Ciekawostki o polskich raperach
- zemsta1kadluba
Re: Ciekawostki o polskich raperach
6 dych z berlińskiej ulicy zostało przetransferowanych na twoje konto po tym komentarzu
mołpy są kozackie
peja mówił w wywiadzie, że wraz z sokołem i vieniem są członkami akademii fonograficznej
W sumie warto dodać jako ciekawostkę że 6 dyszek leży na ulicy w Berliniezemsta1kadluba pisze: ↑08 kwie 2020, 21:45 6 dych z berlińskiej ulicy zostało przetransferowanych na twoje konto po tym komentarzu
tutaj dowód
Spoiler

Nie mam pojęcia, wiem ze to dziecko co ma to z nią
Malik Montana zanim był sławny podszywał się pod hypemana Quebonafide - Krzy Krzysztofa, aby poderwać kobiety.
- Serdecznosci
I poznał się z Eldo w meczecie mówiąc do niego Dzień dobry proszę pana.
Pikers jeszcze wieki temu, jak raczej się zajmował bitami niż zwrotkami, to robił remixy Rap Addix, ale zniknęły z neta, zanim zdążyłem ogarnąć xd
cztery żubry i dwie kurwy
ale to pierwsze czy to drugie? W sensie ta co go ogarnęła baba żeby nie pił i pieniążki zarabiał? To pierwszy chyba nie jak on pewnie teraz ma z 13 lat
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Pikers nagrał kawałek z Sulinem
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Nie wiedziałem ze ma dwa, w takim razie te młodsze
Co wy tu ferment siejecie z KęKę. On przecież jest i ma dziecko z tą typiarką co ma agencje Bashesh. Ona ogarnia trasy koncertowe m.in. paluchowi, słoniowi i właśnie KęKę.
Na jej profilu na LinkedIn nic nie ma o pracy w Prosto. Po prostu poznal ja w czasie gdy tam wydawał, bo ona odpowiadała za jego koncerty
Na jej profilu na LinkedIn nic nie ma o pracy w Prosto. Po prostu poznal ja w czasie gdy tam wydawał, bo ona odpowiadała za jego koncerty
Kocham, pozdrawiam
a wy w te bzdury wierzycie ? z niego taki alkoholik jak z soboty gitowiec. nigdy tego typa nie widzialem najebanego, spotkalem go chyba na 3-4 imprezach i on zawsze pił herbate, liptona na zmiane z nesteawst pisze: ↑07 kwie 2020, 23:45Przecież ten typ pisał artykuł jak przemycać alkohol na imprezy zamknięte w tej szpitalnej torebce na mocz, o czym jest w ogóle ta rozmowa. Gość jest odklejony.Suseł pisze: ↑07 kwie 2020, 23:14Skoro wyznacza sobie dni niepijące, to znaczy, że jest alkoholikiem (albo jest na najlepszej drodze). To jeden z mechanizmów uzależnienia - planujesz picie, żeby udowadnić sobie i innym, że masz nad tym kontrolę (chociaż tak naprawdę nie masz, bo całą niepijącą środę odliczasz dni do pijącego czwartku). Taki inteligent jak Mes powinien o tym wiedzieć.
^ true, przecież koleś ma obsesję na punkcie wizerunku i po prostu wykreował sobie taką wielce dekadencką personę, która nie może znieść rzeczywistości na trzeźwo #bukowski z prawdziwym życiem to nie ma za wiele wspólnego
Gdyby go powinęli na wytrzeźwiałkę, to będzie się tłumaczył jak Bonus, że to fikcja literacka
Gdyby go powinęli na wytrzeźwiałkę, to będzie się tłumaczył jak Bonus, że to fikcja literacka
Co mnie to obchodzi co on robi w rzeczywistości, odnoszę się do tego co pierdoli i wypisuje. Ten gość mnie kompletnie nie interere żeby rozkminiać co robi na żywo.Ema pisze: ↑10 kwie 2020, 10:15a wy w te bzdury wierzycie ? z niego taki alkoholik jak z soboty gitowiec. nigdy tego typa nie widzialem najebanego, spotkalem go chyba na 3-4 imprezach i on zawsze pił herbate, liptona na zmiane z nesteawst pisze: ↑07 kwie 2020, 23:45Przecież ten typ pisał artykuł jak przemycać alkohol na imprezy zamknięte w tej szpitalnej torebce na mocz, o czym jest w ogóle ta rozmowa. Gość jest odklejony.Suseł pisze: ↑07 kwie 2020, 23:14
Skoro wyznacza sobie dni niepijące, to znaczy, że jest alkoholikiem (albo jest na najlepszej drodze). To jeden z mechanizmów uzależnienia - planujesz picie, żeby udowadnić sobie i innym, że masz nad tym kontrolę (chociaż tak naprawdę nie masz, bo całą niepijącą środę odliczasz dni do pijącego czwartku). Taki inteligent jak Mes powinien o tym wiedzieć.
ten typ gej nawet musi ściemniać w tekstach że pije aby nie brali go za pizde, masakra z tym człowiekiem
-
coldpu55lick
xdddbaqlashan pisze:ten typ gej nawet musi ściemniać w tekstach że pije aby nie brali go za pizde, masakra z tym człowiekiem
tez mialem takie wrazenie
Young Multi to syn Rycha Peji.
Taco Hemingway miał robić rapy pod swoim imieniem i nazwiskiem, ale odkrył, że Kuba Knap ma podobny patent na ksywkę i z tego pomysłu zrezygnował.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Eldo ma zespół Aspergera, podejrzewa się, że Belmondo również ma zespół Aspergera