sentino z que I Sebek przejmuje wszystko
Płyta sentino z que I Sebek przejmuje wszystko
#free2rzyn
famson jak to famson, da się posłuchać ale ma raczej wkurwiającą manierę
sent from my iphone XS using trapatalk
taka tam zwrotka polskiego rapera
miły, unda, taconafide, vito, szpaku, klocuch najbardziej utkwiły w pamięci do tej pory
jeszcze borixon
miły, unda, taconafide, vito, szpaku, klocuch najbardziej utkwiły w pamięci do tej pory
jeszcze borixon
Ostatnio zmieniony 05 maja 2020, 12:16 przez oyche, łącznie zmieniany 1 raz.
Seba konkretne linijki, dobrze to zapowiada jebnięcie w czerwcu. Szkoda, że Malik nie nagra bo była duża szansa na nominację dla LX z 187 i fajnie by to ruszyło w Niemczech.
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
BTW TOP10 na czasie zajebane w całości hot16, piękne czasy dla polskiego rapu, V coś ty odjebał
- przedszkolanek
Janek typu Janek props za Rogala, liczyłem po cichu że ktoś nominuje
Janek typu Miłosz też props, najlepsza 16 w tej dekadzie
14 hot16 w top20
Janek typu Miłosz też props, najlepsza 16 w tej dekadzie
14 hot16 w top20
-
blessdamic
Serio, czy beka? Interesuje mnie, ile dorzucił typ, który w zwrotce rapuje "gdy tylko pierdnę, idzie przelew na sto". Już pomijając cały jego niby wizerunek.
Sentino klasa
Sentino props za akcje z breaking bad, gdzie donacje idą po 20 złoty żeby nie wzbudzać podejrzeń wielka kwota
Sentino tak sobie, liczylem ze bedzie duzo lepiej.
Mój faworyt jesli chodzi o hot16challange to Borixon najlepiej wedlug mnie polecial dobrze w ucho wpada.
I Mata jeszcze fajnie tekstowo tez poleciał.
Mój faworyt jesli chodzi o hot16challange to Borixon najlepiej wedlug mnie polecial dobrze w ucho wpada.
I Mata jeszcze fajnie tekstowo tez poleciał.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
niech ktoś nominuje Andrzeja Dudę, w sumie pozostałych kandydatów na prezia też
dla podlizania się wyborcom ci ludzie są w stanie zrobić o wiele więcej niż nagranie 16stki
dla podlizania się wyborcom ci ludzie są w stanie zrobić o wiele więcej niż nagranie 16stki
- KillerCroc
Nic tylko czekać aż Duda podejmie challenge Białasa i stanie przed studiem Ciemnej Strefy w koszulce #MuremZaWyrokiem i pociśnie wszystkich trzyliterowców w Polsce
Sentino full props, bez masteru, bez miksu, bez niczego, fajne wersy, bit średni
Sentino full props, bez masteru, bez miksu, bez niczego, fajne wersy, bit średni
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Sentino pięknie, zgodnie z konwencją co jest dość rzadkie przy tej akcji, nie mam pretensji o to że nikt nie nagrywa w łódce jak Mes
ale nie rozumiem po chuj te reżyserowane klipy i 500 ujęć skoro nie otochodzi.
Nie wydaje mi się że ktokolwiek teraz z PL Alvareza przebije nagrywając "na surowo"
Nie wydaje mi się że ktokolwiek teraz z PL Alvareza przebije nagrywając "na surowo"