Ciekawostki o polskich raperach
Re: Ciekawostki o polskich raperach
Nie mogę tego znaleźć, ale dzięki Panowie i tak 
- rakieta_rakieta
Małpa pisał magisterkę o kebabach w Toruniu
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Tak naprawdę Jakub M. (bo RODO)
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Możesz powtórzyć tę ciekawostkę głośno i wyraźnie w jakieś bardziej pospolicie językowo formie? I chociaż może się wydawać, to nie jest to wcale przypierdolka, tylko chyba lekkie wypadnięcie przeze mnie z aspektów slangowych - googlowałem nawet pojęcie "szur"zemsta1kadluba pisze: ↑07 kwie 2020, 21:22 Gog z LSO ma znanego szura Jabłonowskiego na jednym teledysku jak ten recytuje wiersz Herberta
E: Ej dobra - po ogarnięciu definicji słowa SZUR wiem o co chodzi. Nadal jednak nie wiem kto kto jest Jabłonowski i co definiuje go jako szura
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2020, 22:21 przez wiciu, łącznie zmieniany 2 razy.
- Serdecznosci
Eldo je koniczynę, chlebki z trawy takie malutkie.
auto jebie jak coffeshop kiedy biorę buchaMalinowyJogurt pisze: ↑07 kwie 2020, 20:10 Kazior składa kartony na pizze i dojeżdża autobusem linii 61 do pracy.
BOUT IT BOUT IT
Tadek jest synem poety Jana Polkowskiego
Tadek
Tadek
PolkowskiKoleżanek w chuj miała z nimi się śmiała
Na imprezy zadupcała autem chłopaka się bujała
Wszystko za jego hajs kupowała prezenty przyjmowała
Chyba źle nie miała
Żeby nie było, fanem Polkowskiego nie jestem, fragmenty to pierwsze z brzegu teksty jednego i drugiego, a na koncercie Tadka bylem raz na apelu w liceum xd„Wiatr goni liście”, dlaczego poeta
dzięki tym słowom zsuwa sobie z karku obrożę
i stoi w słońcu: wolny? Jak kamień, dym, chusta źródła
Czy brzmią jak zaklęcie, ostatecznie wyzwalające
całopalenie?
ten typ mes aby nie popasc w alkoholizm kontroluje swoje spozycie alkoholu, dzieli tydzień na dni trzeźwe i nietrzeźwe. tak jak są niedziele niehandlowe tak mes ma środy niepijące
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2020, 22:29 przez LWD, łącznie zmieniany 2 razy.
A dalej stosuje się do "nie pije 3 dni z rzędu a to by właśnie był trzeci?"
Otsochodzi aka Młody Jan aka Janek ma na imię Miłosz
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
No nie, bo ten mój screen wyżej to jest z twojego posta [mention]Jose[/mention] - viewtopic.php?p=108020#p108020
A screen z koszulą:
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
[mention]rolka[/mention] wręcz przeciwnie, z tego co mówi sumienne przestrzega swoich założeń, nawet w rozmowie z Wojewódzkim wspominał o swoim systemie niepijących śród
co więcej bujał się również z Gabrielem Augustynem Tarasiukiem, największym odklejeńcem jutuba i grał z nim nawet w szachyzemsta1kadluba pisze: ↑07 kwie 2020, 21:22 Gog z LSO ma znanego szura Jabłonowskiego na jednym teledysku jak ten recytuje wiersz Herberta
Skoro wyznacza sobie dni niepijące, to znaczy, że jest alkoholikiem (albo jest na najlepszej drodze). To jeden z mechanizmów uzależnienia - planujesz picie, żeby udowadnić sobie i innym, że masz nad tym kontrolę (chociaż tak naprawdę nie masz, bo całą niepijącą środę odliczasz dni do pijącego czwartku). Taki inteligent jak Mes powinien o tym wiedzieć.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- oKulTywowany
Przecież ten typ pisał artykuł jak przemycać alkohol na imprezy zamknięte w tej szpitalnej torebce na mocz, o czym jest w ogóle ta rozmowa. Gość jest odklejony.Suseł pisze: ↑07 kwie 2020, 23:14Skoro wyznacza sobie dni niepijące, to znaczy, że jest alkoholikiem (albo jest na najlepszej drodze). To jeden z mechanizmów uzależnienia - planujesz picie, żeby udowadnić sobie i innym, że masz nad tym kontrolę (chociaż tak naprawdę nie masz, bo całą niepijącą środę odliczasz dni do pijącego czwartku). Taki inteligent jak Mes powinien o tym wiedzieć.
do tego szczyci się wyłapaniem na pizdę i tytanem który wszczepił mu neurochirurg bo jego mózg prawie wypływał na zewnątrz ( w sumie żadna ciekawostka, fleksuje się tym w co drugim numerze)
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
- zemsta1kadluba
wspomniany teledysk
Spoiler
Spoiler
mołpy są kozackie
Sokół to prawnuk Wyspiańskiego, autora "Wesela" czyli obowiązkowej lektury w szkołach średnich (chociaż pewnie dużo osób wiedziało)
O kurwa. Stokrotne dzięki - nadrabiam tę perełkę bo z tego co widzę po testerze, to wartozemsta1kadluba pisze: ↑07 kwie 2020, 23:53
wspomniany teledyskkompilacja Jabłonowskiego która chyba najlepiej odpowie czemu on jest szurnięty (oprócz tego że typ udaje wojskowego i chodzi wszędzie w starym mundurze)Spoiler