A niektórzy tutaj ładnie odpierdalają czekając dniami nocami na zwrotki osób, których nie lubią i wyzywają ich przy każdej możliwej okazji
Trochę cierpliwości, przecież bez sensu żeby wszyscy na raz wrzucili swoje zwrotki
W pierwszej edycji Taco też był nominowany, przez jakiegoś noname.Moltisanti pisze: ↑02 maja 2020, 2:04 Właśnie do mnie dotarło ze podczas 1 edycji Taco nie był jescze raperem. No może był ale ja pierdole jaka to jest kariera to szok. Pamiętam dla przykładu ze hot16 que było najbardziej oczekiwaną 16 wtedy
Leć chronologicznie. Tylko nie zraź się Trójkątem, bo momentami sprawia wrażenie niedopracowanego (dla mnie ta surowość robi klimat, ale niektórym przeszkadzaa) - ewentualnie możesz zacząć od Umowy albo od Wosku, a do Trójkąta wrócić sobie później. I w przypadku Taco EP-ki > albumy.MalinowyJogurt pisze: ↑02 maja 2020, 9:47 Byłem hejterem Taco teraz sprawdzę jego albumy, zaczynać chronologicznie czy olać jakiś album?
Fleming pisze:Chyba "nie napal się trójkątem, bo później już tak fajnej płyty nie nagrał"