Homies - Szarych Osiedli Struktura (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

daveyo

Homies - Szarych Osiedli Struktura (2020)

Post autor: daveyo »

OKŁADKA
Obrazek
"Szarych Osiedli Struktura EP" to szybki strzał, który powstał podczas prac nad pierwszą w pełni własną, legalną płytą, której premiera odbędzie się jeszcze w tym roku. To kilka luźnych numerów na mocnych boombapowych bitach oraz opis codziennego, niepodkoloryzowanego życia z perspektywy chłopaków z bloków, czyli wszytko to do czego przyzwyczaił nas toruński zespół.
TRACKLIST:
1. S.O.S
2. Wnioski
3. Chodź
4. Kolorowa rzeczywistość
5. Bloki
6. Spowiedź
7. Na wizji
YOUTUBE
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: Homies - Szarych Osiedli Struktura (2020)

Post autor: Jose »

Bardzo spoko epka, niewiele boom bapowych rzeczy mamy na scenie, ale te Ziomki naprawdę to czują, niczego nie udają i całkiem nieźle się tego słucha, chociaż tekstowo nic wielkiego.

Zeszłoroczny mixtape też był spoko, teraz zapowiadają legal i ciekawe, kto to wyda, celowałbym w Visioners, ale nie wiem, czy po tych dramach ten projekt jeszcze będzie trwał.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Jose pisze: 27 sty 2020, 21:36 Bardzo spoko epka, niewiele boom bapowych rzeczy mamy na scenie, ale te Ziomki naprawdę to czują, niczego nie udają i całkiem nieźle się tego słucha, chociaż tekstowo nic wielkiego.
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

no ten zeszloroczny mixtape mocno przeruchalem, fajnie mi to siadlo. ta epka tez spoko, lubie sobie czasem puscic cos od chlopakow jak mnie nachodzi ochota na jakis boom bapik. kibicuje i czekam na nowosci.

ps bardzo fajny koncercik dali w plocku w zeszlym roku, byla energia.
ODPOWIEDZ