[serial][Netflix] Wiedźmin (2019 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Wiedźmin
Miałem wrzucać, polecam, po pierwszym odcinku jaranko
- mlodyperkez
a jebac, poczekam prawilnie do jutra na calosc i zbinguje
Ja się nie mogłem powstrzymać i faktycznie zgadzam się z recenzją SW, potwory trochę słabe :/
Ja poczekam na premierę, ale wiem żeby już w ten temat nie wchodzić, bo zepsuje sobie zabawę 
- mlodyperkez
jakas aktorka gra w wiedzmina
Spoiler
Moja ulubiona streamerka, subik dawno zostawiony 
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

A tak z innej beczki. Czytał ktoś te komiksy Wiedźmina? Wiecie: Dom że szkła, dzieci lisicy itd. Dobre to?
Dom ze szkła jest w formie zajebistego słuchowiska na YT.
- rakieta_rakieta
Wiesiek jest więcej niż zajebisty. Jaram się na razie niesamowicie, jest potężne.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
-
tacocabana
jestem wlasnie po odcinku, ale popieram uż rakieta_rakieta - jest kozacko. Podoba mi sie, jaram sie, lece ogladac dalej - polecando
j6k
Ja tak samo jestem po pierwszym odcinku i jest naprawdę dobrze. Jak na razie największe wrażenie zrobiły na mnie walki i muzyka. Na pewno z odcinka na odcinek będzie jeszcze lepiej. Jestem pod wielkim wrażeniem. 
jestem po pierwszym i nie spodziewalem sie ze takie fajne bedzie, a w gierke nie gralem ani ksiazki nie czytalem
Część odcinków za mną. Wizualnie bardzo dobrze, aktorsko również. Prowadzenie historii niezłe, dobrze przeplatane wątki. Choreografia w punkt.
Jaskier zabawny, ale to Henry jest wybitny. Stonowany, powściągliwy w większości reakcji - dokładnie taki, jak sobie Wieśka wyobrażałem w książkach. Dubbing niezły, ale interpretacja Żebrowskiego bardzo dynamiczna, teatralna wręcz - znacznie zmienia odbiór.
Bardzo mi się podoba na razie, zostawiam 
Jaskier zabawny, ale to Henry jest wybitny. Stonowany, powściągliwy w większości reakcji - dokładnie taki, jak sobie Wieśka wyobrażałem w książkach. Dubbing niezły, ale interpretacja Żebrowskiego bardzo dynamiczna, teatralna wręcz - znacznie zmienia odbiór.
Spoiler
Musiał jak się nagrał hahaha, wręcz stereotypowo
Skończyłem właśnie oglądać ostatni odcinek, zajebisty serial, czekam już na drugi sezon 
Obejrzałem jeden odcinek i zajebiste.
Henry kupil moje serduszko, uwielbiam gościa.
Literatura niepoważna usiłuje rozwiązać problemy egzystencji. Literatura poważna je stawia. [...] Literatura poważna nie jest po to, żeby ułatwiać życie, tylko żeby je utrudniać.
obejrzałem pierwszy odcinek i jestem zadowolony, przy czym nie jestem jakimś wiedźminowym świrem i tylko przeszedłem gierki
trójkąt bermudzki wola mokotów
- ebismolarek
Jestem właśnie po pierwszym odcinku i jest dobrze w chuj, a Henry na kozaku
po trzech odcinkach mam mieszane uczucia, ale raczej pozytywne. na pewno podpisuję się pod zachwytami nad główną rolą - geralt trafiony w punkt