Ciekawostki o polskich raperach

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Re: Ciekawostki o polskich raperach

Post autor: zemsta1kadluba »

6 dych z berlińskiej ulicy zostało przetransferowanych na twoje konto po tym komentarzu
mołpy są kozackie
lysy

Post autor: lysy »

peja mówił w wywiadzie, że wraz z sokołem i vieniem są członkami akademii fonograficznej
moxxi

Post autor: moxxi »

zemsta1kadluba pisze: 08 kwie 2020, 21:45 6 dych z berlińskiej ulicy zostało przetransferowanych na twoje konto po tym komentarzu
W sumie warto dodać jako ciekawostkę że 6 dyszek leży na ulicy w Berlinie

tutaj dowód
Spoiler
Obrazek
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
kasby

Post autor: kasby »

FLoo pisze: 08 kwie 2020, 21:37 Keke zrobił dziecko managerce PROSTO

on juz z nia nie jest?
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Nie mam pojęcia, wiem ze to dziecko co ma to z nią
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

Malik Montana zanim był sławny podszywał się pod hypemana Quebonafide - Krzy Krzysztofa, aby poderwać kobiety.

Awatar użytkownika
Serdecznosci

Post autor: Serdecznosci »

I poznał się z Eldo w meczecie mówiąc do niego Dzień dobry proszę pana.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Pikers jeszcze wieki temu, jak raczej się zajmował bitami niż zwrotkami, to robił remixy Rap Addix, ale zniknęły z neta, zanim zdążyłem ogarnąć xd
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

FLoo pisze: 08 kwie 2020, 22:39 Nie mam pojęcia, wiem ze to dziecko co ma to z nią
ale to pierwsze czy to drugie? W sensie ta co go ogarnęła baba żeby nie pił i pieniążki zarabiał? To pierwszy chyba nie jak on pewnie teraz ma z 13 lat
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

Pikers nagrał kawałek z Sulinem
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Bolo pisze: 09 kwie 2020, 23:54
FLoo pisze: 08 kwie 2020, 22:39 Nie mam pojęcia, wiem ze to dziecko co ma to z nią
ale to pierwsze czy to drugie? W sensie ta co go ogarnęła baba żeby nie pił i pieniążki zarabiał? To pierwszy chyba nie jak on pewnie teraz ma z 13 lat
Nie wiedziałem ze ma dwa, w takim razie te młodsze
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Co wy tu ferment siejecie z KęKę. On przecież jest i ma dziecko z tą typiarką co ma agencje Bashesh. Ona ogarnia trasy koncertowe m.in. paluchowi, słoniowi i właśnie KęKę.

Na jej profilu na LinkedIn nic nie ma o pracy w Prosto. Po prostu poznal ja w czasie gdy tam wydawał, bo ona odpowiadała za jego koncerty
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

wst pisze: 07 kwie 2020, 23:45
Suseł pisze: 07 kwie 2020, 23:14
LWD pisze: 07 kwie 2020, 22:25 ten typ mes aby nie popasc w alkoholizm kontroluje swoje spozycie alkoholu, dzieli tydzień na dni trzeźwe i nietrzeźwe. tak jak są niedziele niehandlowe tak mes ma środy niepijące
Skoro wyznacza sobie dni niepijące, to znaczy, że jest alkoholikiem (albo jest na najlepszej drodze). To jeden z mechanizmów uzależnienia - planujesz picie, żeby udowadnić sobie i innym, że masz nad tym kontrolę (chociaż tak naprawdę nie masz, bo całą niepijącą środę odliczasz dni do pijącego czwartku). Taki inteligent jak Mes powinien o tym wiedzieć.
Przecież ten typ pisał artykuł jak przemycać alkohol na imprezy zamknięte w tej szpitalnej torebce na mocz, o czym jest w ogóle ta rozmowa. Gość jest odklejony.
a wy w te bzdury wierzycie ? z niego taki alkoholik jak z soboty gitowiec. nigdy tego typa nie widzialem najebanego, spotkalem go chyba na 3-4 imprezach i on zawsze pił herbate, liptona na zmiane z nestea
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

^ true, przecież koleś ma obsesję na punkcie wizerunku i po prostu wykreował sobie taką wielce dekadencką personę, która nie może znieść rzeczywistości na trzeźwo #bukowski z prawdziwym życiem to nie ma za wiele wspólnego
Gdyby go powinęli na wytrzeźwiałkę, to będzie się tłumaczył jak Bonus, że to fikcja literacka
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
wst

Post autor: wst »

Ema pisze: 10 kwie 2020, 10:15
wst pisze: 07 kwie 2020, 23:45
Suseł pisze: 07 kwie 2020, 23:14

Skoro wyznacza sobie dni niepijące, to znaczy, że jest alkoholikiem (albo jest na najlepszej drodze). To jeden z mechanizmów uzależnienia - planujesz picie, żeby udowadnić sobie i innym, że masz nad tym kontrolę (chociaż tak naprawdę nie masz, bo całą niepijącą środę odliczasz dni do pijącego czwartku). Taki inteligent jak Mes powinien o tym wiedzieć.
Przecież ten typ pisał artykuł jak przemycać alkohol na imprezy zamknięte w tej szpitalnej torebce na mocz, o czym jest w ogóle ta rozmowa. Gość jest odklejony.
a wy w te bzdury wierzycie ? z niego taki alkoholik jak z soboty gitowiec. nigdy tego typa nie widzialem najebanego, spotkalem go chyba na 3-4 imprezach i on zawsze pił herbate, liptona na zmiane z nestea
Co mnie to obchodzi co on robi w rzeczywistości, odnoszę się do tego co pierdoli i wypisuje. Ten gość mnie kompletnie nie interere żeby rozkminiać co robi na żywo.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

ten typ gej nawet musi ściemniać w tekstach że pije aby nie brali go za pizde, masakra z tym człowiekiem
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
coldpu55lick

Post autor: coldpu55lick »

baqlashan pisze:ten typ gej nawet musi ściemniać w tekstach że pije aby nie brali go za pizde, masakra z tym człowiekiem
xddd
tez mialem takie wrazenie
Awatar użytkownika
handziak
Zbanowany

Post autor: handziak »

Young Multi to syn Rycha Peji.
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Taco Hemingway miał robić rapy pod swoim imieniem i nazwiskiem, ale odkrył, że Kuba Knap ma podobny patent na ksywkę i z tego pomysłu zrezygnował.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

Eldo ma zespół Aspergera, podejrzewa się, że Belmondo również ma zespół Aspergera
ODPOWIEDZ