Dla mnie akurat solidny ten numer, ale co tam się odpierdala w komentarzach xd
Kto by się nie odkleił mając takich fanów
Nie do szpitala dla syfilityków zaprowadziłbym młodego człowieka, żeby mu odebrać chęć do kobiet, lecz do mojej duszy, aby popatrzył na szarpiące nią szatany!
ta przepowiednia z 18:20 chyba jednak sie nie sprawdzila. Rap poszedl w zupelnie innym kierunku niz Tomek z Piotrek przewidywali. Ale moze dali temu zbyt krotkie ramy czasowe i potrzeba kolejnych 10ciu.
Ten wywiad był dla mnie momentem przełomowym. Przedtem słuchałem vnma i miałem go za lekko upośledzonego i krindżowego, ale w miarę ogarniętego człowieka. Jak zobaczyłem ten „wywiad”, gdzie vnm najebany siedzi w jakiejś norze i pierdoli zmanierowane kocopoły, to od tego momentu nie potrafiłem go już traktować na serio.
TdW pisze: ↑wczoraj, 6:47
Było już wyjaśnione. Dochód pasywny z tantiemów
W czasie swojego prime'u nie mógł zarobić tyle, żeby kupić z 2 kawalerki na wynajem i też z tego żyć?
Chociaż gdyby tak było pewnie byśmy się o tym dowiedzieli NA TRAKU.
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Jak to wyszlo to byl covid (mordo jest pandemia na świecie) i Tomek pierwszy raz uzewnetrznil sie ze swoim kryzysem bezrobocia i klinicznym lenistwem, plus rozstal sie ze swoją sugar mommy co omal nie doprowadziło do pójścia do pracy. Zdecyowal sie jednak nagrac ten numer zachecajacy do wsparcia go poprzez zakup plyty, bardzo to poruszyło całą branże, bylo szeroko udostępniane, dzieki czemu udalo sie Tomkowi uniknąć UOPu.
Ciary
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%