Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Bioshock? Nie grałem ale podobno fabuła najs
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- KolektywneOswiecenie
Dzięki za propozycje, sprawdzę każdą z tych pozycji i zacznę sobie robić taką listę rzeczy do obejrzenia w najbliższym czasie. Wiem, że są też zestawienia gier pod tym kątem, no ale od czego jest forum 
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- con shonery
- Moderator
spoko, koniecznie daj znać co sądzisz i wracaj po kolejne rekomendacje 
DISCO ELYSIUMKolektywneOswiecenie pisze: ↑05 mar 2020, 13:40 Heyo, możecie polecić gry z piękną fabułą, której nie powstydziłby się porządny pisarz?
Tylko tam jest w chuj czytania, nie wiem ile w sumie w tym gry. Ja się bawiłem wybornie, ale oglądanie gameplayu może być nudnawe
Dawaj w tormenta normalnie
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
- con shonery
- Moderator
jeszcze ciekawym doświadczeniem może być obejrzenie gameplayu Inside (oraz Limbo tych samych tworców) - w grach nie ma dialogów ani napisów, historie są opowiedziane tylko obrazem i gamepleyem. no i polecam przy szukaniu dopisywać "no commentary", co by żaden żartowniś nie stał na przeszkodzie do większej wczutki w doświadczenie
Journey, również jak wyżej
Poznaliśmy datę premiery Ghost of Tsushima. Nowa produkcja studia Sucker Punch Productions zadebiutuje na rynku 26 czerwca 2020 roku, wyłącznie na konsoli PlayStation 4.
Gra dostępna będzie w kilku edycjach, w tym Deluxe ze steelbookiem i dodatkami cyfrowymi w cenie 69,99$ oraz kolekcjonerskiej (zawierającej m.in. replikę maski głównego bohatera) za 169,99$. Polskie ceny nie zostały jeszcze ujawnione.
Zapowiada się cudnie!
^ ale klimacik
+
GoNNER i Offworld Trading Company za darmo w Epic Games Store
https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... 12a6649e5c
https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... 646aed232e
+
GoNNER i Offworld Trading Company za darmo w Epic Games Store
https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... 12a6649e5c
https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... 646aed232e
- ToMojaStaraKsywka
mimo, że nie grałem w poprzedniczkę to czekam na: Ori and the Will of the Wisps. Pewnie za jakiś czas odpalę sobie poprzednią część(bo jest tylko za 72 zł na steamie) czyli: Ori and the Blind Forest, które podobno było kozackie
Kto wiedział o takim bajerze z ps2?
dobra namówili mnie, kupuje ps2
ciepło na serduszku mi się robi przez to celebrowanie dwudziestki ps2
najcieplej jak wspominam siedzenie w swoim pokoju po 23 i graniu po cichu w black żeby rodziców nie obudzić, na takim małym kineskopowym telewizorze
no i pierwsze baty i bieganie w coopie san andreas z ziomkiem u niego na chacie
najcieplej jak wspominam siedzenie w swoim pokoju po 23 i graniu po cichu w black żeby rodziców nie obudzić, na takim małym kineskopowym telewizorze
no i pierwsze baty i bieganie w coopie san andreas z ziomkiem u niego na chacie
Polećcie jakieś 5 gierek na Nintendo Switch wartych uwagi.
@daveyo
Ode mnie: Mario Kart 8, Xenoblade Chronicles 2 (+ dodatek), Zelda:BOTW, Mario Odyssey, Bayonetta 1+2 (zazwyczaj w pakiecie), Super Smash Bros, Super Mario Bros U, Mario Party (o ile w grupie będzie grane)
A teraz zajebiste porty z innych konsol, które są super na NS: Cuphead, Dead Cells, Stardew Valley, Enter The Gungeon, Hollow Knight, Rocket League.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Ode mnie: Mario Kart 8, Xenoblade Chronicles 2 (+ dodatek), Zelda:BOTW, Mario Odyssey, Bayonetta 1+2 (zazwyczaj w pakiecie), Super Smash Bros, Super Mario Bros U, Mario Party (o ile w grupie będzie grane)
A teraz zajebiste porty z innych konsol, które są super na NS: Cuphead, Dead Cells, Stardew Valley, Enter The Gungeon, Hollow Knight, Rocket League.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
zamiast tego portu z wiiU lepiej kupić sobie super mario maker2. jest story mode na kilka godzin zabawy ale najważniejsze, że mamy nielimitowaną ilość poziomów które ludzie tworzą i sami również możemy się pobawić w budowanie leveli i jest mnóstwo godzin zabawy.
Bardzo dziękuję za propozycję, wezmę te tytuły pod uwagę 
coronavirus wykonczyl mojego xboxa 360, ktory dostal dzisiaj red ring of death 
sad reactions only
sad reactions only