CGM Rap Podcast
Re: CGM Rap Podcast
Bartkowski spoko, ale nie wiem co wy widzicie w Nowaku. Typ propsuje to co musi z uwagi na koneksje na linii redakcja-wytwornia i tak też byłoby w podcastach.
Kocham, pozdrawiam
Nowak to dobry dziennikarz, ale strasznie pod butem Newonce teraz.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no i dużo truskulowych głupotek ma we łbie, np. jego ulubiony raper to tetris hahahaha (2020 rok przypominam)
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
No tak, on jest raczej typem "bardziej props niż hejt", ale ma swoje zdanie (wystarczy poczytać go na Twitterze). I nie zgodzę się z tym nadmiernym propsowaniem. Regularnie czytam jego artykuły i tylko raz (moim zdaniem) ciągnął album za uszy - Króla Złotego.
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Sprawdziłem dla flinta, bo Numer z procentem jak zwykle nie mają nic ciekawego do powiedzenia. Tyle rap rapują i zerowa wiedza o muzyce. Nie wiem jak sobie radzą jako prowadzący wywiady, ale do takiego formatu według mnie się nie nadają.
No i co w tym zlego skoro tetris skillsowo topka w kraju?
nie dziś
i nawet nie dlatego, że scena mu odjechała (chociaż odjechała w chuj), ale sam pan adam jest aktualnie cieniem samego sb sprzed lat
i nawet nie dlatego, że scena mu odjechała (chociaż odjechała w chuj), ale sam pan adam jest aktualnie cieniem samego sb sprzed lat
i nadl nie rozumiem co jest h e h e śmiesznego w tym że to jego ulubiony raper?
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
- mlodyperkez
no bo wiesz, dzisiaj jest 2020, wypada sie jarac tylko zabsonem
- JoeyJoeJoe
no bo aleksy jest bardzo nowoczesny a tetris to chyba uosobienie tego starego rapu że technika podwójne itd (nie wiem, nie słuchałem, ale po tym freestylu z wbw tak zakładam)
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
[mention]checix69[/mention] i [mention]JoeyJoeJoe[/mention] wyjaśnili
- Moltisanti
Nie wierzę że wy tak na serio potraficie propsować tego normika Nowaka 
co ty gadasz? włącz sobie drugą zwrotkę z numeru Goniec
przecież on tam ma tak mega płynne i dokładne flow, nie mówiąc o wielokrotnych że z pełną powagą mogę stwierdzić że scena do niego jeszcze nie dojechała na odpowiednią odległość żeby ją w ogóle można było dostrzec
tetris to topka, tylko przez brak zainteresowania/hajsu musiał się zająć czymś innym
bo jak wiadomo przychodzi czas żeby zagrać pragmatycznie a nie marzyć ciągle
właśnie tak sb myślałem, że on pewnie musiał albo będzie musiał zająć się czymś innym, bo z rapu raczej chujnia, wiadomo co robi?
A co w tym złego?Moltisanti pisze: ↑30 kwie 2020, 15:31 Nie wierzę że wy tak na serio potraficie propsować tego normika Nowaka![]()
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Czytałem jakiś wywiad kilka miechów temu, że Tetris pracuje w czymś związanym z muzyką. Nie pamiętam dokładnie i to tylko takie moje skojarzenie, ale wydaje mi się że w Stepie coś tam ogarnia. Chyba że mi się pojebało to sorry
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Z Warnerem bardziej chyba, kojarzę coś ze wrzucał na swoją grupkę #warnermusic i właśnie coś pisał że teraz ma okazję popracować muzycznie ale od drugiej strony.
Edit: Znalazłem, tak z Warnerem, jedna z jego wrzutek odnośnie Vae Vistica tam wydawanego:
Edit: Znalazłem, tak z Warnerem, jedna z jego wrzutek odnośnie Vae Vistica tam wydawanego:
Spoiler
Cześć. W nowej pracy robię różne ciekawe rzeczy. Mam okazję zajmować się m. in. tym asem. Znam trochę rzeczy ''do przodu'' i daje słowo, że warto obserwować. Działałem również przy koncepcie i scenariuszu video. Tym fajniej, bo z AG Studio robiliśmy np. mojego ''Morodera'' czy ''Kopi Luwak'' i w nieco innej roli, ale znowu pracowało się świetnie. Dużo jeszcze muszę się nauczyć i zrozumieć, ale makin progress, keep it movin i chętnie podzielę się z Wami takimi nowinkami:) Jeśli nie macie nic przeciwko, to będę od czasu do czasu podrzucać rzeczy nietetowe:) ale takie w których mam swój mniejszy lub większy wkład kreatywny:) 
Kocham, pozdrawiam
w ogóle czy da się ich na bieżąco słuchać gdzieś poza Tidalem? na tyle cenię Flinta, że posłuchałbym nawet mimo obecności Numer-przesłuchałem-tę-płytę-Raz
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)