Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Mati coś mocno zmęczony na tym hejt parku
Nie no, po tym oświadczeniu Włodara to sprawa śmierdzi mi jeszcze bardziej. Odjebał chujnie po pijaku, przeprosił i te przeprosiny zostały przyjęte tylko po to by po 5 latach wyciągnąć to na światło dzienne i zniszczyć gościowi życie. Ja oczywiście rozumiem perspektywę IK i zdecydowanie mogła nie chcieć puścić tego w niepamięć ale jeśli sprawa dotknęła Ją aż tak mocno to nie powinna odpuszczać tematu tylko na bieżąco wykonać odpowiednie ruchy a nie współpracować przez kolejne lata z facetem, który w Jej odczuciu niewybaczalnie ją skrzywdził i w redakcji, która na tę krzywdę nie potrafiła odpowiednio zareagować.
Przecież to jest jebana chorogiewa, włazi w dupsko niemiłosiernie wplywowym i bogatym, a dopierdala się do lezacych i bankrutów (jak smuda czy inny cacek). Kiedyś myślałem że jestem materialista, ale ten gość ma obsesję na punkcie hajsupardon pisze: ↑06 mar 2020, 0:29 zastanawia mnie po co w ogole stano zabieral glos w tej sprawie. juz ten felieton, gdzie pod plaszczykiem obrony kolegi, zdradza szczegoly historii nieznane szerszej publicznosci byly zaskakujace i chyba przyniosly odwrotny do zamierzonego cel.
albo to wszystko cwanie ukartowal i dzisiejszy live z grillem na wlodarczyku to tylko wisienka na torcie.
chujowe srodowisko, zdemoralizowane jak kazda inna branza.
A mi tam szkoda tego Włodara, nikomu z tego jebanego twittera krzywdy nie zrobił, a Ci chłopa zlinczowali i zakończyli karierę zawodową pewnie. W ogóle cały ten Twitter poza kilkoma super użytkownikami jak fusion to jebany ściek, wiadomo, że nie raz, nie dwa człowiek mocno prychnął przy jakimś wpisie, no ale ogólnie to przecież banda sfrustrowanych debili, drugi wykop. Wyłączyć im lajkowanie postów i by była cisza. No i beka z nazywania molestowaniem złapanie po pijaku za nogę
Wielkie 5 dla was
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla was
Jak mu twitter zniszczyl zycie? Hejt sie polal i tyle, a ze jest nielubiany tez z innych powodow to taka skala.
Influencer.
Hejt mu zniszczył, życie bo teraz nikt go nie zatrudni, nie zaprosi do programu bo zaraz będzie „jak to? gwałciciela i zwyrola zatrudniasz?”.
Poza tym jest miernym dziennikarzem, zwykłym lizodupem i generalnie wkurwiającym gościem, raczej nikomu nie będzie przykro jak przestanie działać na tym polu. Podejrzewam, że gdyby to zrobił Borek czy inny powszechnie szanowany/lubiany dziennikarz to opinie byłyby bardziej podzielone i wiele osób byłoby ostrożniejsze w rzucaniu oskarżeń i skreślaniu typa.
Hajto potrącił kobietę ze skutkiem śmiertelnym, a jest zatrudniany mimo wielu komentarzy typu "morderca" itd. (tak wiem, że nie dostał wyroku i sam wypadek to nie była jego 100% wina, ale wielu internautów nie zna szczegółów). Ja bym nie przekreślał do końca kariery dziennikarskiej popularnego Pytona.
Ostatnio zmieniony 06 mar 2020, 11:58 przez demon, łącznie zmieniany 1 raz.
jebać włodara, czekam jeszcze na leaki spod tego hiltona
o co chodzi z Hiltonem?
Najebany jak szpak rzygał pod hotelem Hilton ot cała mecyja.
Wkurwiajace jest to, że takie osoby jak Borek o bardzo wątpliwej moralności i nazwijmy to grzecznie empatii wypowiada się tak o drugim człowieku, tfu.
Wkurwiajace jest to, że takie osoby jak Borek o bardzo wątpliwej moralności i nazwijmy to grzecznie empatii wypowiada się tak o drugim człowieku, tfu.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
no chuj wie czy cala mecyja, nie wiem czy by wspominalo o tym tyle osob, gdyby chodzilo tylko o pawia (jezeli tak to chuj im w leb, wielkie mi halo)
pojawiają się informacje, że niby pan redaktor popisał się kiedyś bardzo pod hotelem hilton, na razie jednak chuj wie o co chodzi bo nikt nie wrzucił nic konkretnego, ponoć niektórzy mają nagrania z tego zdarzenia
Kolejny przykład, dorosły facet się najebał i zrzygał, straszne
-
genocidegeneral
no jak mają to niech wrzucają, a nie się chwalą tylko, mistrzowie suspensu kurwa ich mać
z tym hiltonem to nie chodzi o sytuację, gdzie wylądował na izbie wytrzeźwień?
Nie, na Izbie wyladowal przed meczem Ligi Narodow w Chorzowie, Hilton to sytuacja po gali chyba Pilki Noznej czy cos w ten desen
Kocham, pozdrawiam
Ogólnie jakie to jest słabe i śmieszne. Dorosły typ idzie ze znajomymi na wódkę (nawet jak odpierdala trzodę) to jest ze znajomymi. Ci go kurwa kręcą jak w jakimś gimnazjum a jak typ ma mega pod górkę to nagle - HA A PAMIETACIE co było pod hiltonem. Syf.
Dodam, że dziennikarstwo Włodarczyka to dla mnie padaka i dupolizanie całego PZPNu ale takiej parszywej dwulicowości to nie mogę
Dodam, że dziennikarstwo Włodarczyka to dla mnie padaka i dupolizanie całego PZPNu ale takiej parszywej dwulicowości to nie mogę
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Czytałem, że pod Hiltonem @Włodar85 zajmował sie głównie obrażaniem jakichś losowych ludzi. Ale oczywiście filmiku nikt nie wrzuci, wiec cholera wie
Mioduski też gołodupiec c'nie