Hot 16 Challenge #2 (2020)

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

daveyo

Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)

Post autor: daveyo »

Mata ogromny zawód, beznadziejna ta zwrotka, jedynie props za nominację Borixona i Fergusona.

A niektórzy tutaj ładnie odpierdalają czekając dniami nocami na zwrotki osób, których nie lubią i wyzywają ich przy każdej możliwej okazji :lol: takie akcje cudownie pokazują hipokryzje niektórych osób, piękna sprawa.

Trochę cierpliwości, przecież bez sensu żeby wszyscy na raz wrzucili swoje zwrotki :dunno:
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Pierwszy raz muszę podbić użytkownika dewjo. Wchodzę sobie z rana na forumek, a tam typy kurwa czekają na zwrotkę bedoesa i biziego do 4 nad ranem xD

Wielkie 5 dla Was

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

na co komu teraz cierpliwość, jak mają 72 godziny to mają, cierpliwość się skończyła przed północą, teraz to niech się ciągną z tymi gorącymi szesnastkami
mata chyba też na kolanie to pisał byleby zdążyć a problemy techniczne polegały chyba na szybkim switcharoo planszy z nominacjami bo się z taco zdublowal xD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

ja np. piszę sobie w nocy pracki co je robię na zlecenie i w międzyczasie wchodzę na forumek w ramach przerwy.
a to że kogoś nie lubie to nie znaczy że go nie spropsuję jak da dobrą zwrotę, taco nie lubie a zajebiście poleciał
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Ja uważam że hejting jest jak najbardziej uzasadniony.

Mają 3 dni żeby to nagrać, jakby to była nie wiem, 2 czy 3 fala zwrotek to bym nawet nie zareagował ale to są pierwsze osoby które zostały nominowane przez swojego szefa/ziomka z wytwórni która jest od zawsze promowana jako wytwórnia stworzona z czystej zajawki, wspólnych freestyli, łez i potu. Pierwsze osoby których celem było rozruszanie akcji i pchnięcie jej w świat i to po prostu olali. Wbijam w to czy liczy się dla nich zdanie słuchaczy czy jakiegoś tam forum internetowego ale mi na miejscu Solara byłoby mi autentycznie przykro a po Białasie bym się tego nie spodziewał bo to jest raper który potrafił na diss odpowiedzieć tego samego dnia a człon SB w nazwie wytwórni nie wziął się z nikąd. Przypominam że głównym celem tej akcji jest zebranie pieniędzy a nie tylko nagranie zwrotek i ten element też został olany całkowicie. Po coś ten termin jest

Nie wiem co tutaj niby jest takim przykładem hipokryzji innych osób.

I beka z tego trochę cierpliwości przecież bez sensu żeby wszyscy rzucili swoje zwrotki na raz skoro mieli na to 3 dni żeby to pomiędzy sobą zaaranżować a nikt z SB nie wrzucił zwrotki na czas.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
lll

Post autor: lll »

Solar biznesmen będzie teraz wiedział, że dywersyfikacja jest ważna. Jakby nominował jednego swojego brata BSNT SB maffija zabija a resztę spoza to akcja by była pewnie dużo dalej
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Byłem pewny, że Solar ma to wszystko ustalone z chociażby Białasem, a tu jakaś żenada. Chyba, że to ten słynny Marketing Solara™

Mata tragedia, ale ten chłop mnie irytuje tym swoim wymuszonym luzem.
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

Koledzy tam wyzej co pisali o czekaniu na biziego do 4 rano, otoz zapewne wiekszosc osob po prostu chodzi spac pozno i robila inna rzeczy w tym samym czasie, a temat byl smieszny

Nie martwcie sie, dzis czekam od 9 rano na zwrotke bedoesa i nie zasne, dopoki jej nie uslysze i nie napisze ze chujowa
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

>SB MAFIJJAAAAAAA UUUU GENG SQUUAAAD JEDNA EKIPA SOLIDARNIE OD LAT Z BRAĆMI ROBIE RAP NA ZAJAWCE HAJS TAK PIZGAM TE SZESNASTKI I PLĄCZE PANCZE TY POWIEŚ SIĘ NA SKAKANCE
>Ej, dobra, najlepsze ziomki z mojej ekipy, tu mówi wasz szef, Solar! Słuchajcie mnie uważnie, to ważne: macie 72 h, żeby nagrać 16 i przelać hajsy na zbiórkę. Czas start, rozkręcamy tę akcję!
>Jeden wrzuca jakieś, hehe, memy i focie z podpisem, że nie ma humoru, drugi sobie olewa i zero odzewu, trzeci wrzuca tuż *po dedlajnie XDDDDD. No rozkręcili to jak młyn.

A taki Taco po raz kolejny pokazuje, że kto mało mówi, ten dużo robi – cyk, fajna 16, 100 k wpłaty, bez żadnych cyrków i za to poropsy ogromne. Kc Filip.

Najzabawniejsze jest to, że Bedoes ostatnio ciągle ględził o szacunku do bliźniego, wrzucał na FB jakieś rozprawki o miłości, ale jak przyszło do akcji charytatywnej, to se olał. Czekam na łzawy filmik z wyjaśnieniem, że dobry samarytanin to była kolejna „kreacja artystyczna”, tak samo jak gangster z gęgu, który połamie ci ręce, i nie można mu nic zarzucić.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 9:46 przez Suseł, łącznie zmieniany 3 razy.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
DeDoK

Post autor: DeDoK »

tuż po dedlajnie*
mam nadzieje ze taco teraz przycisnie kube i wrzuca szybciej niz sb

istnieje opcja ze bialas z bedoesem sa debilami i nie wiedzieli ze maja na to 72h
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 9:47 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Większość po prostu nie czekała ani na wersy Biała ani wersy Bedoesa, tylko czekaliśmy na to czy się okaże, że faktycznie ziomki Solara spluną mu w twarz.

A Białas to od jakiegoś czasu wygląda na typa, który chętnie by od Solara odbił i bliżej mu do Bedoesa niż Solka i w ogóle wychodzi z niego burak.
Jak się bali, że Taco ich przyćmi to trzeba było rzucać zwrotki na drugi dzień, nawet jak im się nie chce to z czystej przyzwoitości i tego, że są w ekipie powinni nagrać wersy.

Byłem hejterem Taco teraz sprawdzę jego albumy, zaczynać chronologicznie czy olać jakiś album?
Menshiki

Post autor: Menshiki »

Moltisanti pisze: 02 maja 2020, 2:04 Właśnie do mnie dotarło ze podczas 1 edycji Taco nie był jescze raperem. No może był ale ja pierdole jaka to jest kariera to szok. Pamiętam dla przykładu ze hot16 que było najbardziej oczekiwaną 16 wtedy
W pierwszej edycji Taco też był nominowany, przez jakiegoś noname.
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

MalinowyJogurt pisze: 02 maja 2020, 9:47 Byłem hejterem Taco teraz sprawdzę jego albumy, zaczynać chronologicznie czy olać jakiś album?
Leć chronologicznie. Tylko nie zraź się Trójkątem, bo momentami sprawia wrażenie niedopracowanego (dla mnie ta surowość robi klimat, ale niektórym przeszkadzaa) - ewentualnie możesz zacząć od Umowy albo od Wosku, a do Trójkąta wrócić sobie później. I w przypadku Taco EP-ki > albumy.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

wydawałoby się, że to idealny czas na hot16 - koncertów nie grają, klipów nie kręcą, ogólnie zmuła na scenie

nominacje maty mega chujowe. borygo tylko spoko. przemek ferguson to gruby filipek, który jeśli nagra to nominuje jakiś kasztanów, vito to samo, adam nominuje tomka spod trzepaka i chuj mnie obchodzą jego zwrotki. z tej linii nie wyjdzie nic ciekawego.

e; w ogóle ta szesnastka maty wygląda, jakby kazali mu nagrać na szybko i ratować akcję, bo pozostali wyłożyli lachę na termin
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 9:57 przez loco, łącznie zmieniany 1 raz.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
Fleming

Post autor: Fleming »

Chyba "nie napal się trójkątem, bo później już tak fajnej płyty nie nagrał"
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Dzięki [mention]Suseł[/mention]

Nie no [mention]loco[/mention] przecież Ferguson dwa poziomy wyżej niż Filipek
wst

Post autor: wst »

Fleming pisze:Chyba "nie napal się trójkątem, bo później już tak fajnej płyty nie nagrał"

Ale głupoty piszesz

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

moxxi

Post autor: moxxi »

Przy drugim hot16 Białas nam zbanował kanał

Dobry post podsumowujacy Bizi Viton tam wyżej

No beka z młody bizi a z bedoesa to beka zawsze i tak, biedny Solar :lol:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nie zdziwię się jak zaczną palić Jana że nigdzie nie było mowy o 72h, ani w filmiku, ani w opisie (po polsku, angielskiego tłumaczenia nie czytali bo po co hehe)
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury