Flintstone najbardziej merytorycznie, Procentee ujdzie, ale on się jara każdą gównianą zwrotką, Numer nie ma nic do powiedzenia i wali jesteś ogólniki jak jakiś algorytm.
2rzyn pisze: ↑12 mar 2020, 18:24
Co to znaczy "pierwszy kałamaż R do kurwa P"?
Pierwszy kałamarz rapu. Tekst Piha z 2004 bodajże. To czas jeszcze przed beefem z Pe, więc mu Flint wtedy jeszcze tak nie zawadzał. Jak tak chciał dystansem błysnąć, to mógł się przedstawić "pucołowata pyza, gęba napełniona, z szambem prezerwatywa".
A tak serio, to też tylko dla Flinta to oglądam. Choć Procentee też robi robotę. Numer jest żałosny.
Może i RP, whatever. Nie wiem co to S do C, może jakieś piśmidło, do którego wtedy pisał? Choć kojarzę go z Klanu i Ślizgu z tamtych czasów.
elementem rapu chciał zostać flint z es od ce pierwszy kałomarz er do kurwa pe - no tu mamy mały konflikt, którego co prawda nie zacząłem, ale który jak tylko spotkamy się z flinstonem zakończę. Tylko w 4 oczy bo nie lubię pyskówek na necie (tu moja sugestia - nie komentuj tego i nie prowokuj mnie do odpowiedzi, swoje już napisałeś w tym temacie)
Zweryfikowałem u zainteresowanego:
Czyste Słowa, czyli dziennikarskie crew, w którym byli: Flint, Keb z hip-hop.pl, Cess z Pure hh, Primo ze Skweru i Oko, a Pih to po prostu odwrócił.
No i to by się zgadzało, bo często w skanach recenzji widać Flint (CS).
Pozdrawiam,
Wasz reporter.
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
2rzyn pisze: ↑12 mar 2020, 18:24
Co to znaczy "pierwszy kałamaż R do kurwa P"?
Pierwszy kałamarz rapu. Tekst Piha z 2004 bodajże. To czas jeszcze przed beefem z Pe, więc mu Flint wtedy jeszcze tak nie zawadzał. Jak tak chciał dystansem błysnąć, to mógł się przedstawić "pucołowata pyza, gęba napełniona, z szambem prezerwatywa".
A tak serio, to też tylko dla Flinta to oglądam. Choć Procentee też robi robotę. Numer jest żałosny.
Z tego co pamiętam Flint podpadł PIHowi za artykuł o polskich BEEFach do magazynu loop, w którym napisał, że jak wyglądał beef PIH z Olsenem, że podobno teledysk
Pih - Nie Ma Miejsca Jak Dom OFFICIAL VIDEOSpoiler
został nagrany przed domkiem jednorodzinnym rodziców Olsena.
Flint na forum SLG potem napisał, że dużo głupot napisał w tym artykule, bo nie sprawdzał informacji od swoich informatorów.
kolejny odcinek a w nim miedzy innymi o plycie lony i webbera czy najnowszym krazku jody (+ cos tam jeszcze). serio slucham tego tylko dla flinta, numer to jakas jebana porazka, on musi miec cos grubego na kogos z cgmu ze go jeszcze nie wyjebali, [mention]Jose[/mention] by byl x100 lepszy. wez no sie tam mateusz zakrec obok flinta jeszcze bys slizgawke przy okazji podpromowal Spoiler
Jeżeli chodzi o Flinta, to wiadomo, można się z nim nie zgadzać, ale to jest typ, który trochę się tego rapu nasłuchał i ma swój gust i swoje zdanie. Dlatego tak zajebisty był pierwszy sezon podcastu z Bartkowskim i Nowakiem. Bo każdy z nich swoje posłuchał i ma wyrobiony pogląd.
Pozostali, to tło.
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
checix69 pisze: ↑28 kwie 2020, 0:16
kolejny odcinek a w nim miedzy innymi o plycie lony i webbera czy najnowszym krazku jody (+ cos tam jeszcze). serio slucham tego tylko dla flinta, numer to jakas jebana porazka, on musi miec cos grubego na kogos z cgmu ze go jeszcze nie wyjebali, [mention]Jose[/mention] by byl x100 lepszy. wez no sie tam mateusz zakrec obok flinta jeszcze bys slizgawke przy okazji podpromowal Spoiler
podbijam postulat co do [mention]Jose[/mention] i podzielam też zdanie Offchecka, że fajnie jakby wrócił Bartkowski albo Nowak. chociaż akurat Procent z odcinka na odcinek coraz lepiej i w odróżnieniu od Numera potrafi jednak powiedzieć coś więcej niż 'kurcze, świetny jest ten album, te bity bujają, to flow jest bardzo fajne.."