Spis rozjebusów
Re: Spis rozjebusów
Bedzie beef co ? Bawi mnie ta kultura / Prędzej zdissuje mnie Rick Ross niż będziesz ją kumał.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- widzeszalenstwo
O losie, ten jakie groźby wystosowal 
hahaha juz myslalem, ze normalnie wyjedzie ze ma w pizde
ciekawe co wini mysli o tym wszystkim
ciekawe co wini mysli o tym wszystkim
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
kontrowersyjna warszawska postac zabrala glos w sprawie sobulka
najwiekszy obecnie warszawski gangsterski influencer aktywny 60 bandzior alfons oszust matrymonialny zlodziej kryminalista recdywista bezdomny milioner sklocony z jaroslawem chinese maringe aktywny narkoman powiazany z hewra i kryminalna polska
ogolnie nikt wazny duzo pozerki kalmstwa falszu
gdzie jest real talk jak co druga pizda kłamie
i jak jest beef to się cisną na Instagramie
i jak jest beef to się cisną na Instagramie
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- Moltisanti
W tej aferce chyba jest tak że Sobota obciążył jakiegoś typa o nazwisku Zych który wg Soboty jest świadkiem koronnym więc można go obciążyć. Ja podejrzewam że tak właśnie jest, a że jakiś kolega Jongmena co miał coś wspólnego z Sobotą poszedl akurat siedzieć, mieli ten papier, zobaczyli że sobota na kogoś zeznał, to wkurwieni uznali że Sobota konfident i jebać.
- przedszkolanek
piękne, poprosze jakąś komedie o polskim rapie, w której ten beef będzie jednym z głównych wątków
Nie do końca, bo wygląda to tak, że on chcąc dojebać tej 60-tce sprawił, że jednocześnie go uwiarygodnił. W końcu sobota powiedział, że najpierw on rozjebał się na niego, więc poszedł odwet, żeby zrobić mu na złość.Moltisanti pisze: ↑06 kwie 2020, 17:17 W tej aferce chyba jest tak że Sobota obciążył jakiegoś typa o nazwisku Zych który wg Soboty jest świadkiem koronnym więc można go obciążyć. Ja podejrzewam że tak właśnie jest, a że jakiś kolega Jongmena co miał coś wspólnego z Sobotą poszedl akurat siedzieć, mieli ten papier, zobaczyli że sobota na kogoś zeznał, to wkurwieni uznali że Sobota konfident i jebać.
A jak to wygląda w praktyce? No skoro 60-tka zeznała, że sprzedawała coś sobusiowi, a ten w odwecie... potwierdził, że faktycznie od niego kupował to kurwa, no trzeba być debilem. Choć sobota uważa, że jak dodał "ja nie wiedziałem, że sprzedawał komuś innemu, myślałem, że to przysługa" to załatwił sprawę xD Chuja załatwił. Skoro potwierdził, że kupował od niego, to inni na których tamten się rozjebał też są umoczeni, a wiemy jak to obecnie działa, dowodów nie potrzeba
Kocham, pozdrawiam
-
ksiazenieporzadek
hahahah nawet czikenik się wypowiedział, szkoda że nie korzysta już z ig, piekne jego story były
A kto to jest przedstawcie postać
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- FruitOffTheWall
tom chic swego czasu moj ulubiony instagramer XDDD.Piekna postac beef z chińską to było coś
[mention]Rupert[/mention] wpisz po prostu tom chic w yt obejrz kilka filmików mniej więcej wyrobisz sobie zdanie na jego temat
[mention]Rupert[/mention] wpisz po prostu tom chic w yt obejrz kilka filmików mniej więcej wyrobisz sobie zdanie na jego temat
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Świeże wieści od soboty floooooooooo

Chyba cięcia budżetowe był z powodu koronawirusa i osoba poprawiająca błędy ortograficzne w postach przed ich dodaniem została wyjebana.
SPODKANIE
DWUCH
SPODKANIE
DWUCH
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
czekam na wyjasnienie jongmena to moze cos zrozumiem poza tym, ze bylo spotkanie i ma obity ryj, ale jest szczesliwy
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja