"Szarych Osiedli Struktura EP" to szybki strzał, który powstał podczas prac nad pierwszą w pełni własną, legalną płytą, której premiera odbędzie się jeszcze w tym roku. To kilka luźnych numerów na mocnych boombapowych bitach oraz opis codziennego, niepodkoloryzowanego życia z perspektywy chłopaków z bloków, czyli wszytko to do czego przyzwyczaił nas toruński zespół.
Bardzo spoko epka, niewiele boom bapowych rzeczy mamy na scenie, ale te Ziomki naprawdę to czują, niczego nie udają i całkiem nieźle się tego słucha, chociaż tekstowo nic wielkiego.
Zeszłoroczny mixtape też był spoko, teraz zapowiadają legal i ciekawe, kto to wyda, celowałbym w Visioners, ale nie wiem, czy po tych dramach ten projekt jeszcze będzie trwał.
Jose pisze: ↑27 sty 2020, 21:36
Bardzo spoko epka, niewiele boom bapowych rzeczy mamy na scenie, ale te Ziomki naprawdę to czują, niczego nie udają i całkiem nieźle się tego słucha, chociaż tekstowo nic wielkiego.
no ten zeszloroczny mixtape mocno przeruchalem, fajnie mi to siadlo. ta epka tez spoko, lubie sobie czasem puscic cos od chlopakow jak mnie nachodzi ochota na jakis boom bapik. kibicuje i czekam na nowosci.
ps bardzo fajny koncercik dali w plocku w zeszlym roku, byla energia.