Obawiam się, że w dzisiejszym świecie potrącenie ze skutkiem śmiertelnym na pasach to mniejsze zło niż zmacanie i zbluzganie kobiety...demon pisze: ↑06 mar 2020, 11:50 Poza tym jest miernym dziennikarzem, zwykłym lizodupem i generalnie wkurwiającym gościem, raczej nikomu nie będzie przykro jak przestanie działać na tym polu. Podejrzewam, że gdyby to zrobił Borek czy inny powszechnie szanowany/lubiany dziennikarz to opinie byłyby bardziej podzielone i wiele osób byłoby ostrożniejsze w rzucaniu oskarżeń i skreślaniu typa.
Hajto potrącił kobietę ze skutkiem śmiertelnym, a jest zatrudniany mimo wielu komentarzy typu "morderca" itd. (tak wiem, że nie dostał wyroku i sam wypadek to nie była jego 100% wina, ale wielu internautów nie zna szczegółów). Ja bym nie przekreślał do końca kariery dziennikarskiej popularnego Pytona.
Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
no Mioduski akurat nie jest gołodupcem (w końcu kupił Legię za pieniądze Legii, a nie każdego na to stać), ale przecież wróg Leśnodorskiego (który zrobił z klubu niezłe bizancjum, zatrudniając różnych Szamotulskich z "rodziny weszło") więc tu nie ma za bardzo pola do zakumplowania się. O Wojciechowskim właśnie tylko ciepło, nawet jak coś odpierdoli i jest nie w porządku wobec innych ludzi, to Stanowski po prostu pisze coś w stylu "gość jest nie do podrobienia" i sympatyczna otoczka.
Stano wczoraj jeszcze powiedział, że Koprowiak w 2016 powiedziała przełożonemu o tym, że Włodarczyk nazwał ją dziwką i kurwą ( coś w ten deseń). Według niego wersja z molestowaniem jest z 2019.
Podbijam też paru kolegów odnośnie tt.pilkawka. Czasem się posmieje z niektórych wpisów, bo tak to jest drugi wykop
Podbijam też paru kolegów odnośnie tt.pilkawka. Czasem się posmieje z niektórych wpisów, bo tak to jest drugi wykop
Gdy Wojciechowski startował w wyborach na prezesa PZPN, była cała kampania na stronie przeciwko niemujajca pisze: ↑06 mar 2020, 14:40 no Mioduski akurat nie jest gołodupcem (w końcu kupił Legię za pieniądze Legii, a nie każdego na to stać), ale przecież wróg Leśnodorskiego (który zrobił z klubu niezłe bizancjum, zatrudniając różnych Szamotulskich z "rodziny weszło") więc tu nie ma za bardzo pola do zakumplowania się. O Wojciechowskim właśnie tylko ciepło, nawet jak coś odpierdoli i jest nie w porządku wobec innych ludzi, to Stanowski po prostu pisze coś w stylu "gość jest nie do podrobienia" i sympatyczna otoczka.
Mi tam tego włodara85 nie szkoda, nawet jak rozdmuchana afera. Ale przecież to totalny karierowicz liżący dupę Bońkowi i jego ludziom, typ który wywiad z Platinim robi dzięki Przeglądowi, ale zmienia redakcje i normalnie go daje jako sport.pl, nie raz i nie dwa widziałem jego jakieś tam spiny z różnymi ludźmi na TT, kiedy kopiował choćby coś co podał janex89 pierwszy i pisał, że brejking nius itd itd, niech ginie.
Podobno jeszcze jakieś pani ze Stadionu Narodowego wysyłał swojego pytona, ale jej ten motyw podrywu się nie spodobał.
Podobno jeszcze jakieś pani ze Stadionu Narodowego wysyłał swojego pytona, ale jej ten motyw podrywu się nie spodobał.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Ty sobie zdajesz że on był w pracy na gali Piłki Nożnej? Nikt go pod klubem nocnym nie kręcił tylko w czasie wykonywania zawodu zaufania publicznego jakim jest dziennikarz xDstranger pisze: ↑06 mar 2020, 12:49 Ogólnie jakie to jest słabe i śmieszne. Dorosły typ idzie ze znajomymi na wódkę (nawet jak odpierdala trzodę) to jest ze znajomymi. Ci go kurwa kręcą jak w jakimś gimnazjum a jak typ ma mega pod górkę to nagle - HA A PAMIETACIE co było pod hiltonem. Syf.
Dodam, że dziennikarstwo Włodarczyka to dla mnie padaka i dupolizanie całego PZPNu ale takiej parszywej dwulicowości to nie mogę
Tylko cała afera się kręci wokół wydarzeń, które się wydarzyły po imprezie. A nawet jakby to niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto nie najebal się na firmowej imprezie z open bar open mind, swag sobie mam
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
ja mam wyjebane, ale nie porównujmy sytuacji w której ktoś jest osobą publiczną do nas, są rzeczy których po prostu nie wypada robić będąc rozpoznawalnym, niech się nikt nie dziwi że ktoś mu to wypomina
Tylko Boras i jego towarzystwo wzajemnej adoracji robią i robili gorsze rzeczy publicznie i jakoś nie spotkał ich publiczny ostracyzm. Podwójne standardy
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
co takiego zrobił Borek publicznie strasznego, wyruchał kogoś zamiast obmacywać?
Włodarczyk zrobił wywiad z Platinim nie na akredytacji Przeglądu, i jeśli tak było to miał pełne prawo pójść z nim do Sportu, albo się wysrać na niego i podetrzeć Przeglądem.
Rozpierdala mnie twierdzenie, że dziennikarz jest zawodem zaufania publicznego, no chyba kurwa nie w tych czasach XD i to jako argument reklamowania buków
Włodarczyk zrobił wywiad z Platinim nie na akredytacji Przeglądu, i jeśli tak było to miał pełne prawo pójść z nim do Sportu, albo się wysrać na niego i podetrzeć Przeglądem.
Rozpierdala mnie twierdzenie, że dziennikarz jest zawodem zaufania publicznego, no chyba kurwa nie w tych czasach XD i to jako argument reklamowania buków
Posłuchałem sobie tego Hejt Parku (choć na ogół unikam programów gdzie dzwonią ludzie...) i nie kumam niezadowolenia i gadania, że nuda. Diss na Wdowczyka, odniesienie się do Włodarczyka-Koprowiak, komentarz odnośnie Hajto (choć tu zbyt dyplomatycznie) i parę innych rzeczy. Coś tam się działo jednak.
A ktoś zna szerszy kontekst spięcia na linii Hajto-Borek?
Nie wiem czy ktoś zna ale mimo wszystko oczekiwałem, że Borek jednak otwarcie powie, że np. wkurwiało go jak Hajto pierdolił głupoty, przychodził nieprzygotowany i zachowywał się jak buc.
Były dobre pytania, ale takie jak: kto wygra Lech czy Legia albo typowanie LM to 
- ebismolarek
No z tym typowaniem Lech-Legia albo ocena transferów Widzewa to 
a spięli się? przecież to zawsze takie ziomki były
No Mati mówił, że nie mają kontaktu od jakiegoś czasu.
Włodar ma chwilę spokoju. Kolejny cel Tomasz Hajto, który mógł coś wspomnieć w CF o "711" połączeniach niejakiego "polskiego Mourinho", no i mamy
https://twitter.com/czesmich/status/1237104411387838464
https://twitter.com/czesmich/status/1237104411387838464
Może chodzi o to, że śmiertelnie potrącił kobietę na pasach i nie poniósł żadnych poważnych konsekwencji