Spis rozjebusów

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Re: Spis rozjebusów

Post autor: widzeszalenstwo »

tamci nie zyja
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

dwupak pisze: 07 kwie 2020, 16:26 czekam na wyjasnienie jongmena to moze cos zrozumiem poza tym, ze bylo spotkanie i ma obity ryj, ale jest szczesliwy

z twojej wypowiedzi wynika, ze to jongmen ma obity ryj
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

otóz nie wynika, nawet po przecinku jest wzmianka o byciu szczęśliwym, która musi być związana z sobotą bo jongmen nie wstawiał usmiechnietej mordki. pozdro pocwicz
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

oldschool pisze: 07 kwie 2020, 16:24 Chyba cięcia budżetowe był z powodu koronawirusa i osoba poprawiająca błędy ortograficzne w postach przed ich dodaniem została wyjebana.

SPODKANIE :bowdown:

DWUCH :bowdown:
:lol:
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

No, byki ortograficzne to on całe życie robi. Swoją drogą czekam na odpowiedź cygana, może jakoś bardziej rzeczowo to przedstawi, bo sobota pisze o wszystkim tylko bez konkretów.

Lekki offtop, ale [mention]loco[/mention] jesteś związany ze "Szczecinskim podziemiem" studio? Czy cię z kimś mylę.
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

ulica się wypowiedziała
Kafar Dix37 pisze:Siemanko, Kafar Dixon37 z tej strony, głos rozsądku polskiej sceny kabaretowej, bo polską sceną rapową niedługo nie będziemy mogli jej nawet nazwać. Tylko aferki, aferki. Wszystko jest śmieszne, wszystko jest żałosne. Parę słów o aferze z Sobotą. Nie znam chama, widziałem tylko papier. I w jakich my czasach żyjemy, że to Jongmen musi się tłumaczyć z czegokolwiek? Ludzie, otwórzcie oczy. Ja wiem, że myślenie czasem boli, ale nie możemy żyć w takich czasach" - mówi warszawski raper, stając po stronie Jongmena.
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

No ale Kafar jako "głos rozsadku' to :lol:

BTW. Sobota tam w komentarzach się chwali, że spierdolił dlatego nie poniósł większych obrażeń

Jongmen odpowiedział na instastory. Beef uliczników nabiera rozpędu, co dalej, będą felietony na siebie pisać?
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

dwupak pisze: 07 kwie 2020, 16:31 otóz nie wynika, nawet po przecinku jest wzmianka o byciu szczęśliwym, która musi być związana z sobotą bo jongmen nie wstawiał usmiechnietej mordki. pozdro pocwicz
dla kogoś kto nie wie nic o twarzach powyższych przedstawicieli muzyki polski rap to właśnie wynika
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Godhand

Post autor: Godhand »

Off.

[mention]dwupak[/mention]
Przed "obity ryj" jedynym podmiotem jest jongmen, czyli językowo [mention]eddy_wata[/mention] ma rację.
Za to ogólnie sens jest jasny, więc imho remis ;)
How nonbinary persons kill people?
They / them.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

przeciez sobota to emeryt czemu go ganiaja

Tede ich wyjasnil zanim to bylo:

https://www.youtube.com/watch?v=rxDoM1ssUtk
Obrazek
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

ale wy farmazony siejecie tu mi kolezka podeslal ze to byla szczecinska ustawka a nie z jongmenem
Obrazek
juz nie musze tlumaczyc czemu jongmen nie musi jechac do jakiegos kapusia do szn bo widac golym okiem ze tu nie ma co niektorym tlumaczyc huj wie co
MalinowyJogurt

[mention]BENGAL[/mention] Akurat wcześniej gdzieś wspominał, że to właśnie była ustawka z Jongiem, tylko nie wiedział, że idzie sie napierdalać więc to jeszcze nie to spotkanie, sugerując że spotka się z nim jeszcze na jakąś napierdalanke. No, ale może jest tak jak ty piszesz, swoją drogą podpytam chłopaków z Berserkerów czy już go pogonili, choć w sumie berserkersi sami byli pogonieni przez Jatubaht Fight Club Szczecin że po ustawce Pogoń - Piast się berserkersi się rozjebali
konri

Post autor: konri »

Sobuś dostał naj***ane - https://bit.ly/2UPrzQ6
rolka

Post autor: rolka »

Cały ten artykuł został napisany na podstawie postu z insta i nie ma tam nic ponadto, który hula powyżej, więc bez sensu go linkować
konri

Post autor: konri »

rolka pisze: 07 kwie 2020, 19:02 Cały ten artykuł został napisany na podstawie postu z insta i nie ma tam nic ponadto, który hula powyżej, więc bez sensu go linkować
w sumie to tak jak większość portali :D sorki
MalinowyJogurt

konri pisze: 07 kwie 2020, 19:00 Sobuś dostał naj***ane - https://bit.ly/2UPrzQ6
Dostał najebane, ty z Białegostoku jesteś?
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Boli mnie to, że skończyłem studia inżynierskie i ogółem sporo czasu w życiu poświęciłem na jakiś tam rozwój intelektualny, a człowiek piszący spodkanie i dwuch zarobił niewyobrażalnie większą ilość pieniędzy ode mnie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
typ

Post autor: typ »

nie od dziś wiadomo, że sobota to analfabeta. na fanpage jeszcze mu moderują wypowiedzi, ale na insta najczęściej już nie :P zresztą, nawet w booklecie "sobotażu" było widać mnóstwo byków.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Co oni kurwa
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

czym on się jara? że dostał wpierdol jak leszcz
mołpy są kozackie